Синдром - стара мома

• 64 250
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 1 170

Иначе първият ми мъж не е от сайт за запознанства. Срещнах го в реала, представяш ли си!

Голямо постижение, няма що. По-добре във виртуала да го беше срещнала през онези години, когато не всички имаха нет. Щом преди теб и след теб никоя не го ще, това говори доста за качествата на мъжа и за възможностите на жената.

# 1 171
  • София
Е как не потъваш в майчинството, като и в тази тема, и къде ли не още, постоянно дрънкаш за него и за броя деца. Тук пишем още доста майки..еми никой не е толкова фиксиран върху тях. Гледаме си ги, обичаме ги, а когато можем разпускаме, всеки според нуждите си. И толкоз. Най-важното е всъщност, че не си натрапваме изборите на хора, които дори не познаваме.
Хаха, Таис, аз дори не бях разбрала, че си майка Simple Smile

Имам едно щуро 5-годишно момиченце  Simple Smile Родих я на 32..преди това децата грам не ме вълнуваха. Никога не съм била от типа жени, които като видят бебета или прохождащи и се прехласват. Знаех, че има едни ниски хора щъкащи насам-натам, но интересът ми стигаше до там, да не ги настъпя без да искам.

# 1 172
  • Куциндрел
Мхм, нещо като старите моми.
Щом ергена е дърт, значи нещо не е натамън.
До колкото си спомням първия е бил на около 40 години?

# 1 173
Iris04, ами такова бе човек... те са хубави, какво ся? Аз пък много харесвам мъже очиларки. Ако може и със спретнато пуловерче с подаваща се отдолу якичка ситно каре. Ако може и смотан и вглъбен. Да, секси са ми такъв тип. Особено ако пък е с очила, широки дънки, без епилация... О! Heart Eyes

да добавя... такива дето много говорят за... Абе куче дето лае не хапе. Толкоз.

Може, може...
 Аз имам една приятелка, дето много харесва мъже с крушовидно тяло... това е нейния типаж, така да се каже. Laughing

# 1 174
Аз още чакам да ми се зададе стандарт кое се води за "постижение", след като моите са някакво си нищо. Може би 4 породени, докато правиш докторат и строиш дизайнерска къща?

Таис, и аз не се умилявам от деца и детски свят. Просто имам три. И някой ден хубавото е, че ще станат големи хора. И ще има трима души, които са от специален вид- мои деца. Няма гаранция какви ще са ни отношенията, но със сигурност има нещо специално в тази ситуация. Ето това вече за мен са интересни човешки отношения, а не да си играеш с емоциите на мъжете за кеф и да си правиш интересното, което граничи с психопатското.

# 1 175
Iris04, ами такова бе човек... те са хубави, какво ся? Аз пък много харесвам мъже очиларки. Ако може и със спретнато пуловерче с подаваща се отдолу якичка ситно каре. Ако може и смотан и вглъбен. Да, секси са ми такъв тип. Особено ако пък е с очила, широки дънки, без епилация... О! Heart Eyes

да добавя... такива дето много говорят за... Абе куче дето лае не хапе. Толкоз.

И аз съм си харесвала някои отговарящи на горното описание, но говореха основно на датски.  Rolling Eyes

Мамасита, само не ми казвай с този апартамент на негово име, купен с банковите сметки на двама ви, че нямате брак, щото обещавам тържествено никога повече да не споря с теб. Грехота би било.

# 1 176
От всички страници дотук разбрах ,че трябва  да се преориентирам към програмиране, защото ще ми пасва и че 'клъбинг' са няколко много различни неща от познатото ми bowuu

Постижения нямам.  Имам това, което искам за да съм щастлива сега. Утре...ще видим  Flutter

Чек, аз това отдавна не го разбирам защо се е поставила в такова неравностойно финансово положение. Но не питам ,защото животът си е неин.

# 1 177
Казвала е, че нямат.
Има ли значение? В смисъл, проследимо е от сметка с какъв титуляр е платено при продажбата - това не върши ли работа (при евентуална раздяла и спор), независимо на чие име е собствеността? Питам лаишки, не ми се е налагало да се информирам.

# 1 178

Мамасита, само не ми казвай с този апартамент на негово име, купен с банковите сметки на двама ви, че нямате брак, щото обещавам тържествено никога повече да не споря с теб. Грехота би било.

Aахахах, адвоката проговори. Влюбено е момичето, да го оставим на мира. Блаженни са вярващите.

# 1 179
Казвала е, че нямат.
Има ли значение? В смисъл, проследимо е от сметка с какъв титуляр е платено при продажбата - това не върши ли работа (при евентуална раздяла и спор), независимо на чие име е собствеността?

Не, не върши. То няма лошо да не си материалист и да родиш две деца оставяйки същевремено баща им да купи апартамент само на негово име, но да се фръцкаш как двама 30 годишни купили с общи средства нещо, докато всъщност си дал едни пари само за да... Без коментар.  Rolling Eyes

# 1 180
Не, нямаме брак. Също така да избяга с млада мадама е в сферата на научната фантастика.

Но да кажем, че до момента за мен и децата е дал повече, отколкото аз съм дала към апартамента. Абе важното е всичко да е квит в крайна сметка.

Ако съм имала съмнения, че може изведнъж да ме остави на улицата, изобщо нямаше да се занимавам с него. По принцип съм срещала хора, за които още от първата среща ми е било ясно, че без дебнене няма да се мине, защото ще са склонни на жестокост в случай на раздяла.

Иначе съм повече от запозната с черните сценарии, сред които хипотетично някой ден собствените ми дъщери могат да ме изхвърлят на улицата.

Да, доверчивост е- но е за този период. Ако изкараме пет години, въобще  няма да съм в толкова неизгодно положение като финанси и кариера. I'll keep you posted дали няма да реши утре да си хване нова жена.

Или чак толкова да ме стегне шапката, че пак да избягам- но просто ги няма нещата, които миналия път ме накараха да избягам.

# 1 181
  • Куциндрел
Аз още чакам да ми се зададе стандарт кое се води за "постижение", след като моите са някакво си нищо. Може би 4 породени, докато правиш докторат и строиш дизайнерска къща?
А защо си мислиш, че са нещо особено, неслучващо се с други хора и то често?
Не са нищо, просто са обикновенни неща.
По твоето описание - с 3 деца, 2 от които са породени, мога да те сравня с моя позната в реала, тя също е с 3 деца, 2 от които са породени. Ми познатата ми е потигнала и продължава да постига повече неща от теб. Но пак не е нещо необикновенно.

Таис е интересна с целия си живот, не само със запоите си.
Ей Таис... ако те сърби дупето, сори. Hug

# 1 182
Мамасита, не е нужно да ни държиш информирани относно финансовото ви състояние. Нито е важно, че нямате брак. Да живееш с някого без брак и да родиш общите ви деца не е новост. Но другото с апартамента определено е, и то е точно обратното на умно.  Laughing Нали разбираш, че апартамента, за който се хвалиш, че сте си купили можеше да е на името на двама ви, без да имате брак? По някаква причина не се е случило, което щеше да се счете от всеки страничен човек за нещо, което си е твоя работа, ако ти самата не обясняваш постоянно на всички каква точно трябва да е тяхната работа. Явно не ти е лесно и затова го правиш.

# 1 183
Ми ако не бях преживяла развод и местене, разбира се, че щях да съм по-напред с постиженията. Хипотетично ако се бяхме взели със сегашния ми мъж още на 23-24, щяхме да сме още по-напред, да кажем.

Обичайно щеше да бъде, ако имаш поне пет такива познати. Или аз да имах поне пет такива познати. Само че се случва това, че от повечето ми познати мацки в последните години това, което правят е- работа-малко излизане- вкъщи. От поколението ми моят сценарий е доста необичаен, приоритет се поставя на "живеенето". Дори да не е "необикновено", щото това е силна дума, да кажем, че е извънредно и че изисква малко повече работа, отколкото наборите ми вкарват.

И ще се съгласиш, че ако моето е "обикновено", то животът на доста обикновени моми и ергени, ходещи на работа, трябва да се окачестви като "хептен мързеливо нищоправене".

Чек, причината е ясна, наличие на дете от първи брак.

# 1 184
Е, защо се премести, а не си остана в София, да плащаш квартира и да си гледаш детето? Щеше да бъдеш по-напред, нали много лесно било в София?

И причината не е ясна. И да не сте женени, дори да не става въпрос въобще за двойка в семейно съжителство, нищо не пречи да имате съсобственост и никой да не е наследник на другия, но всеки да има собственост.

Аз мога заедно с някоя приятелка да закупя имот, който ще е на името и на двете ни, нито аз ще съм нейна наследница, нито тя - моя, нито децата на едната ще са наследници на другата.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 17:57 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт