Синдром - стара мома

• 63 899
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 855
Оф, пак опряхме до физическата красота...

Аз ти казвам, че хванат ли се с мъж и семейство, вместо да се реят в облаците, ще им се развали лекият характер много бързо. За физическата красота- някои може и да я запазят, но не е там въпросът, тук си говорихме за доволни и лежерни срещу проклети и кисели.

Това е все едно някой мъж да е готин и самоуверен, но без да е видял истински проблеми и без да е усетил какво е истинска умора или бой или болка. Само че при мъжете му викат "въздух под налягане".

Интересно ми е тия, дето са планирали да чакат до 35...след това "по ноти" ли се развиват нещата: на 35 и половина срещаш Него, след година се жените, след две си раждате дете, примерно. Или почват да се получават някои трудности, като- липса на Него, или липса на сватба, или пък липса на дете...

# 856
Оф, пак опряхме до физическата красота...

Аз ти казвам, че хванат ли се с мъж и семейство, вместо да се реят в облаците, ще им се развали лекият характер много бързо. За физическата красота- някои може и да я запазят, но не е там въпросът, тук си говорихме за доволни и лежерни срещу проклети и кисели.

Това е все едно някой мъж да е готин и самоуверен, но без да е видял истински проблеми и без да е усетил какво е истинска умора или бой или болка. Само че при мъжете му викат "въздух под налягане".

Интересно ми е тия, дето са планирали да чакат до 35...след това "по ноти" ли се развиват нещата: на 35 и половина срещаш Него, след година се жените, след две си раждате дете, примерно. Или почват да се получават някои трудности, като- липса на Него, или липса на сватба, или пък липса на дете...

Има хора имат всички но света им е" длъжен", и пак са вечно кисели и има хора трудно живеят, и пак са хрисими. Всичко си е до хора и не всички сме в твоята вселена. Или ти виждаш в хората своето отражение. Много са ми досадни точно такива, които си мислят, че са стигнали върха на сладоледа и едва ли други как са се прецакали, като не са като тях. Ами най-вероятно хората са нямали твоите проблеми и начини на мислене, не са искали да имат мъж като твоя, кости като твоите и както искаш там го разбирай.

# 857
Но все пак неслучайно хората са го нарекли моминство-везирство. Щото си господар на живота си, определяш си сам приоритетите.

Ако от тия стари моми наистина бликаше енергия и живот, може би щяха да имат харизмата да привлекат качествен мъж и да градят семейство. Но в повечето случаи става въпрос за повъхностна веселост и енергичност, която виждате само на приятелски сбирки.

Има наглед весели хора, дето малко да усетят нанагорнище и яхват метлата, ама иначе може да се излъже човек, че са супер позитивни и способни.

Пък и нали ясно се вижда по градинките как от нахакани млади бременни излизат рошавите мами на прохождащи и недоспалите мами в периода на растящи зъби...

# 858
Перманентна заблуда. Еми някои и рошави и недоспали си изглеждат добре. Вдигам ръце, живей си в мамастоландия, и дерзай.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 16:08 от adelinda

# 859
Напоследък чувам от млади жени, 30-35 годишни - искат първо да укрепнат финансово, да изградят кариера и тогава искат да създадат семейство и да имат деца.
Много вицове в тази тема. Чакам да прочета как жените на 50 започват да градят кариера, и след това да мислят за семейство. :D

# 860
Ах, какво злорадство и завист. Старите моми не можели да привлекат качествен мъж, иначе щели да градят семейство. Тези, които са привлекли и градят общ живот, пак не става - не е сигурно семейство, щом няма дете. И да има дете, пак са зле - не успяват винаги да изглеждат блестящи и наспани. Някой, който изглежда нонстоп блестящ, наспан и весел, да ми каже на какви стимуланти е. Повечето хора не могат. Което не значи, че като си сред хора, е по-ненормално да си позитивен, весел и в добро настроение, да си се понагласил (каквито и проблеми да имаш), отколкото да приличаш на дропла с подпетени чехли и мазна коса и да вкисваш настроението на другите.

# 861
  • София
Но все пак неслучайно хората са го нарекли моминство-везирство. Щото си господар на живота си, определяш си сам приоритетите.

Ако от тия стари моми наистина бликаше енергия и живот, може би щяха да имат харизмата да привлекат качествен мъж и да градят семейство. Но в повечето случаи става въпрос за повъхностна веселост и енергичност, която виждате само на приятелски сбирки.

Има наглед весели хора, дето малко да усетят нанагорнище и яхват метлата, ама иначе може да се излъже човек, че са супер позитивни и способни.

Пък и нали ясно се вижда по градинките как от нахакани млади бременни излизат рошавите мами на прохождащи и недоспалите мами в периода на растящи зъби...
Тъй де, главната цел в живота на всяка бликаща от живот, способна и интелигентна жена трябва да бъде привличането на ''качествен мъж'', последвано от възпроизвеждане на общите им прекрасни гени. Разсмя ме, Мамасита. Колкото повече чета темата, толкова по-искрено се радвам, че моят свят не е твоят.

Btw, често излизам рошава сутрин, особено след по-бурна нощ в някой клуб. Съвсем добре си изглеждам, тенк ю вери мъч  Flutter

# 862
 newsm78 Абе не ми е ясно, хем се твърдеше по другите теми, че децата не ти спирали чак толкова живота и били имагинерна "спирачка" само, хем сега пък не можело хем да имаш мъж и деца, хем да си весела и енергична. Май третото идва нагорно в цялата схема, подозирам аз.

# 863
newsm78 Абе не ми е ясно, хем се твърдеше по другите теми, че децата не ти спирали чак толкова живота и били имагинерна "спирачка" само, хем сега пък не можело хем да имаш мъж и деца, хем да си весела и енергична. Май третото идва нагорно в цялата схема, подозирам аз.

Крайната теза на Мамасита е че, ако някой не е бил грозен, то защото не се е оженил за подобен на мъжа и, то ще погрознее. Ако има хубав мъж/подобен на мъжа и разбира се/, то заради детето ще погрознее. Ако не, то заради годините ще погрознее. Само нея децата я красят, и по нейните отрочета се прозира смисъла на Вселената. И особено важно какво ти се "чете" по костите. Правил ли си секс тази петелитетка или не, най-вече по костите се познава.  Naughty . nnnuu Мъжете  изневеряват,  само защото са ниско интелигентени, бай дъ уей.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 22:20 от adelinda

# 864
  • Куциндрел
Малко ви поизпуснах с писането...
Гледам все Мамасита се спряга. Mr. Green

Сетих се пак за баба ми, лека й пръст. По тогавашните стандарти е била стара мома, но успява да се срещне с дядо ми, лека му пръст, да го разведе и да се ожени за него. Била е някъде към 40 годишна. Че й здраво дете ражда - баща ми, лека му пръст и на него.  Confused

Както и да го въртим, Мамасита и тя, ако ни е писано да се женим, раждаме, развеждаме, то това ще стане. Все някъде ще те прасне съдбата челно между рогата.

# 865
Допреди 1-2 години Мамасита се сравняваше само с момите, че е къде-къде по-напред от тях с едно дете. После роди второ, и задмина и семейните с едно дете. Сега е с три, никой не може да се мери с нея. Скоро ще четем възхвали на тридетния модел като възможно най-правилен.

# 866
Допреди 1-2 години Мамасита се сравняваше само с момите, че е къде-къде по-напред от тях с едно дете. После роди второ, и задмина и семейните с едно дете. Сега е с три, никой не може да се мери с нея. Скоро ще четем възхвали на тридетния модел като възможно най-правилен.

Най-важното е, че и по костите и си личи.  Naughty

# 867
  • София

Тва щото не носи и високи токчета  Crossing Arms

Покрай костите мамаситини и токчетата се присетих как ми липсва Аззи..не само в тази тема.

# 868

Разбира се, че си личи по костите. Променя се костната система на раждалите жени, освен това при всяка бременност бебето си набавя необходимия калций, независимо дали майката има достатъчно в наличност, за да задоволи и своите нужди, и тези на бебето. Затова на бременните им се развалят често зъбите, някои с остър недостиг на калций заради кофти храна и чести бременности чак остават без зъби. Да не говорим за остеопорозата. Една нераждала жена е с чудесни кости в сравнение с някоя, раждала 3 или повече пъти. Това в критическата се усеща особено силно.

# 869

Разбира се, че си личи по костите. Променя се костната система на раждалите жени, освен това при всяка бременност бебето си набавя необходимия калций, независимо дали майката има достатъчно в наличност, за да задоволи и своите нужди, и тези на бебето. Затова на бременните им се развалят често зъбите, някои с остър недостиг на калций заради кофти храна и чести бременности чак остават без зъби. Да не говорим за остеопорозата. Една нераждала жена е с чудесни кости в сравнение с някоя, раждала 3 или повече пъти. Това в критическата се усеща особено силно.

Остеопороза явно някой не раждал не може да има. Naughty Да напомня, че и мъже я хващат болестта, макар и по-рядко. Има и мъже без зъби или с много развалени. Също не на всяка се променят костите, ако ражда и да се променят, сигурно трябва да е доктор Бренън/Кости/ да каже. Има нераждали с широк таз и обратно. От компетенцията на специалист ли говориш, или на звездите ти го говорят.? Също Мамасита твърди, че на недок**тените им се променят костите в отрицателна насока, не обратното.

Общи условия

Активация на акаунт