Синдром - стара мома

• 63 975
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 750
Абе според мен Сирената преиграва - определено не е грозна и го знае, нарочно обаче набляга на своята уж грозота, за да си припише други качества и способности.
Че в много от нещата, които казва, има истина, има. Но то в чии думи няма грам истина?
Има достатъчно самовглъбени и наблюдателни люде, които имат наблюдения върху човешкото поведение и правят и верни заключения. Някои от тях дори имат известно влияние върху другите именно защото имат умението да споделят тези възгледи, без да ги представят като задължителни и  меродавни.

# 751
Мъжете отдавна Не предпочитат 20 годишни. Като бях на 30 ми се натискаха доста 20 годишни, за мен беше абсурдно да имам връзка с подобни недорасляци.

За секс и натискане винаги има мераклии, но мислех, че говорим за потенциална сериозна връзка.  newsm78 Същите 20-годишни се натискат на всяка, просто нагон.

# 752
  • Пловдив
Мъжете отдавна Не предпочитат 20 годишни. Като бях на 30 ми се натискаха доста 20 годишни, за мен беше абсурдно да имам връзка с подобни недорасляци.
А, за секс и кратки връзки 20-годишните могат да се натискат и на 50-годишни. Генералната тенденция е друга обаче.

# 753

За секс и натискане винаги има мераклии, но мислех, че говорим за потенциална сериозна връзка.  newsm78 Същите 20-годишни се натискат на всяка, просто нагон.
Их бее, че какво му е лошо на секса и кой е казал, че са били само 20 годишните. Между впрочем не сте прави имам пред себе си пример за подобна вече 6 годишна връзка (не е моята  Crazy ).

# 754
Их бее, че какво му е лошо на секса и кой е казал, че са били само 20 годишните. Между впрочем не сте прави имам пред себе си пример за подобна вече 6 годишна връзка (не е моята  Crazy ).

Никой не казва нищо срещу секса, коментирам само твърдението, че 30-годишните са предпочитани. Тъй като по стечение на обстоятелствата ми се наложи да общувам по-отблизо с 20-годишни и споделящи, нещата, които научих, не бяха никак ласкателни за жената. Търси се да се пробва със зряла жена, с раждала жена, после им обсъждат вагините след раждане, белезите от секциото, пофукват се сред приятелите как са чукали МИЛФ и се връщат при свежите момичета, понаучили трикове в леглото. Предпочитат 30 годишни, защото са по-лесни за навиване за секс и нямат скрупули, не е нужно да бъдат дълго ухажвани и коткани като младото момиче, особено неопитното. Лесен неангажиращ секс.

А тези връзки с доста години разлика в полза на жената минават май само ако тя има вече деца. Иначе жената стига до идея за деца, а мъжът на 22-24-26 това му е последното желание в живота. Моя приятелка тъй си пропиля 5 години.

# 755
Отчиташ ли, че ако на един мъж на 30 му се натискат моми на 20, няма да си губи времето да ги категоризира като "недорасляци".

Няма как да сравняваш своето поведение и гледна точка с мъжката гледна точка. Глупаво е.

Освен това ако една жена живее с успокоението, че "привлича мъже", трябва хубаво да се замисли дали всъщност не е почнала да привлича fuckboys.

Добре, ако на 20 те "ухажват" 30 мъже, то на 35 са 3-ма, нали все има някой мъж. Като брой ги тези на 20г. като е била не са били Брад Пит и Джони Деп. Е Джонито заряза, женента с деца Ванеса, за красива знойна 10-ка на 20.  Wink

Мъжете на 30 с моми на 20 са също толкова нелепи двойки, както и обратното, което не е рядкост. Малките момчета, харесват каки, защото малките моми са много меркантилни и не им връзват. А мъж на 35 си хваща 20 годишна, да го гледа като Господ, да и е първия, да няма с кой да я сравнява. Малката рано или късно се усеща.  Няма я за равна, не защото не я обича, а защото момиче на 20 си е с мислене като момиче на 20. Често са им скучни, защото мъжа иска спокойствие, че се е находил, а тя иска да излиза с приятели.

# 756
Е аз излъгах по-млад, ама само с 2 години. Това с 20 годишните го казах във връзка с това, че и по-големите жени са привлекателни за по-младите, пък сега дали е за проба или до живот - кой знае - аз лично не се прежалих да пробвам  Naughty .

# 757
Къде ги тия мъже на 30, дето искат спокойствие?

# 758
Добре, де, вие сега заради Мамаситините изхвърляния ли отричате, че на 35 шансовете за добра връзка са рязко намалели в сравнение с 20, или просто така си го отричате?

На 35 шансовете за добра връзка са по-големи, отколкото на 20. Нито на 20-годишните мъже, нито на 20-годишните жени им се гледат деца на тази възраст и им се обвързва сериозно. На тази възраст и за най-дребни провинения се разделят хората и правят големите трагедии от дреболии. Да не говорим за стабилна  работа с достатъчно доходи, каквато почти никой 20-годишен не притежава.

# 759

Никой не казва нищо срещу секса, коментирам само твърдението, че 30-годишните са предпочитани. Тъй като по стечение на обстоятелствата ми се наложи да общувам по-отблизо с 20-годишни и споделящи, нещата, които научих, не бяха никак ласкателни за жената. Търси се да се пробва със зряла жена, с раждала жена, после им обсъждат вагините след раждане, белезите от секциото, пофукват се сред приятелите как са чукали МИЛФ и се връщат при свежите момичета, понаучили трикове в леглото. Предпочитат 30 годишни, защото са по-лесни за навиване за секс и нямат скрупули, не е нужно да бъдат дълго ухажвани и коткани като младото момиче, особено неопитното. Лесен неангажиращ секс.

А тези връзки с доста години разлика в полза на жената минават май само ако тя има вече деца. Иначе жената стига до идея за деца, а мъжът на 22-24-26 това му е последното желание в живота. Моя приятелка тъй си пропиля 5 години.

Чакай сега, дали 30 годишните жени са по-предпочитани от 20 годишните момченца спрямо 20 годишните момиченца -не. Ама те не са ни и в таргета въобще в общия случай. Освен наистина за еднократни контакти. Точно защото за сериозни връзки, деца и т.н. им идва желанието около и над 30 на мъжете и ако имат акъл си търсят връстнички, които да са на същата фаза, а не 20 годишни, на които им се дивее още.

# 760
Чакай сега, дали 30 годишните жени са по-предпочитани от 20 годишните момченца спрямо 20 годишните момиченца -не.

Точно това се твърдеше нагоре, че 30 г. жени били по-предпочитани от 20 г. мъже. Peace Това и оспорих.

Ама те не са ни и в таргета въобще в общия случай. Освен наистина за еднократни контакти. Точно защото за сериозни връзки, деца и т.н. им идва желанието около и над 30 на мъжете и ако имат акъл си търсят връстнички, които да са на същата фаза, а не 20 годишни, на които им се дивее още.

По мои наблюдения търсят около 25 до 30 годишни - нормално време за жена да мисли за семейство и деца. С 20-годишни се мотаят само за секс.

От няколко 35-40 годишни мъже съм чувала, че "нещо им ставало на свободните жени след 30" и били "пълни невротички и изперкали". Това карало мъжете да търсят партньорка под 30. Не твърдя, че е така, споделям само чутото от мъжка гледна точка (твърде малка извадка, разбира се).

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 14:17 от so?

# 761
"Хубава връзка" е и въпрос на социална среда. Ако си уайт траш, на всяка възраст може да има драма и скатавка. Но в някои групи си се женят и не скатават.

Иначе ако жена на 20 реши, че бракът й е приоритет, няма лошо да се огледа за малко по-възрастни.

На 35 обаче има мъже "втора реколта"- след първата вълна разводи.

# 762
В България освен уайт друга траш има ли?

# 763
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Синдромът стара мома придобива физически измерения, трудно се описват с думи, но се забелязват. Ако си синестет, човекът придобива специфичен "цвят" или дори мирис (на застояло?)
Леле, откога не се бях смяла така Joy Joy Joy, изключителна си, Сирено Crazy

# 764
В България освен уайт друга траш има ли?
Има.

Общи условия

Активация на акаунт