Синдром - стара мома

• 65 667
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 435
Може да се влюбиш примерно, но в някой друг, а не в себе си...
И така да се влюбиш, че да забравиш, че съществуваш, което пак малко хора го могат...

Обаче да те тряснат в земята и ако си по-чувствителен, никога повече да не си го причиниш. Често си го мисля за някои ергени над 40, а за някои дори го знам със сигурност.

Ако те треснат и не станеш, значи не си за тази работа и по-добре си мукай сам и не се обвързвай...
Както и много хора всъщност правят. Не искат да си причинят кошмара от това, което друг човек може да ти причини. Даже и този друг човек да е собственото ти дете.
Съжителството с друг човек е сложна материя. По-сложна и от теоритичната физика.

# 436
Разбира се, именно защото и аз едно време бях на нейната позиция, ако не и по-екстремна.

И ще ми е интересно как ще й се смени светогледът.

Цеца, просто такава е темата.

Колкото до това как се познават отстрани хората...ми ако нямаше лесно разпознаваеми стереотипи, нямаше примерно историята на Бриджит Джоунс да има такава популярност.

Интересното е, че досега нито една с хубав мъж не е казала- абе я чакай да го зарежа, че виж как хубаво си живеят някои необвързани, искам и аз като тях. Обаче необвързаните, колкото и да са хепи, все клонят към намиране на мъж.

# 437
Интересен парадокс обаче е колко мъже с хубави жени си казват - я да я зарежа, че колко добре си живеят необвързаните мъже  Twisted Evil .

# 438
Интересен парадокс обаче е колко мъже с хубави жени си казват - я да я зарежа, че колко добре си живеят необвързаните мъже  Twisted Evil .
Зависи от жената. Пред хората може да е ангелче, но вкъщи да го гони с точилката..

# 439
Нали осъзнаваш, че самотата е различна за мъжете и за жените.

Съжителството с други е може би най-големият тест за нормалност. Никакви социални и теории не могат да са същата цедка, каквато са обикновените човешки връзки.

# 440
  • Куциндрел
Сиренче, вие във всяка тема се драчите за тез деца.
Чудо голямо дали някой има или няма деца. Природата не страда, че конкретно някой няма деца.

# 441
Чудо голямо дали някой има или няма деца. Природата не страда, че конкретно някой няма деца.

Природата страда, че докато умните се наумуват дали да снесат едно яйце, по-простичките населиха всеки сантиметър и пристигат на пълчища ...скоро и кислорода ще свърши.

# 442

Не е за децата, а за това, което е зад децата. Децата са само маската на нещата.

Всъщност си говорим за живота, вселената и всичко останало.

Децата сами по себе си не са интересна тема. Да си чела да коментирам по цял ден пюренца и режими?

# 443

Не е за децата, а за това, което е зад децата. Децата са само маската на нещата.

Всъщност си говорим за живота, вселената и всичко останало.

42, може да приключваме Simple Smile

# 444
Интересното е, че главно необвързаните с деца драпат отново за връзка и баща на децата. Най-отчаяното преследване на мъже съм го виждала, когато разведени жени преследват мъж. Необвързаните без деца имат много по-романтично отношение към тези неща. Ако срещнат мъж и той ги заинтересува, ще излезнат с него, може и да им е приятно и само секс да правят, може и връзка да излезе.

# 445
...идеалистки...

# 446

В сравнение с преследвачките на нов татко, да.

# 447
Въпросът е какво постигат.

Защо да е добродетел да тръгнеш без план и идея? Ако тръгнеш да готвиш без идея, може и да излезе нещо, но в повечето случаи ще излезе буламач.

# 448
Въпросът е какво постигат.

Защо да е добродетел да тръгнеш без план и идея?
Ако тръгнеш да готвиш без идея, може и да излезе нещо, но в повечето случаи ще излезе буламач.

Защото не си на зор.

# 449
Всеки е на зор, само не го знае. Хората са по-близо до ръба на провала и хаоса, отколкото си мислят. И часът е по-късен, отколкото усещаме. С 2-3 такива "романитични" връзки може да си прецакаш най-добрите години.

Просто някои ситуации проясняват визията и ти показват къде си и какво може да си позволиш.

Общи условия

Активация на акаунт