Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 707
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ти гледали Делибала медеца отровен  Joy
Нали от три-четири дни за него ти говоря, даже ти го разказах... Ох, Фемиии... Laughing Laughing Laughing

Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy дуур бе Тинче  Mr. Green Hug Станала е лека обърквация Joy За теб знам , че си го изгледала  нали си  говорихме с тебе впечатления от филма  Peace

Светлето питах гледала ли го е нали чакаше руския превод ?

Ако не сте го мяркали ето ви Делибал зад кадър  с весел Баръшко  Mr. Green има и песента от филма  как Ча я записва в студио

https://www.facebook.com/OgledalenSviat.S2/videos/vb.59866361685 … ype=2&theater

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 19:18 от femmi2

# 631
  • София
Ти гледали Делибала медеца отровен  Joy
Нали от три-четири дни за него ти говоря, даже ти го разказах... Ох, Фемиии... Laughing Laughing Laughing

Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy дуур бе Тинче  Mr. Green Hug Станала е лека обърквация Joy За теб знам , че си го изгледала  нали си  говорихме с тебе впечатления от филма  Peace

Светлето питах гледала ли го е нали чакаше руския превод ?

Ако не сте го мяркали ето ви Делибал зад кадър  с весел Баръшко  Mr. Green има и песента от филма  как Ча я записва в студио

https://www.facebook.com/OgledalenSviat.S2/videos/vb.59866361685 … ype=2&theater
Голяма обърквация, голямо нещо. Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ето го Ефеджан. Като Йозгюр в "Парчетата":

И като Джан във "В очакване на слънцето":

(там много повече ми допадаше външно)

Flutter Flutter Flutter

# 632
 ко с стана с Истанбул  ще ходиш ли ? Май не те бъркаха събитията не си от страхливите  Mr. Green

Аз го отложих  ooooh! Sad

Къдравелкото Mr. Green както му вика Светлето  ми мяза на Икебаната hahaha на един певец

# 633
  • София
ко с стана с Истанбул  ще ходиш ли ? Май не те бъркаха събитията не си от страхливите  Mr. Green

Аз го отложих  ooooh! Sad

Къдравелкото Mr. Green както му вика Светлето  ми мяза на Икебаната hahaha на един певец
Аз се чудех на кого ми мяза с тая къдрава грива - точно на него. Joy Joy ooooh! ooooh!

Е, за Истанбул до септември има коджа заман - ще реша в движение. Grinning Hug

# 634
 Нали Тинче на Икебаната съчки събирам в гората  hahaha hahaha hahaha hahaha

Септември и аз мога да ида дано нещата се оправят  Praynig но едва ли

# 635
Добър ден... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кафенце Grinning...пийнете с мен... Praynig...моляя... food010 food010 food010 food010 food010

Ех,момичета кокичета...весело сте си хортували...чак и объркация е станала... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy...Сладуркииииии...развеселихте темата, барабар и мен... Party Party Party

Феменце Hug...чакам руския превод...не че и на турски не мога да го изгледам ... Naughtyьно я разбера нещо ,я не...по добре на руски ...да изчакам... bowuu Peace

Тине Hug...тоз младеж тъй подострен хич не ми харесва Shocked Naughty...по добре с разпилени къдрици... bowuu Joy Joy Joyи дано наистина е влюбен ,белким оправи проклетото Хазалчи... Praynig Praynig Praynig

Мамашите са възмутени... Shocked Shocked Shocked
Какво правел Джихан в нощния клуб...на неговата възраст ,трябвало да си ляга вече ...да спи... Naughtyи ...сватосват Йъл с Лейля... bowuu Joy Joy Joy

Голям сладурко е Озан ,но се държи като пубер...донякъде го оправдавам ,донякъде не...може би ако Дито се беше влюбила в някой друг ,а не в Харун ,Озан щеше да приеме тази любов на майка си...така както почти прие Гюл...но...Харун се опита да навреди на семейството и затова Озан...мисля...така се държи с майка си... Thinking Thinking Thinking

Малкият бебешок Демир Алаз... Grinning Grinning Grinning

Олелеее...голям съм заплес... smile3555 ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

Днес е
ЦВЕТНИЦА !!! newsm51

Честит празник на всички ,носещи имена на цветя! Wine Glass

Много здраве и все така разпръскващи светлина и топлина навред ! newsm10 smile3521

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 17:15 от Svet_sz

# 636
 Светле Hug  идим за кафетУ    Simple Smile радвам се че сме те развеселили Grinning с Тинито  Hug

Честита Цветница  да сме живи и здрави  ! Знам , че ти обичаш цветенцата и си имаш и градинка и аз обичам цвекета и лаленца  Heart Eyes

и Чачко   от рекламата

# 637
wavey Hug Heart Eyes

Премьера! "Осколки" 62 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедова

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239051%2F46a2fd9e4 … t_-100436229_4470

# 638
Добър вечер! wavey Hug

Тук върви идеално ...http://www.startv.com.tr/canli-yayin  и...започва... Rolling Eyes Peace

Цъ... Naughty...рИклами... Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:00 от Svet_sz

# 639
Еххххххх....голяма чума е Маидето...как доволно се усмихва...само тя прати онази журналистка...вещицааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Луддддддддддд...луд Харун...ама и Дилара го чакаше на вратата ...паткаааааааа... #Crazy #Crazy #Crazy...няма да залости вратата....проста патка........ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 21:17 от Svet_sz

# 640
........и аз wavey

# 641
Присъствието и деянията на лелята направо е копнато от КРА ooooh!

# 642
ОООООООООО...Софи... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Айшето и тя луда...до преди малко рИва ,сега пък на шопинггггг... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
кУмшийките такъв шопинг правят ,все едно парите ги метат като листата през есента

# 644
Дито ми иде да я гръмна #2gunfire...толкова е тъпа #Crazy...как може да си мисли ,че Харун ще заведе малкия у тях си... ooooh! ooooh!  ooooh!
Джансу що ли я слуша ,а не се обади на баща си... newsm78

кУмшийките такъв шопинг правят ,все едно парите ги метат като листата през есента

Joy Joy Joy Joy Joy....сега пък кексче ще правяттттт...луда работа... #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт