В момента чета...44

• 77 561
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
"Марсианските хроники" на  Бредбъри са страхотни. Много ми харесаха  Heart Eyes .

Всичко на Бредбъри е страхотно!

# 256
  • Ямбол
"Марсианските хроники" на  Бредбъри са страхотни. Много ми харесаха  Heart Eyes .

Всичко на Бредбъри е страхотно!

О, знам. Един от най-най-любимите ми разкази е неговата "Априлска вещица"  Heart Eyes .
Ох, "Момичето..." е много хубава книга, толкова много ми харесва  Heart Eyes .

# 257
По повод на "Априлска вещица" на Бредбъри искам да спомена книгата на една шведска писателка, която излезе преди 4 години - "Априлската вещица" на Майгул Акселсон. Аз съм пристрастна, защото я обожавам, откакто я прочетох за първи път, но книгата наистина е страхотна. Не е имало човек, на когото да я препоръчам, който да не я хареса. Peace Обаче я няма в електронен вариант, доколкото знам, а само на хартия.

# 258
Джинджифиловата къща - Карин Герхардсен

# 259
  • Русе
Здравейте, чета ви отдавна, но не ме бива в писането. Ще ми се да помоля за съвет - за нещо забавно и смешно (и да го има в ел. варинт), че напоследък все тежки и твърде мисловни ми идват книгите, а ми се ще нещо леко и разтоварващо. И да не е съвсем извън темата - в момента чета "Човек на име Уве".

# 260
В последните страници се обсъждаше "Амазонката на Варое"  Peace Отговаря на описанието ти.

# 261
Аз в такива случаи препоръчвам П.Г. Удхаус - има го в читанка.

# 262
Аз в такива случаи препоръчвам П.Г. Удхаус - има го в читанка.
О, да - и той  Wink

# 263
  • Belgium
Към чудесния хумор добавям и Джером Джером, Марк Твен, Бранислав Нушич  Heart Eyes

# 264
Аз така и не се научих да чета "смешни" книги - каквото и пробвам от авторите, които сте изброили, се отегчавам още в началото и хич не стигам до края.
Прочетох най-после "22 ноември 1963". Влачих я десет дни, което ми е неприсъщо, особено пък за книга на Стивън Кинг. Ако авторът беше друг, вероятно нямаше да я довърша. В началото ми беше монотонна и досадна, след това постепенно ме увлече историята, но до края така и не я усетих напълно тази книга. Ако беше двеста-триста страници по-кратка, вероятно щеше да ми хареса и щях да разбера защо толкова хора гласуваха за нея в номинациите.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 21:54 от System Error

# 265
Аз така и не се научих да чета "смешни" книги - каквото и пробвам от авторите, които сте изброили, се отегчавам още в началото и и хич не стигам до края.
  И аз.   Blush

На края на А къде е тя? съм.
След това не знам какво да почна.   ooooh! В яка книжна дупка съм след Хари (Хуле).

# 266
  • Belgium
System Error, наистина ли си чела "Автобиография" на Бранислав Нушич и не си се засмяла нито веднъж?  Rolling Eyes

За хумора на другите мога да те разбера, той е специфичен и не на всеки допада.

# 267
System Error, наистина ли си чела "Автобиография" на Бранислав Нушич и не си се засмяла нито веднъж?  Rolling Eyes
Не съм я чела, но я имам в електронен вариант и ще се опитам да я прочета в близките месеци. Simple Smile

# 268
  • Belgium
Пробвай я, наистина ще ми е любопитно дали поне една от главите не те е забавлявала  Laughing

Аз още помня цели пасажи наизуст и мога да им се хиля с глас  Grinning

# 269
  • Дъблин
Пробвай я, наистина ще ми е любопитно дали поне една от главите не те е забавлявала  Laughing

Аз още помня цели пасажи наизуст и мога да им се хиля с глас  Grinning

Аз и до днес не мога да забравя Тигър и Ефрат от главата за географията  Joy

Естел Бързоход, чела ли си книгите на Камила Лекберг? Вярно, не е брутална като Несбьо, но на мен доста ми допадат. Изчела съм всички без последните две, едната от които излезе преди 10-тина дни.

Общи условия

Активация на акаунт