Синдром - стара мома

• 63 904
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 870
Колко жалък става човек в опитите си да уязви някого.

# 871
И тези схеми с годините - до 20 това, до 35 онова, даже не са и правило. Едната ми баба се жени на 26 години, абсолютно стара мома за онова време, а и случва на мъж. Две от снахите й също се женят сравнително късно - около 30те, на фона на повечето хора, които са се женили в студентските си години.

Майка ми има не една и две приятелки, родили първото си дете на около 40.

# 872
Моля, без примери с баби и прабаби. Там са били други правилата- срещата и жененето е ставала малко по-бързичко, дори на години.

А сега дори да го срещнеш, не е ясно колко мотаене ще има и от двете страни, да не се минат...

Кукумицинка, за щастие човешкото тяло не работи така, както ти си представяш.

# 873
Моля да не дирижираш кой какво да пише.  Crazy

# 874
Моля, без примери с баби и прабаби. Там са били други правилата- срещата и жененето е ставала малко по-бързичко, дори на години.

А сега дори да го срещнеш, не е ясно колко мотаене ще има и от двете страни, да не се минат...

Кукумицинка, за щастие човешкото тяло не работи така, както ти си представяш.

Права си, ромките дето раждат по 8 до 30-тата си годишнина са с най-перфектни кости.  Hug

# 875

Пиши каквото искаш, моят аргумент е, че не е релевантно за 21 век.

# 876

Пиши каквото искаш, моят аргумент е, че не е релевантно за 21 век.

Айде сега, в България не са се променили чак толкова нравите. Времето  на бабите ни е било преди по-малко от 100 години, т.е. 2 поколения. Не е толкова отдавна.

# 877
Променили са се нещата и още как. Самият ергенлък е различен- и на мъжете, и на жените, от там идват и разликите.

# 878

Айде да те видим на практика. Искам да гледаш на кости и на стойка. Казвай, коя колко години, деца колко, или не е раждала:  Mr. Green  Прикрила съм белези, които са по издаващи, като обувки, ръце и коси?

Скрит текст:
Flutter

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 12:03 от adelinda

# 879
Не знам, питай Кукумицинка, тя гадае по ширина на таза.

Аз гледам други неща. Освен това снимка и на живо има разлика.

"Времето  на бабите ни е било преди по-малко от 100 години, т.е. 2 поколения. Не е толкова отдавна."

И викаш не е толкова променено...макар че с ергени са се срещали по седенки, а не в Гепиме. За 100 години целият свят се е променил, само погледни какво четеш в момента и на каква машина.

# 880
Не знам, питай Кукумицинка, тя гадае по ширина на таза.

Аз гледам други неща. Освен това снимка и на живо има разлика.

"Времето  на бабите ни е било преди по-малко от 100 години, т.е. 2 поколения. Не е толкова отдавна."

И викаш не е толкова променено...макар че с ергени са се срещали по седенки, а не в Гепиме. За 100 години целият свят се е променил, само погледни какво четеш в момента и на каква машина.

Кои са тези други неща? И  такава снимка ще ти изкарам. Mr. Green Щом на мен по подобна ми видя целулита, значи всичко можеш. Mr. Green На живо и на интернет и баба знае да гледа.

# 881
Бъркаш ме с някого, малко целулит не ми прави впечатление.

Трудно ще снимаш блясък на очите и тембър на гласа. Или изборът на дрехи в ежедневието, не униформа.

# 882
Бъркаш ме с някого, малко целулит не ми прави впечатление.

Трудно ще снимаш блясък на очите и тембър на гласа. Или изборът на дрехи в ежедневието, не униформа.

От кости и стойка, минахме на тембър на гласа, и дрехите.  Mr. Green Naughty По кое в крайна сметка се познава ? Shocked. Е на фейсбук и аз мога да гледам. Познавам ги до една и аз присъствам, яйде вятърната мелница, чакам на практика да я видя. Стойката, ако не костите от дрехите е повече то ясна, която от униформата не се променя.  Peace

# 883
Това с костите не е моя реплика, а е от последвалата серия постинги, опитващи се да тълкуват "какво иска да каже авторът Мамасита".

Айде, достатъчно са ми форумските стандарти по красота, не ми пука като ме изровят археолозите какво ще видят.

Въпросът е дали в 21 век на 35 имаш шанс по план да свършиш това, което не е направено на 25, но си го отложила съзнателно или несъзнателно.

# 884
Това с костите не е моя реплика, а е от последвалата серия постинги, опитващи се да тълкуват "какво иска да каже авторът Мамасита".

Айде, достатъчно са ми форумските стандарти по красота, не ми пука като ме изровят археолозите какво ще видят.

Въпросът е дали в 21 век на 35 имаш шанс по план да свършиш това, което не е направено на 25, но си го отложила съзнателно или несъзнателно.

От кости и стойка, минахме на тембър на гласа, и дрехите.  Mr. Green Naughty По кое в крайна сметка се познава ? Shocked. Е на фейсбук и аз мога да гледам. Познавам ги до една и аз присъствам, яйде вятърната мелница, чакам на практика да я видя. Стойката, ако не костите от дрехите е повече то ясна, която от униформата не се променя.  Peace

Стойката и костите е твоя реплика, да не вадя цитати.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт