Синдром - стара мома

• 65 668
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 225
Купон е в тази тема- мъжете на 50 без деца са мухльовци  Joy, а за жените на и над 40 се избиват, та дори ги предпочитат пред 20-годишните Laughing

Добре, че има и реален свят извън форума Wink

# 226
Сега стана интересно.

rain_bs, читав е за мен, негова приятелка. В интимните му отношения не мога да зная какъв е.

Касита, извини ме, не съм искала да обиждам твой приятел. Аз самата съм малко по-директна с приятелите си и им давам различни гледни точки, затова се изразих така, а и беше принципно мнение. И да, не знаем какво се случва в интимните отношения на хората (с изключение на споделеното)
Понякога играем различните си роли в обществото с различни характеристики. Не се съмнявам, че човекът е добър приятел. Но да зарежеш някого само по здравословни причини за мен е вън от етиката - това може да включва и други здравословни причини - значи за всяко по-тежко заболяване да се зарязваме.
Но все пак това са лични неща - само давам гледна точка тук, а за твоя конкретен пример - не оспорвам.  Wink

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 23:46 от rain_bs

# 227
А, виждам, че Натака най-накрая е загрял корелацията между възрастта и бройката на сексуалните партньори, макар че си я интерпретира като дявола евангелието естествено.  Отивам да си посипя пепел на главата, че съм гадна непълноценна кариеристка, щот деца ще завъждам след 30 по план-график, обадете ми се ако се появи тоя 50 годишния, дето трябва да се женя за него.  Laughing

# 228
А, виждам, че Натака най-накрая е загрял корелацията между възрастта и бройката на сексуалните партньори, макар че си я интерпретира като дявола евангелието естествено.  Отивам да си посипя пепел на главата, че съм гадна непълноценна кариеристка, щот деца ще завъждам след 30 по план-график, обадете ми се ако се появи тоя 50 годишния, дето трябва да се женя за него.  Laughing
Не може! 50-годишните се женят за 20-годишни. След като ти ще завъждаш деца на 30, за теб- 60-годишен. Laughing

# 229
Купон е в тази тема- мъжете на 50 без деца са мухльовци  Joy, а за жените на и над 40 се избиват, та дори ги предпочитат пред 20-годишните Laughing

Ами така е, жена на 50 може да е без деца заради кариерата, защото не успяла да съчетае нещата и е изпуснала репродуктивно нещата, обаче мъж на 50 няма оправдание.

И да, смятам, че жените на и над 40 са по-привлекателни за мнозинството от нормалните мъже на зряла възраст (над 40-50), отколкото 20-годишните при положение, че не се гони възпроизводство.
Съвсем реални са ми наблюденията. Въпреки че реално има и 60-годишни извратеняци, които изнасилват 16-годишни ученички.

# 230
Не може! 50-годишните се женят за 20-годишни. След като ти ще завъждаш деца на 30, за теб- 60-годишен. Laughing

Ех значи, а на мен като бях на 20 ми пилеха, че тогавашния ми приятел на 32 бил дърт, а то трябвало за набори на баща му да се оглеждам явно.

# 231

Ами така е, жена на 50 може да е без деца заради кариерата, защото не успяла да съчетае нещата и е изпуснала репродуктивно нещата, обаче мъж на 50 няма оправдание.

И да, смятам, че жените на и над 40 са по-привлекателни за мнозинството от нормалните мъже на зряла възраст (над 40-50), отколкото 20-годишните при положение, че не се гони възпроизводство.
Съвсем реални са ми наблюденията. Въпреки че реално има и 60-годишни извратеняци, които изнасилват 16-годишни ученички.

Трябва да гони възпроизводство, че го грози заплахата да о/стане мухльо /е, може и пухльо, нещо средно между путьо и мухльо/. С тази на 40, ще трябва доста да побърза.

# 232

Трябва да гони възпроизводство, че го грози заплахата да о/стане мухльо /е, може и пухльо, нещо средно между путьо и мухльо/. С тази на 40, ще трябва доста да побърза.

Ами, той ако не е мухльо, отдавна се е възпроизвел до 50. Няма какво да му пречи да ги е направил, ако е без някакви характеропатии, имал е желание за деца, имал е връзка с желаеща да има деца жена, направил е някаква кариера и е имал достатъчни доходи за семейство. Децата не биха му попречили на кариерата. Нито му се налага да си прекъсва работата заради имането им, нито нищо. Даже стимул му дават. Ако е нямал възможност за собствени деца, до 50 е осиновил.

# 233

Въх,аз съм на 37.За мен какво остава-70 годишен ли? Grinning

# 234

Ами, той ако не е мухльо, отдавна се е възпроизвел до 50. Няма какво да му пречи да ги е направил, ако е без някакви характеропатии, имал е желание за деца, имал е връзка с желаеща да има деца жена, направил е някаква кариера и е имал достатъчни доходи за семейство. Децата не биха му попречили на кариерата. Нито му се налага да си прекъсва работата заради имането им, нито нищо. Даже стимул му дават. Ако е нямал възможност за собствени деца, до 50 е осиновил.

Представи си той на 50, съпругата на 40, тя с репродуктивни проблеми. Ето това може да му пречи да ги е направил. Разделят се и всеки по пътя си. Той с 30 годишна и се сдобиват набързо с две, тя забива агнешко на 25, което тъче на два/че и повече/ стана. Съвсем реален случай.

Добре, кукумицинка, разбрах те, всъщност аз съм в таргета над 40 Wink, та направо ми иде да пърхам, че сме толкова предпочитани  Joy, дори пред 20 годишните. Не съм обаче такъв наивитет и не страдам от самозаблуди, независимо от това как изглеждам  Flutter

# 235

Въх,аз съм на 37.За мен какво остава-70 годишен ли? Grinning

Тц, над 35 който успял-успял, сори, за тебе няма  Joy

# 236
Добре, съвсем сериозно се чудя. Един мъж и една жена, ако имат желание за деца и двамата, баш когато станат той на 50, а тя на 40 ли започват с опитите? Ако този мъж е дал някаква сигурност на тази жена, ако тази жена е дала някаква увереност и подкрепа на този мъж, не би следвало по-рано да се решат да пробват, ако става дума за дългогодишна връзка? Или 10-15 години безуспешни опити и като станал на 50, е решил да захвърли жената, която обича, за да забремени 20-годишна?

И да, уинтър соната, съвсем реалистично ми се вижда, ако си над 40-годишна и търсиш сериозна връзка, да бъдеш предпочетена пред някоя 20-годишна от 40-годишен, търсещ сериозна връзка.

# 237
Добре, съвсем сериозно се чудя. Един мъж и една жена, ако имат желание за деца и двамата, баш когато станат той на 50, а тя на 40 ли започват с опитите? Ако този мъж е дал някаква сигурност на тази жена, ако тази жена е дала някаква увереност и подкрепа на този мъж, не би следвало по-рано да се решат да пробват, ако става дума за дългогодишна връзка? Или 10-15 години безуспешни опити и като станал на 50, е решил да захвърли жената, която обича, за да забремени 20-годишна?

И да, уинтър соната, съвсем реалистично ми се вижда, ако си над 40-годишна и търсиш сериозна връзка, да бъдеш предпочетена пред някоя 20-годишна от 40-годишен, търсещ сериозна връзка.

За моя познат ли става дума? Не, той не я заряза, тя предложи да се разведат по взаимно съгласие. Тя е лекар, и опитите им продължиха доста време, просто след 3-тия аборт прецени, че рискува собственото си здраве. Караха доста дълго така, докато накрая не реши да му предложи да се разведат, според нея връзката им е изчерпана, той иска деца, тя не иска осиновяване/също и той/.

Не знам, аз много не ги разбирам нещата, защото съм омъжена от 22 годишната ми възраст, просто гледам какво става около мен и си правя изводи. Е, допускам в такъв случай, че имам грешно обкръжение  Wink.

Ако просто търсиш връзка ей така с някого, да си се гледате на старини, да, тогава нямат значение годините, при условие, че са ясни нещата около децата и за двете страни /имат, нямат, инвитро, инвиво, осиновяват, не искат, гледат внуци  и т.н/.

# 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А заглавието на темата сериозно ме накара да погледна календара, наистина ли е 2016 г. Или 1816? newsm78
напоследък се питам това след всеки две страници от произволна тема в Клюкарника. Стари моми, търсещи си го ученички ... въобще жена за жената е вълк, съдейки по демонстрираното тук мислене и отношение.

# 239
А заглавието на темата сериозно ме накара да погледна календара, наистина ли е 2016 г. Или 1816? newsm78
напоследък се питам това след всеки две страници от произволна тема в Клюкарника. Стари моми, търсещи си го ученички ... въобще жена за жената е вълк, съдейки по демонстрираното тук мислене и отношение.

Чак пък толкова  Wink Просто е женски форум и е нормално такова джвакане.

Не искам да си помислям какво ли е било в следвоенна Русия - на бой за мъже  Stop

Общи условия

Активация на акаунт