Синдром - стара мома

• 64 202
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Куциндрел
 newsm78
Еййй и моето дете ще излезе дизайнерско. Mr. Green

# 1 141
Ми щото са единствени, там е по-често срещано.

# 1 142

Много пъти казах в прав текст, че няма най-правилен избор. Но има правилни и неправилни. Има избори, които водят в добра посока и такива, които водят до хаос. Има и неутрални пътища, които не че са лоши, но ти губят времето.

Всъщност жените, които истински се наслаждават на  майчинството си изобщо не реагират на ключови думи като "стара мома", "екскурзии" и още няколко, готови да громят инакомислещите,  а влизат предимно в теми "Обички- кога?" и  "Как да намеря на сина ми паяка от майнкрафт".  Обаче пък и децата не са само аксесоар, който да ти виси от двете страни докато се разхождаш по главната улица, както там се казваше. Те са цяла вселена, учудвам се, че въобще ти се занимава с писане на глупости по форумите.
Ох, бе Ирис! Откъде го извади това сега? В такива теми не бих могла да представя себе си по никакъв начин. Пък ме кефи майчинството, не е като да не ме.

# 1 143
  • Куциндрел
И повече да бяха, пак дизайнерски щяха да са. Просто родителите им са такива - правещи дизайнерски работи. Mr. Green
Ейй, много исках да са близнаци, ама....

# 1 144
Между другото има огромно количество незаети програмисти, не знам защо...

# 1 145
  • Куциндрел
Щото е Пловдив. Или щото проблема е в програмистите.

# 1 146
И повече да бяха, пак дизайнерски щяха да са. Просто родителите им са такива - правещи дизайнерски работи. Mr. Green
Ейй, много исках да са близнаци, ама....

Да, има родители, които имат желание да се занимават. Спомням си, че на майка ми все ѝ е чудеха как ѝ се занимава и ѝ остава време на сама жена с 3 деца да ни поддържа мен и едната ми сестра с дълги коси, то всекидневни прически, че в детската градина със свободно пусната коса не даваха, то въшки понякога, искаше си грижа. С радост се занимаваше да ни прави плитки, да ни връзва, да ни реши и пр. Чак, когато аз поисках да съм с къса коса, ме заведе да ме подстрижат. Не е имала много свободно време, лишавала се е и от сън сутрин, за да отдели и по 20 минути за сплитане на рибена кост на всяка.

# 1 147
Ама пак е интересно защо свободните "момичета" във фирмата не са хванали по някой от хубавците. Говорим за офис, дето като влезеш и си казваш- искам ги всичките.

Сетих се за една история от Силикън Вали, някаква мацка буквално си завъдила харем от програмисти, те й вършели работа за стартъп компанията, тя си ги радвала сексуално. Е това вече е постижение.

Какво му е на Пловдив? Нещо жените ли? Не съм чувала какви са легендите за пловдивчанки и дали са по-склонни на старомоминство, макар че градът предразполага- сравнително бавен, има култура и места за разходки, клюки вървят...

Кукумицинка, новата реколта дизайнерски родители го правят по-скоро за себе си. Говоря за екстремни рождени дни с дизайнерска рокля и цена ок. 2000 лева с всичката анимация, торти и салтанат. Не става въпрос за ежедневна грижа.

# 1 148
  • Куциндрел
Какво му е на Пловдив? Нещо жените ли? Не съм чувала какви са легендите за пловдивчанки и дали са по-склонни на старомоминство, макар че градът предразполага- сравнително бавен, има култура и места за разходки, клюки вървят...
Мислих, че говориш за работна заетост.... Crazy
Ами има свободни програмисти, ей ги и при мен. Странни птици са повечето, затворени в себе си, прекалено умни и т.н.

# 1 149
В П-в програмистите са доста по-малко от в С-я. Опити на кмета да направи града "столица на аутсорсинга".

Изобщо в Пловдив много се люби да е столица на нещо. Напразни напъни. Тук успешно се развива производство на чужди компании. Индустриалната зона около Либхер е толкова намазана и спретната, че почва да мяса на Бизнес парк. Но това си е производство. Бачкьорство. Административните и атсорсинговиоте хави в това число (където са всъщност по-високите заплащания) винаги ще бъдат съсредоточени в София. Да не се заблуждаваме. В производството има пари. Дори много. Но за администрацията му. Wink

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 14:39 от Защо ме търсиш?

# 1 150
Ама пак е интересно защо свободните "момичета" във фирмата не са хванали по някой от хубавците. Говорим за офис, дето като влезеш и си казваш- искам ги всичките.

Не думай. Аз по-скоро съм виждала цял офис  бледи  създания от разнараден калибър, от тия с елфическите прякори в мрежата. Напоследък пък, неизвестно защо всички са си пуснали едни бради като муджахидини...

# 1 151

Може би не ги искат. На човек извън фирмата изглеждат атрактивни, но виж тяхната гледна точка - работят заедно отдавна, знаят им недостатъците и не ги искат до себе си; парите не са им примамка, защото и те изкарват същите, т.е., от тяхна гледна точка, не е заможен мъж; романсите в офиса са кофти работа; или пък дори не ги привличат сексуално.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 21:41 от Вещица в чужбина

# 1 152
"цял офис  бледи  създания, от тия с елфическите пракори в мрежата. Напоследък пък, неизвестно защо всички са си пуснали едни бради като муджахидини..."

Че т'ва си е мега яко:)

Интересно, че старите моми обикновено дават претенции за мега-висок интелект, а сега пък програмистите им били прекалено умни. Ми то няма угодия.

Брадясалите може да се обръснат. Или да ги изобикаляш отдалеч, ако брадата говори за прекалена маниакалност. Виж какви усложливи хора- сами си слагат червени флагчета:)

# 1 153
Iris04, ами такова бе човек... те са хубави, какво ся? Аз пък много харесвам мъже очиларки. Ако може и със спретнато пуловерче с подаваща се отдолу якичка ситно каре. Ако може и смотан и вглъбен. Да, секси са ми такъв тип. Особено ако пък е с очила, широки дънки, без епилация... О! Heart Eyes

да добавя... такива дето много говорят за... Абе куче дето лае не хапе. Толкоз.

# 1 154

Защото живее  В интернет. Учителят ми по тай чи също е програмист, както и 1/3-та от групата. Има програмисти всякакви. Често са силно саможиви и много трудно общуват. Живяла съм с такъв в една къща, да му кажа нещо му го пишех в скайп.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт