Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Маидето няма ли си друга работа ,че плете интриги......оооооо...ега си ...и артиската взе да ми става гадна...ами ако Дилара разбере ,че манипулират сина и...офффффффф... ooooh!

Джанданката е тя...уж много хитра ,а пък една дъртофелница я командори........ ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

# 586
Свет, привет!

Извинявай за глупавия въпрос ама нали гледам на пресекулки и аз, с какво вещерът Майде държи Джанданката , та така я манипулира?

олеее това малко чудовище Хазал ми идва да я оскубя за косата  Sick Sick

# 587
# 588
Виаааа...разбра ли нещо от серията...аз много малко...пълна мъгла ми е... ooooh!

И мамашите не можах да 4ета...

# 589
Честно, и аз не разбрах много- само дето Дениз се примири с баща си , Хазал ми е ясна , но не разбрах за Джандан и Озан какви са кроежите. Джихан много бързо премина към целувки и прегръдки с Айшето, на фона на студенината с Гюлсерен, тц,тц,тц.... За тях само знаехме ,че се обичатщото си го казваха , но нищо на показ, а тука един разговор и айдаааа....и как пък никой не я споменава Гюл вече, не че нещо , но не ми се вижда естествено...Не разбрах с какво Майдето държи Джандан ?

# 590
Добър ден... Hug Hug Hug Hug Hug

Най напред кафенце...не ,че има за кой...но ...все пак може някой да мине през темата...а и трябва да бъдем гостоприемни ,нали...? bowuu Peace Joy Joy Joy Joy Joy

food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Виа Hug...за Дениз и аз разбрах...но малко афиф ми се струва тази работа...и не ми харесва погледа на Бурхан/баща му/ към Джансу...видях в трея ,че той се насочи към Рахмито #2gunfire...и дано той да понесе всичко...да не пострада Джансу... Praynig
За Джи и Айше...ами...той Джихан прегръщаше и целуваше и Гюл така...уши ,нос ,гърло... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy...нищо ново...и различно...писах и по назад...животът продължава...всеки човек има нужда от топлинка и спокойствие...а ,като гледам Джи само при Айше си почива...и пак не толкова ...Дилара никога не е могла сама да се справи с децата си...и ,естественно звъни на Джихан...
Хазал...няма оправяне...дано това момче я промени ,обаче и неговият поглед не ми харесва...не е много влюбен... Naughty newsm78
За Маиде и Джандан...не съм много сигурна дали Маиде разбра ,че Джандан блъсна Харун... newsm78...а какво е намислила за нея и Озан...незнам ...ще видим... Rolling Eyes

Рейтингът не е мнного хубав...пак държи 2 и 3 място ,но процентите са по ниски от миналата седмица...поне ,доколкото си спомням... newsm78

Рейтинг 61- ой серии.

Total- 3 место- 5.45%
AB- 2 место- 5.24%
ABC1- 3 место- 6.01%

Ето и превода на трея на руски...

Премьера! "Осколки" анонс 62 серии в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239043%2F396941d81 … t_-100436229_4254

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 01:21 от Svet_sz

# 591
 Здравейте Hug Hug Hug Hug Hug

Светленце  Hugида за кафето  Mr. Green bouquet

Чачко има нови снимки ако не си ги мяркала и искаш кажи  ша ги сложим

# 592
Привет ,Фемииии... wavey Hug
Чак сега сколасах...бях селска и работа  бол...китчици,разсадче и тем подобни...
Радвам се да те "видя" ,Феми Rolling Eyes Heart Eyes...само ти ми остана... Sad...и Виа... bowuu Peace
Видях  някакви снимки на Чачко при мамашите ,и исках да ги сложа ,но нещо не можах да ги копна... ooooh! #Cussing out...мишката ми ли нещо си прави шеги newsm78...незнам ,но пък снощи действа нормално...май е за смяна... bowuu Joy Joy JoyСлагай ...да го видим Чачко... yes thumbsup Smile

# 593
  • София
Продължавам да ви чета, Све.  Hug  Но нали не гледам сериала, та няма за какво толкова да пиша.

А, сега се сетих. Не видях да е писано, но Парченцата ще имат и трети сезон. Продуцентът Хакан Ерен е писал в Туитър следното - Продължаваме и през следващия сезон.

Йълмаз Ердоан е приключил с монтажа на филма "Кисели ябълки". Това е.  Simple Smile

# 594
ОООООООО...Заренцееее...здравей... wavey Hug
Знам ,мила ,че не гледаш ,но поне минавай почестичко...дори и само за едно здрасти... Praynig Joy Joy Joy
За 3 сезон ..зная...видях най напред  у фейса ,а после и при мамашите... bowuu

ААА...значи "Кисели ябълки"...с Фара и Шюкрян...ще ми е интересно да го видя bowuu Rolling Eyes

# 595
 Светленцеееееееееее миличка   Hug Heart Eyes   love001

Чачко има реклама вчера излезе промото и феновете изперкаха  Joy

чок  хубав е на рекламата    Flutter

гифче

хубава , забавна реклама с лека закачка а Ча е спасителя на плажа     Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=4qOor4x2Ycc

има много снимки  и от вчера съм само така Mr. Green #Silly  Crazy smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

мокричък  Crazy Whistling

какъв поглед  Flutter тая  го сграбчила и не ще го пусне  Mr. Green #Cussing out

Heart Eyes

Mr. Green  скована е Тейлър  партньорката в рекламата

Палчетат с продължение на трети зезон  разбирам  но ко ша дават  ша стане разводнен сезон    #Crazy   драмите ша продължават какво ша измислат за сезона сигурно историята с психоложката  Joy имали вече сцени Ерко с нея целуфани  Mr. Green дай да вида ако има целуфани  bouquet

# 596
Добро утрооо... wavey Hug Hug Hug Hug Hug

Кафенце... Grinning Heart Eyes

Няма снимчици  Shocked...няма и резюме Shocked....защо ли Thinking...да не би да няма и епизод в понеделник newsm78

ФЕМИ Hug...ето това видяхме само... Rolling Eyes

За 3 сезон...незнам какво да кажа Thinking...доста се разводняват сериалите при разтакаване на събитията Naughty...чудно ми е ,какво ли са намислили сценаристите... newsm78 newsm78 newsm78

А...Чачко е супер...на рекламата... Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 09:14 от Svet_sz

# 597
  • София
Све, ето снимки:
http://ekranella.com/galeri/paramparca-62-bolum

Резюме на руски:
Скрит текст:
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 62- ОЙ СЕРИИ

БОЛЬШОЙ ШОК В ДОМЕ АЙШЕ ДЛЯ ДЖИХАНА!

Маиде, узнавшая о том, что Хазал была пациенткой Айше, расспросит ее о знакомстве с Джиханом. Джихан, который захочет сделать Айше сюрприз, поедет к ней без предупреждения и будет шокирован, потому что в доме Айше будет человек которого Джихан не ожидал там встретить.

КЛЯТВА МЕСТИ БУРХАНА!

Дениз расскажет отцу о том что сделал Рахми. Бурхан, который захочет отомстить Рахми бею, познакомится с ним. Дениз который привык быть боссом, думает о том что Джансу не любила его, его сердце черствеет.

МАИДЕ ХАНЫМ ЗАПУТЫВАЕТ!

Харун пытается уговорить Диляру бросить все и начать с ним новую жизнь. Диляра вынуждена принять точное решение. Маиде ханым уверена что Диляра играет с Харуном. Харун не верящий в это, увидит фотографию которая для всех все поменяет.

http://vk.com/paramparca

Фарах  Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BEBXBwIAVbt/?taken-by=fzaofficial

# 598
Зариииии...мерсажжжжжж... smile3525 Hug Heart Eyes

Ето още снимчици...

Кой ли е този мъж...прилича ми на Харун Naughty...по височина bowuu...но какво ще прави той у Айше  newsm78...по халат... Shocked Shocked ShockedВ резюмето пише ,че Джихан не очаква да види този човек...значи го познава... newsm78 newsm78 newsm78

Това сигурно ще е преди сюрприза... Thinking

Много парички играят в този сериал /и в другите ,де Naughty/...самолети ,хеликоптери,фамозни коли... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

# 599
  • София
Олеле, въй, Чаатай, какво е туй, уеее! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Вадя кандилата веднага!!! bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Феми, да се разпиша веднага - току-що изгледах днешния първи епизод на Oyunbozan. Страхотен е сериалът, препоръчвам го на всички в темата! Супер напрежение! А Баръш Кълъч (Феми Whistling) е прекрасен просто. Heart Eyes Heart Eyes Нали си знаете моето мото: "От кал да е - Баръш да е." Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт