Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Тине... Hug
 NaughtyЕх тия, Баръшовци...взели са ти акъла ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

Зари Hug...прекрасна Фара Peace...какво е това чудо на две колела #Shocked...за пръв път го виждам... bowuu

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Nature Sunny help grinning039 Joy Joy Joy

Ехааа...какво ли става м/у влюбените гълъбчета newsm78 newsm78 newsm78

# 601
Олеле, въй, Чаатай, какво е туй, уеее! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Вадя кандилата веднага!!! bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Феми, да се разпиша веднага - току-що изгледах днешния първи епизод на Oyunbozan. Страхотен е сериалът, препоръчвам го на всички в темата! Супер напрежение! А Баръш Кълъч (Феми Whistling) е прекрасен просто. Heart Eyes Heart Eyes Нали си знаете моето мото: "От кал да е - Баръш да е." Joy Joy Joy

Тинче  Hug тъкмо си мислех кога ша се появиш и гледаш ли Баръш Mr. Green

ще го погледна сериала заради Баръш  Heart Eyes партнират му хубави  мацки Тувана , Аслъ Тандоан  .

Гледами се романтика  Simple Smile не драми и тежки истории ! ooooh! видях , че правиш и тема за сериала  и си сложила с руски превод  

за теб и Светлето Hug    ви нося Чаатай  Flutter
 мокрите сънища на жените бил Blush  Joy така писаха    Joy

Киво и Ча най -секси еркеци в Турция

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ох Светле  на карнавал  ли ша оди адвоката

# 602
  • София
Свет, какво да направя като са ми слабост Баръшовците... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Фалай още ли продължава в "Парченцата" - не го ли гътнаха... hahaha hahaha

Феми, чакам те в темата. Hug Hug

# 603
Привет ,хубавици...Чатайкови и Баръшкови... wavey Hug Hug
Явно, не останаха Ерканови... ooooh! #Crazy Sad Sad Sad

Фемиии...радвам се за Чачко...какво друго може да се очаква при вида на такъв красавеццц...у младите мокри сънища ,а у нас по големите... Whistling Joy Joy Joy...само съжаление ,че не сме по младички... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Кои са другите най секси newsm78...я пусни линк ...да ги видим...  Praynig bowuu

Феми,за Чачко прочетох във контакта...има група за дизитата ...ето линк... bowuu

http://vk.com/turk_dizileri

А...за гифчетата ...сега не мога да ти обясня,че имам да правя тема за Съла...в сряда ,като почивам ще ти пратя линк и кажа...много е лесно... bowuu Peace

Тинеее...Баръш  или Харун...е все още в сериала ...и предполагам ще бъде още дълго време...ще има и 3 сезон...тъй ,че можеш да му фърлиш едно очо  Rolling Eyes...когато имаш време и желание... bowuu

Вижте Ерко и Дидем ...и приятели, как се веселят...

Вчера на Кипре , Эркан с женой .

http://vk.com/paramparca?w=wall-78750608_124224

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 22:14 от Svet_sz

# 604
 Светле  Hug   изгубих  го  линка за еркеците  класацията но аз го копнах от Туитър  бяха сложили Киво и Ча  те ме интеренсуват  Mr. Green Wink   Киво  не знам защо така се запусна  ooooh!  дано играе в проект   . Башар  като накачила едни парцали   да продава  ooooh! стилистка уж ма никаква хич не ми харесва  а в лицето е  doh ка можа Киво с тая  се излага !

Когато можеш и имаш време   за другото  bouquet   дано се науча да го  права

Тинче  Hug   скоро излиза Делибал на двд  и ша гледаме другия Баръш лудия барабаниста  Crazy People No Good

# 605
  • София
За гледащите Парченцата, резюме на български за 62 епизод - http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/04/62.html

# 606
  Колинс джинс  Mr. Green

хайде да идем да си купим Светленце  , Тинче   Чачко ни чака в бутиците   CrazyJoy 

Тини ако влезнеш в темата  те питам  знайш ли в Европа колинса имат ли магазини или само в Туркиш ?

# 607

wavey Hug

Тэг серии #KalbimParamparça (Моё Сердце Вдребезги)

Демек...моето разбито /счупено...на парчета / сърце bowuu

# 608
Дениз много бързо стана патрон... Rolling Eyes #Crazy ooooh! hahaha hahaha hahaha

Този немец Rolling Eyes ...много ми прилича на гаджока на Керка ...опс ...на Нурсел newsm78 newsm78 newsm78

Дениз разказа на баща си всичко...за нощта когато умира майка му...ама на дъртия не му стиска да си признае ,че човек видял последно Нергиз е той...и тук Рахми няма никаква вина...еххх...Дениз,Дениз... ooooh! ooooh! ooooh!

Маидето голяма нахалница и любопитка Shocked #Cussing out...що си мисля ,че ще разбере нещо от Лейляя...веднага заразпитва за Хазал... Naughty

Дирка много я мислии... newsm78

Айдееее...пак Джихан  е виновен на Харунннннн...ега си... ooooh! ooooh! ooooh!

ААААААА...този с халата се появи...Турук...май ми се счууу...какъв ли е на Айше...състудент,приятел от детството... newsm78 newsm78 newsm78

Стана тя каквато стана #Crazy...тоя Турук ли е ,Тарък ли е ...е фърлил очо на Айшето... bowuu Joy Joy ...ама и тя май го насоли яко... Rolling Eyes bowuu

ОФФФФФФФ...Харун вече примира...голям смешник... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малееее...да не повярваш...Йозки много възпитан ,беееееееее....и...свалката стана... Joy Joy Joy

ЯЯЯЯЯЯЯЯ Rolling Eyes...прислужницата...ей,опасно е тва Маидееееее...такива ще ги забърка ,че Харун ще има да чака Дито и сина си... #Crazy #Crazy #Crazy

https://youtu.be/oKjo3E4vNAw

Премьера! "Осколки" 61 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамед

https://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239045%2F5aa9b93c … t_-100436229_4319

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 00:04 от Svet_sz

# 609
  Светле  Hug ка имаш нерви за Парчетата    Mr. Green като чета   коментарите ти аз ша имам ли нерви с тоя сценарии  да го изгледам не знам  Joy

виж кой   ще ти доведа  Mr. Green 

Тини вади кандилата  Mr. Green

феновете писали Алах  чок красив

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

с гримьора

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 20:36 от femmi2

# 610
  • София
Кой каза "кандила"?

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Феми, за съжаление няма в Лондон Colin's. Confused

---

Впрочем, понеже вчера излезе новият сериал с един актьор, когото много харесвам (Ръза Коджаоулу), се сетих, че той скоро имаше и премиера на нов филм и бях мернала на някои снимки и Еркан. Ееето го:

Тук се вижда как ръкопляска на Ръза и партньорката му във филма: Grinning

Тук го няма, но пък много позитивна снимка с познати лица:

Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 611
 Тини  Hug  много е готин моя Mr. Green с ризката   ох сладурче  Heart Eyes

виждала съм ги снимките с Ръза и Ерко на премиерата но не мога да понасям   Sick шезлонговата Беррарк от Езел  и в лице и в игра ми  е анти  Sick

# 612
Добър ден ,момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Тине Heart Eyes...мерсаж за снимчиците...независимо ,че сме ги виждали вече... bowuu

Фемии  Heart Eyes...феновете не грешат...красавчик си е Чачко... Peace Peace Peace

Довечера ...по нощите ,ако си на линия ще ти обясня как се правят гифчета bowuu Peace,а за Парчетата...имам нерви ...споко... Stop...чакам с нетърпение да видя какво са измислили сценаристите...дали глупост или нещо смислено  newsm78...ще видим... bowuu Rolling Eyes

Сега да видя при мамашите дали няма нещо ново... Thinking

Премьера! "Осколки" анонс 63 серии в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239047%2Fc684fef37 … t_-100436229_4362

Нурсел с брат си и любимия си...
Значи правилно съм предположила ,че немският бизнесмен го играе гаджока на Нурсел... bowuu

# 613
 Светле  Hug Heart Eyes можеш и на лични да пишеш за гифчетата  и романтиката  и ако се науча ще ти сложа  в темата да видиш  Mr. Green

Делибал филма на Чачко излезе на двд и скоро ще можем да го гледаме  Grinning

# 614
Направо съм шаш... newsm09 newsm09 newsm09

Харун открадва Демирррррр...тия са лудиии...цялата родааа...Маидето как доволно го взема...УЖАСТЪЪЪЪЪЪЪ... ooooh! ooooh! ooooh!

Вярно е ,че Харун е бащата на Демир и иска сина си...НО...това ли е начина по който трябва да постъпи...и той не пада по долу от сестра си... Naughty ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

Оффффф...има 2 трейй... ooooh! Joy Joy Joy

http://www.startv.com.tr/dizi/paramparca/fragmanlar/sayfa/1/para … -bolum-2-fragmani

Много забива при мен...дано го пуснат в ютуб... bowuu

Ето и превода на мамашите...

ВТОРОЙ АНОНС 63- ЕЙ СЕРИИ.

Диляра - Харун! Харун, стой!
Джансу - Мама?
Диляра - Джансу, быстро отнеси Демира внутрь! Я все объясню! Выслушай меня, пожалуйста!
Джансу - Мама,ты в порядке?
Харун - Алаз, сынок, я не оставлю тебя Джихану.
Айше - Я не хочу забывать, не хочу что бы осталось не законченным.
Севинч -Ты сегодня на другой машине.
Озкан - Я обычно беру эту,когда сам за рулем.

Мамашите са раздвоени Rolling Eyes...едни приемат действията на Харун ,други не...

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 01:08 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт