Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Светче, след поредния пълнеж в парчетата, май ни се гледа нещо по-така??? Видях, че гледаш Кралицата, и аз, и аз. Харесваме си Еркан, ноооооо Мурат е друга бира- класика в жанра. Grinning Grinning

# 91
АААААА...сакън ,Яни Naughty Joy...и Ерко си е класика... bowuu Peace

Гледах и началото на Черна обич,ама нещо newsm78...не ме зариби...изгледах и 2та преведени епизода на Кралицата ...по ми хареса  bowuu

Ейййй...голям образ е тва Кериманчик...както я нари4ат мамашите... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy...и с букета на булката  Joy Joy Joy

ВИДЕООО... #Shocked rotfImao rotfImbo

https://vk.com/paramparca?z=video-78750608_171776329%2Faa29fdbfaa2b505c38

...Bugun Ankara, Yenimahalle'de Fosforlu Cevriye muzikalimizi oynadik.. Salon tiklim tiklim.. Tesekkurler harika bir seyirciydi:

...анкара, днес в новия квартал обградена фосфор защо лимузина, играхме престоя ни.. хол t t климат климат.. благодаря ти, че беше чудесна публика

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 00:48 от Svet_sz

# 92
Добър вечер... Hug
Като гледам  Rolling Eyes...никой не се е вясвал... ooooh! #Crazy

На погребението на Гюл... Sad

Всички са си закрили с ръка снимката на Гюл... Rolling Eyes...само Йъл е забравил... Joy Joy Joy

[hr
]

Cemal Hünal и Güneş Emir напускат сериала Paramparça влизат: Şükran Ovalı и Hümeyra

След като стана ясно, че хитовият сериал се разделя с главната си актриса: Nurgül Yesilçay  в медиите се оповести, че също и  Cemal Hünal и Güneş Emir напускат. Все още не е ясна причината за напускането им, с тримата ще се разделим през 52 епизод. Тиражира се, че Cemal Hünal и Güneş Emir напускат в подкрепа на Nurgül Yesilçay, но никой не знае каква е истината. В каста на сериала пък ще се включат две нови актриси, невероятната певица и актриса Hümeyra която е позната на публиката с множеството си различни изяви и красавицата   Şükran Ovalı която ни е позната от няколко продукции:  Bir Bulut Olsam, Kötü Yol, Cinayet,Şeref Meselesi.  В началото се смяташе, че тя ще изпълнява ролята на Гюлсерен, но в последствие са решили тя да изиграе ролята на психоложката Айше.

http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/01/cemal-hunal-gunes-emir-paramparca.html

smile3525 smile3525

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 23:06 от Svet_sz

# 93
 Добър вечер  Hug

Гледах катастрофата  ooooh! ми ко ви кажа като на филм ако се преобърнеш така наистина жив нема останеш  ooooh! а Гюлсерен малко кръв имаше а на Хазал и нема нищо      така го направиха се е едно такава катастрофа не е имало .

А Керка кат прирови  Йозкан и кат виде кинтите   hahaha а той кат  я ритна и подскочи   hahaha аз вика ша пера и за тва те приджобих  Joy Joy Joy Joy баш па за това  hahaha

# 94
Добре де относно катастрофата в оригиналните серии нали Хазал не можеше да ходи и после се преструваше. След това Дилара като научи я изгони. От Бтв всичко това ли отрязаха? 

# 95
  • София
Добре де относно катастрофата в оригиналните серии нали Хазал не можеше да ходи и после се преструваше. След това Дилара като научи я изгони. От Бтв всичко това ли отрязаха? 
Това с крака не е след катастрофата. Джансу и Хазал се скарват, Хазал пада по стълбите, и така се парализира. Wink

# 96
Това с крака не е след катастрофата. Джансу и Хазал се скарват, Хазал пада по стълбите, и така се парализира. Wink

Вярно, объркала съм се. Само обвиних хората, че са орязали филма.  Mr. Green

# 97
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 51- СЕРИИ

Гюльсерен и Джихан наконец-то говорят "Да".

ДИЛЯРА УЕЗЖАЕТ В АМЕРИКУ

Диляра которая решила переехать и родить ребенка в Америке, расскажет о своем решении Гюльсерен. Этот разговор растопит лед между двумя женщинами. Диляра доверит дочек Гюльсерен. Жители дома которые не зная о решении Диляры уехать, в последний раз сядут вечером за один стол вместе.

РАХМИ БЕЙ И ДЕНИЗ НА ПРОТИВ ДРУГ ДРУГА

Все препятствия между Гюльсерен и Джиханом исчезли. Новая жизнь начинается для всех. Приближается день свадьбы. Джансу пригласила на свадьбу Дениза и очень рада этому. Но эта радость будет не долгой, потому что она услышит разговор между Рахми и Денизом.

НАЕМНЫЙ УБИЙЦА ПО СЛЕДАМ ДЖИХАНА

Из- за боязни того, что Диляра вернется к Джихану, Харун нанимает убийцу, но позже узнает про бракосочетание Гюльсерен и Джихана. Он спешит отменить заказ, но уже слишком поздно, уже нет обратного пути. Но на свадьбе происходит совсем не предусмотренные действия. Еще один человек с пистолетом на свадьбе.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 19:45 от yanyan75

# 98
И още фотки от 51еп.:

[img]https://pp.vk.me/c628826/v628826728/3d382/RfhVHIsU48o.jpg[img]

# 99
  • София
Е, те са намерили къде да се женят.  Mr. Green  Там сватбите не приключват. Във "Времето лети" бяха избрали това място за снимките на сватбата на Айлин и Сонер. Онази първата, в която Сонер я остави пред всички. Като гледам снимките, обаче, май тук ще има "Да", но после нещо ще стане.  Confused

Редактирам се: Втори фрагман

Ей, ще оцапат на Гюлсерен хубавата рокля. Не ги е срам!

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 01:26 от zarani

# 100
Приветтттттт, момичета . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зариии Heart Eyes...мерсаж за трея...
Яни  Heart Eyes...за снимчиците и резюметоо...

Значи още един със пистолет на сватбата...най вероятно мъжът на Зейнеп...и...Гюл ще застане пред Озан...така мисля newsm78

Много красиви ...много...жалко само ,че краят ...на сватбата ще е лош... ooooh!...и нещо другоооо...Дилара май не заминава ,а се връща...от летището бягайки... newsm78 newsm78 newsm78

Ехаааа...и мамашите са на същото мнение...че Гюл ще предпази Озан...и...може би някой се обажда на Дилара и тя затова не заминава... newsm78...и пишат също ,че ще загуби бебето... newsm78

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 02:27 от Svet_sz

# 101
  • София
Според мен Дилара разбира за плана на Харун и се връща, за да спаси Джихан. Затова и Харун така паникьосано се движи с колата към сватбата. Може и нея да прострелват също и така да губи бебето. Rolling Eyes

# 102
Според мен Дилара разбира за плана на Харун и се връща, за да спаси Джихан. Затова и Харун така паникьосано се движи с колата към сватбата. Може и нея да прострелват също и така да губи бебето. Rolling Eyes

ООООооооо...Тинееее Hug Hug Hug Hug Hug...може...но има една снимка на Джансу ,че се обажда на някой...може и тя да звъни на Дилара...от кого Ди ще разбере ,че Харун е пратил убиец newsm78
За прострелването...също ...нали има двама стрелеца...но пък се чува само един изтрел newsm78

# 103
Тине  Hug Светле  Hug Арфи защо така се изгуби  поздравете я от мен ако се чуете с нея  Hug

Йозкан ка ги натупа снощи в баничарницата  но това му беше плана нали  newsm78 прати ги   биячите и после уж се появава и ги спасява Гюлсерен и Джансу

и потното ми барабинистче  Mr. Green Crazy

и чаша кафе   да си пийнем с Чачко    искаш ли Светле  Mr. Green

4470 smile3544 smile3544 smile3544

# 104
Здравейте, момичета! За коя 52 серия говорите, че Гюлсерен ще "изчезне" от сериала? Снощи даваха 50-та, но  тази номерация ли имате предвид? Излиза, че само след две серии....

Общи условия

Активация на акаунт