Синдром - стара мома

• 63 829
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 990
А сега какви са вариантите?

Доста по-разнообразни варианти стоят пред една хубава и умна 25 годишна жена, да ти кажа, от това да гледа 2 деца Laughing

Хич не се учудвам, че все повече жени са ги открили.

# 991
А сега какви са вариантите?

Доста по-разнообразни варианти стоят пред една хубава и умна 25 годишна жена, да ти кажа, от това да гледа 2 деца Laughing

Хич не се учудвам, че все повече жени са ги открили.
и какви са например тези незабравими г@зобр@ци, които може да прави една жена на 25, които да бъдат по-смислени и вълнуващи от това да гледа две деца?
 Да харчи много пари по круизи? Да стане велик доктор на науките? Шеф на Дженерал мотърс?

# 992
Добре де, нали все още не са отпаднали идеите, че трябва да учиш и работиш? Както и да имаш някакво жилище? Тоест в цялата тая работа май само децата се отлагат. Не е много по-различно. Единици са тия с наистина различна кариера, главно в творческите професии, другото си е точно по калъп.

А и "откритията" не са чак толкова велики- малко лежерно кино и театър, пътувания, излизания, друго не видях като запитах неколкократно "какво толкова друго може да ти се случи". В 21 век всички живеем предсказуемо и скучно, няма масово втурване в хипи комуни и ашрами примерно, както и други наистина алтернативни форми на организация на живота. В крайна сметка и с интересен живот, Таис все пак не е рокер и икона на психеделиците, а си е обикновена понапълняла жена с дете и мъж.

# 993
  • София
Добре де, нали все още не са отпаднали идеите, че трябва да учиш и работиш? Както и да имаш някакво жилище? Тоест в цялата тая работа май само децата се отлагат. Не е много по-различно. Единици са тия с наистина различна кариера, главно в творческите професии, другото си е точно по калъп.

А и "откритията" не са чак толкова велики- малко лежерно кино и театър, пътувания, излизания, друго не видях като запитах неколкократно "какво толкова друго може да ти се случи". В 21 век всички живеем предсказуемо и скучно, няма масово втурване в хипи комуни и ашрами примерно, както и други наистина алтернативни форми на организация на живота. В крайна сметка и с интересен живот, Таис все пак не е рокер и икона на психеделиците, а си е обикновена понапълняла жена с дете и мъж.
Обикновена и необикновена, като всички други. Мисля, вече го изяснихме някъде преди намсиколко страници.
Ейй ама много ти бъркам в здравето начи..не пропусна да отбележиш, че съм понапълняла  Laughing Обаче пак съм готина и чаровна. Пък  Crossing Arms

# 994
А, не, според теб има едни, които са прекалено праволинейни и стандартни и не са точно като другите. Ако ще си див и нестандартен, поне да си докрай, като Хънтър Томпсън. Иначе е несериозно хем да громиш моделите и консерватизма, хем да живееш според тях. Трябва да има skin in the game.

# 995
Ейй ама много ти бъркам в здравето начи..не пропусна да отбележиш, че съм понапълняла  Laughing Обаче пак съм готина и чаровна. Пък  Crossing Arms

Мамасита май не е с много по-различна фигура от твоята.

# 996
  • Куциндрел
 tooth tooth tooth
Мамамсита, Таис е имала и има по-интересен живот от теб.

# 997
Същата е, ама с плосък корем и релефни ръце. Щото нямам хормонални проблеми все пак. Отчасти късмет, отчасти не знам какво.

Цеца, целта на живота ми не е да е интересен, а да има постижения. За тази цел трябва някои аспекти да са скучни, за да не ти отвличат вниманието. Един развод ми е достатъчна драма. Драмата и интересното не може да са цел на живота, това е форсиране на празни обороти.

# 998
На 24, можеш да ходиш, по клубове, дискотеки, на почивки, по партита, на кино, театър, да учиш първо или второ висше, да си живееш твоя живот. Мъжа и децата цял живот те чакат. От мои познати, които родиха на тази възраст, то мъжете им не се спряха да ходят, а жените да седят в тях, да перат чорапи и да сменят памперси и накрая и всички се изпоразведоха. Е това е сигурен начин да се състариш доброволно преждевременно, че и ПО КОСТИТЕ си личи.  Laughing

п.п. моите на-хубави години. Правили сме афтъри до 5 следобеда.  Sunglasses

# 999
  • Куциндрел
Същата е, ама с плосък корем и релефни ръце. Щото нямам хормонални проблеми все пак. Отчасти късмет, отчасти не знам какво.
Злобееш.

# 1 000
Дискотеките и партитата омръзват много бързо и състаряват много повече от гледането на дете.
 За да се отдадеш на бохемски живот първо трябва да имаш корав черен дроб и малко акъл...или пък да превърнеш бохемата в начин на живот и да се надяваш да умреш млад, защото няма по-гнусно нещо от дърт и миризлив хипар... Laughing

# 1 001
  • Куциндрел
Дискотеките и партитата омръзват много бързо и състаряват много повече от гледането на дете.

Така е, ама човек трябва да мине и през това, когато му е времето.
Сега забавленията са с детето/децата.  Mr. Green

# 1 002

Така е, ама човек трябва да мине и през това, когато му е времето.
Сега забавленията са с детето/децата.  Mr. Green
Дискотеките си изчерпаха потенциала за мен точно за две години. Сега не стъпвам в подобно заведение.
Може , евентуално, като отгледам децата да походя пак малко, но едва ли. Не вярвам да ме потегли натам, колкото и да ме е гепила деменцията...

# 1 003
На 24, можеш да ходиш, по клубове, дискотеки, на почивки, по партита, на кино, театър, да учиш първо или второ висше, да си живееш твоя живот. Мъжа и децата цял живот те чакат. От мои познати, които родиха на тази възраст, то мъжете им не се спряха да ходят, а жените да седят в тях, да перат чорапи и да сменят памперси и накрая и всички се изпоразведоха. Е това е сигурен начин да се състариш доброволно преждевременно, че и ПО КОСТИТЕ си личи.  Laughing

На 24 трябва да си завършила вече, за какво ти е това второ висше?

А иначе периодът с памперсите е временен. Чувала съм, че филми не са спирали да правят, нито морето се е отдръпнало, нито в театъра са спрели да играят за няколко години. Та напротив, пътувани и почивки цял живот ще те чакат.

Но съдейки по правописа ти, май наистина си в някаква среда без много амбиции, дето са ранозрейки, похарчват се и после десетилетия тъпотия.

Абе времето на дискотеките не е ли 16-22?

А, забавления с децата...не точно. Те се забавляват, аз ги вардя. После някой ги варди, ние се забавляваме като възрастни. Въпреки трите деца, не изпитвам телешки възторг от "семейни" забавления. И не е вярно, че децата цял живот ще са пълна спирачка: напротив, минат ли първите 5 години, вече е въпрос на организация да имаш повече свобода. А и на тях не им трябваш вече чак толкова.

# 1 004
  • София
 За да се отдадеш на бохемски живот първо трябва да имаш корав черен дроб и малко акъл...или пък да превърнеш бохемата в начин на живот и да се надяваш да умреш млад, защото няма по-гнусно нещо от дърт и миризлив хипар... Laughing
Гери, обичам те, ама тук няма как да се съглася. При мен е точно обратното, а да ти кажа честно, как е при другите не ме вълнува.

П.П. Не ходя по дискотеки, бррр. Метълите/рокаджиите някак не си падат много-много по таквизи заведения  Wink Обичам клубове и кръчми. Млади сме още, ходим с мъжо и приятели редовно.

Общи условия

Активация на акаунт