Опера

• 73 493
  • 478
  •   1
Отговори
# 195
А ако реша да купя билет онлайн и да отида на 5 окт - събота.. не става, така ли? Пише "Билети САМО на касата на Опера Пловдив", хахаха.

# 196
Не става.
Освен, че само на касата, има и друго условие:
Уважаеми зрители, с Вашия билет от OPERA OPEN за спектакли през август и септември може да ползвате 𝟓𝟎 % ранна отстъпка при закупуване на билети за програмата на Опера Пловдив през октомври, с която откриваме сезон 2024/2025!
На пролетната промоция нямаше такива условия, тогава купух онлайн през Ивентим с код за намаление.

# 197
  • София, България
Здравейте,
извинявам се ако се повтарям, но как да купя пенсионерски билет онлайн, не ми дава право на избор, а виждам, че има 20% отстъпка?
Другото - тези цикли, които предлагат, Неделя в операта например, цената която излиза е и за двата спектакъла, или ...?!? И ако аз купя да речем само за единия, тва място трябва да изчезне и за двата ...  А като отворя само да речем Турандот има малко останали места, а при двойните билети ми дава повече ... По моята логика, при двойните билети би трябвало да има по-малко места, отколкото при единичния ... не знам дали ме разбрахте ...

# 198
За кой град говорите, за коя опера говорите, за кой сайт говорите? Не Ви ли хрумна, че първо това трябва да уточним?

# 199
  • София, България
Извинете, за софийската опера става въпрос

# 200
Звучи като да е за Софийска опера и билет. Преференциите се ползват само на каса след предоставяне на документ, който доказва правото да се ползват такива.

За циклите цената ясно се вижда за всеки от избраните спектакли, като трябва да закупите билети за поне 2 от тях. Не разбирам много какво не е ясно. Избраното място се прилага за всички спектакли, вероятно ако купувате повече от 1 билет ще имате по-ограничен избор, което е нормално, защото билети за тези представления се продават и извън абонаментен цикъл.

Онлайн за някои представления може да се ползва код за 10% отстъпка от Лидл.

1. Ученици, студенти, пенсионери и инвалиди
(задължителнио се представя документ, удостоверяващ правото да се ползва отстъпка)
-20 % от редовната цена на билета
Не важи за най- ниската ценова категория на съответния спектакъл.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 21:16 от Melusine

# 201
  • София, България
Е, супер сте, знам аз къде да питам Wink

# 202
Търся код за отстъпка за билети за Софийска опера и балет

# 203
Търся код за отстъпка за билети за Софийска опера и балет
От 18 до 25 ноември ще има код за 25%, ако Ви устройва.

# 204
Благодаря, но той като не исках да рискувам да остана без хубави места, ползвах 10% отстъпка през Лидл +.

# 205
Наскоро имаше за Лоенгрин 30% отстъпка и купих (LOHENGRIN30).  Отдавна не бях ходил на 5-6 часова опера, та си възвърнах стария тренинг, хахаха.  И за други опери на Вагнер лятото имаше код WAGNER30, които ги пускат 5-7 дни преди представлените, като видят, че не са им продадени всички билети. Но тогава наистина има риск, да са изкупени хубавите места, които са на по-достъпна цена.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:03 от diziler

# 206
Абе, diziler, човек, ти сингъл ли си? Да си говорим за самолети и да си ходим по опери заедно 😁

Прощавайте за отклонението, шегата настрана, очаквам хубава промоция тип Silver Week на Арена ди Верона, каквато пуснаха миналата година като Black Friday оферта. Ако някой смята да пътува догодина за фестивала там, ослушвайте се тези дни (не знам дали и кога ще я пуснат, но ако е като миналата година, много си заслужава).

# 207
  • София
Country Strong, каква е била промоцията на Арена ди Верона миналата година?

# 208
Два билета в silver сектора на цената на един. Важеше само за този сектор, оттам и името на промоцията, но той си е абсолютно идеален, аз и без това за там купувам билети като ходим. Много по-назад вече има проблем с акустиката, не се чува добре, а недай боже и да е влажно времето, звукът приключва докъм 10-и ред на партера (ако е сухо, и редовете между 10 и 20 са ок, но ако е влажно, никакъв шанс). Не знам как се чува в амфитеатралната част, но не мисля, че е по-добре, а и е много далеч от сцената или под някакъв ъгъл.
Реално беше, че си купуваш нещо като ваучер с код на него. Влизаш си в акаунта на сайта им, избираш си постановката, за която искаш да го използваш, и един вид "плащаш" за два билета от silver сектора с този код. Сега проверих, 228 евро е била цената на тази промоция миналата година (т.е. общо за два билета). Сега гледам за случайно заглавие за догодина, че цената на един билет от тази категория е 210 евро. Лесно и интуитивно беше, не съм имала затруднения да използвам кода.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 23:14 от Country Strong

# 209
  • София
Супер - ще ги следя, не знаех, че пускат промоции за Черен петък. Макар че 50% намаление ме устройва повече, че обикновено ходя сама Simple Smile
Иначе в амфитеатралната част се чува добре, но е доста далече сцената. И с уговорката, че винаги съм попадала на сухо и горещо време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт