Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 712
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Светле  Hug Heart Eyes можеш и на лични да пишеш за гифчетата  и романтиката  и ако се науча ще ти сложа  в темата да видиш  Mr. Green

Делибал филма на Чачко излезе на двд и скоро ще можем да го гледаме  Grinning
Ето ти го филмът, Феми:
http://www.dizifilmdunyasi.org/delibal-2015-yerli-film-720p-hd-izle.html

Утре мисля да го изгледам. Heart Eyes Hug Hug

П.П. На кого го кръстиха това дете "Демир"? Rolling Eyes То верно трябва да си "железен" ("демир" означава това) - с такива родители... ooooh! hahaha hahaha

# 616
На детко му Демир ,Тине Peace...на бащата на Дилара... Peace,но има и продължение...Алаз...демек...Демир Алаз...Алаз е от Харун...но не си спомням защо...и от къде го каза Харун...техните разговори /му Дирка и Харун/ги пропускам и много не им обръщам внимание... bowuu Joy Joy Joy

Мерси за линка  bouquet...и аз мисля да го изгледам ...хубава двойчица са Чачко и Лидия Лейля bowuu Peace
дано да не съм и объркала името Naughty Joy Joy Joy

# 617
 Здравейте  Hug

Светле  Hug  Филма с Чачко ще ти хареса  Peace  Дал е всичко от себе си за ролята на Баръш Аяз.

Див , луд , весел  и тъжен  като почне да забива на барабаните е неворятно жесток    Crazy Whistling superuu с Лейля Тугутлу имат синхрон   но филма го направи Чаатай с  невероаятния си талант и обич към това , което прави в актьорството  Peace

Тинче  Hug като го изгледаш кажи   мнение   харесал ти е ? Hug Ша го гледам без превод но рускините са бързи и ша го преведат със   субтитри

Ето и от фейса превод от сцена  в филма

Не разбираше, какво е да се чувстваш изпълнен с любов, толкова силна, че чак гърдите те болят - любов, която можеш само да изпитваш, но не и да показваш.

# 618
Ехооооо...салют...на този ,който се появи... wavey #Silly Hug

Феми...и аз мисля ,че ще ми хареса...щом  е за лИбовввввввв... Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Снощи радбрах от една фенка на Чачко..,Надето ,че мамашите ще го превеждат...и затова, ще изчакам...на руския съм факирррр... Party Joy Joy Joy...що ли лъжа...учила съм го преди  newsm78...много години и някои думички съм ги забравила ,но схващам основното... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

Хазал отправила Джансу свои совместные фотографии с Озгюром

"Семейная пара Джихан и Диляра Гюрпинар вместе с их маленьким сыном, были пойманы объективом камеры, около пристани их особняка, проводящими субботний день отдыха вместе."

Това е явно текстът ,който побърка Харун... #Crazy И...какво толкова...нали Харун знае ,че Дирка го обича...не може толкоз лесно да изостави децата си и да хукне с него...хич и не мисли за положението в което е любимата му жена...не само ,че е егоист ,но и ненормален...как можа да отвлече детето...независимо ,че е негово,не е това начина... Naughty Naughty Naughty

Този младеж Йозгар не мога още да го разбера...наистина ли е влюбен или играе...погледът му е доста странен... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 22:23 от Svet_sz

# 619
  • София
Влизам, за да кажа на Феми, че изгледах Delibal, обаче какво виждам...
Свет пуснала снимки и колажчета. Но, понеже нали не гледам вече "Парчетата", не знам, че мой любимец играе вътре (освен Баръш Фалай, де Grinning) - момчето, което играе Йозгюр, се казва Ефеджан Шенолсун, и го харесвам много, много още от "В очакване на слънцето". Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
Да ,Тине...поправям се Peace Hug... Йозгюр се появи преди 2 серии...и Хазалчето лудна по него ,ама дали той по нея...все още не мога да преценя newsm78...Иначе,момчето не е лошо Naughty...къдравелко Grinning...гледах негови снимки със спусната коса Rolling Eyes...симпатяга... bowuu Peace

Paramparça 63. Bölüm 2. Fragmanı

Фемииииии...какво стана с гифчетата... newsm78

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 22:46 от Svet_sz

# 621
 Тинче  Hug ти забрай за  Делибала  кат виде еркека Юзгюр  Joy Joy Joy Joy Joy

Харесали ти играта на Ча ? Не съм го гледала още  но от трейлърите и снимките  пуснати знам историята .  Таланта си е талант  на мойтУ  еркече  Mr. Green Flutter

Светле Hug Heart Eyes чок зор с гифчетата  ooooh! програми требва свалям  и снимки в папки требва да прая  . Мерси за разясненията   bouquet Ако исксам да сложа пейзаж на снимка пак по същия начин ли ?

# 622
  • София
Тинче  Hug ти забрай за  Делибала  кат виде еркека Юзгюр  Joy Joy Joy Joy Joy

Харесали ти играта на Ча ? Не съм го гледала още  но от трейлърите и снимките  пуснати знам историята .  Таланта си е талант  на мойтУ  еркече  Mr. Green Flutter

Светле Hug Heart Eyes чок зор с гифчетата  ooooh! програми требва свалям  и снимки в папки требва да прая  . Мерси за разясненията   bouquet Ако исксам да сложа пейзаж на снимка пак по същия начин ли ?
Феми, Hug това със сигурност е най-силната роля на Чаатай. Wink А филмът е тежък към края, но е супер актуален - за депресираните хора, тези с биполярни разстройства или каквито и да било ментални проблеми, и как изглеждат щастливи пред другите, а всъщност се чувстват самотни и неразбрани. Супер стойностен филм. Wink Peace

А актьорът, който играе Йозгюр, не е красавец, обаче е адски симпатично момче и е много, много лъчезарен и в живота, а и във "В очакване на слънцето". По описането на Свет, Hug тук ще си пада малко гаднярче. Twisted Evil Grinning

# 623
 Тини така е  Peace Чаатай прави мнго силна роля в Отровния мед няма нищо общо с хлапашката на Яман ooooh! и като визия и като игра  Peace

Героя му страда шизофрения променливи състояния и за да не страда фюсун от болеста му той се самоубива . В началото Фюсун  не знаеше за това му състояние разбира го в последствие.

Правили са репортаж и интервю на Ча   за списание Космополитън   и сигурно до ден , два ще излезе на корицата    и рускините нема как да не го преведат  бая превод  ги чака  Joy

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 20:36 от femmi2

# 624
  • София
Тини така е  Peace Чаатай прави мнго силна роля в Отровния мед няма нищо общо с хлапашката на Яман ooooh! и като визия и като игра  Peace

Героя му страда шизофрения променливи състояния и за да не страда фюсун от болеста му той се самоубива . В началото Фюсун  не знаеше за това му състояние разбира го в последствие.
Феми, Hug

Скрит текст:
Баръш страда от биполярно разстройство. Всъщност, към Фюсюн той само веднъж го показва - докато кара супер бързо с мотора и, въпреки молбите й да спре или намали, той не го прави. Но го показва към племенника й, като го пребива на два пъти. Rolling Eyes И иска да се оправи, и съжалява - та племенникът му помага да ходи на лекар и да си пие редовно хапчетата. Чак, когато Баръш изчезва, тогава племенникът разказва на Фюсюн всичко това.
Айде, няма да ти разказвам всичко, за да ти е интересно. Grinning

# 625
  Кехлибар  с Айчата дават ли го ? Кат видех главните #Crazy и не съм го следила

охххххххххххххххх този поглед бе  Flutter  newsm03

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 

# 626
  • София
Дават го и аз го следя, горе-долу. На моменти мафията ми идва в повече и прескачам. Mr. Green
Но Айча е много, много красива. Heart Eyes Heart Eyes А напротив - главният е страхотен. И са страхотна двойка с Айча в сериала. Peace

# 627
Привет ,момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Фемии...не е необходимо да сваляш програми...неееее...само си качи снимки в някоя папка в компа...снимки ,с които искаш да правиш разни красотийки... Naughty bowuu

Аз Кехлибара така и не съм го погледнала...може би като свърши Парампарчата... newsm78

Ето и резюмето и снимчици за и от 63 серия bowuu Peace

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 63- ОЙ СЕРИИ

Фотографии счастливой семьи, появившиеся в прессе, станут причиной путаницы.

Айше подумает, что Джихан проживая с ней отношения так же счастлив в браке с Дилярой. Харун увидев своего сына Демира рядом с Джиханом придет в ярость, а Маиде ханым подольет масло в огонь словами:"Диляра играет с тобой."

Самый сложный выбор!

Диляра которая не смогла противостоять Харуну в похищении Демира, пустится в преследование вместе с Джансу. Харун сделает Диляре предложение, не оставляющее право на выбор. Либо она бросит Джихана и детей и полетит с ним, либо она больше никогда не сможет увидеть лицо малыша...

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

Доколкото виждам Rolling Eyes...но...може и да греша  Thinking... Дито се прощава с Джансууу...дали  е права...така да изостави децата си...и по този начин да БЛАГОДАРИ на Джихан за "спасяването "честта на социалната Дилара...незнам...впрочем...какво ли друго да очаквам от Дилара... Crossing Arms,ако наистина по този начин "избяга".Далеч съм от мисълта ,че тя няма право на щастие...напротив...всеки иска и трябва да бъде щастлив ,обичан ,да изживее остатъка от живота си с любимия човек...НО...не трябва да наранява и забравя и семейството си,било то и бившо...и какво то е направило за него... bowuu
Уфффф...много се разфилосовствах... Whistling Joy Joy Joy

Може  пък къдравелко наистина да е влюбен в Хазал  Thinking

Тинее...не съм сигурна Йозгюр  дали ще го играе гаднярче... Thinking Thinking Thinking
Тук изглежда добре...даже супер... bowuu Peace

Видео...Эркан Петеккая, Толга Текин, Бурак Тозкопаран

Instagram video by Erkan Petekkaya • Apr 22, 2016 at 11:23am UTC

http://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239059%2Fe6c4318916 … pl_wall_-78750608

# 628
  Здраствуйте девочки  Mr. Green Hug

Светле  Hug значи да не свалям програмата  ма добре е ми се покаже нагледно    че кат чета не  става  Mr. Green Embarassed

Ти гледали Делибала медеца отровен  Joy

ето  Чачко  да ни думка на барабанити  като звяр е  Flutter People No Good

# 629
  • София
Ти гледали Делибала медеца отровен  Joy
Нали от три-четири дни за него ти говоря, даже ти го разказах... Ох, Фемиии... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт