Опера

• 73 477
  • 478
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Взела съм места на трети балкон 1 ред 10 и 12, дали се вижда добре, или се крие част от сцената в дясно?

# 211
Е това е при гълъбите. Ако е странично място не се вижда добре. В сайта има опция да се види върху всяко място как ще се вижда, има снимка от всяка седалка. Първи ред на балкон не взимам никога, защото няма място за краката. Винаги взимам на партер, дори и да е най-отзад.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 00:48 от diziler

# 212
Е това е при гълъбите. Ако е странично място не се вижда добре. В сайта има опция да се види върху всяко място как ще се вижда, има снимка от всяка седалка. Първи ред на балкон не взимам никога, защото няма място за краката. Винаги на партер, дори и да е най-отзад.
Ами, така по в страни е, но нямаше избор, иначе от трети балкон  по средата, все още виждам, Незнам да не е много в страни, за това питах, как са видя изгледа от местото?

# 213
Здравейте! Продавам два билета за премиерата на "Травиата" в Софийска опера и балет на 7.12 от 19:00

# 214
В момента има 25% за всичко в Софийската опера, покрай Черния петък. "Напазарувах" Адриана Лекуврьор, Вълшебната флейта, Фалстаф и балета Баядерка.

# 215
  • София
Нещо което да се издържи, като време (или поне с един антракт) да препоръчате? Blush без немски.
Последно бях на Валкирията преди 3-4г...и от тогава  не съм стъпвал в Операта.

# 216
E... Вагнер не е за всички. Първо, че оперите са по 5 часа +, а и са тежки. Особено тези от "Пръстенът на Нибелунга" са за заклети вагнерофили. По същия начин са и тези на Рихард Щраус.  В операта съм гледал "Саломе", "Електра", и "Ариадна на Наксос". Леко тегави са.

Иначе препоръчвам с 2 ръце "Бохеми" от Пучини, постановката е много добра, със супер декори, операта е приятна. Ходих две поредни години на "Бохеми", пробвайте ... има в края на януари.

# 217
  • Пловдив
Имате ли някакви отзиви за Парижката света Богородица на Рикардо Кочанте? Гледам билетите за февруари в НДК вече са на свършване (за петък и събота).

# 218
  • Майничка
О, страхотна е! Тук я бяха поставяли във Варненската опера (на френски) и в Старозагорската (с Михаела Маринова).
Не зная кой участва сега в представленията, но в първите три сезона пеят Елен Сегара, Гару, Патрик Фиори и Даниел Лавоа.

# 219
Плодивската опера предлага 50% онлайн отстъпка за спектаклите си през януари. Повече информация:

Скрит текст:
🎁ПОДАРЪК - ПРЕЖИВЯВАНЕ за Коледа с 𝟓𝟎 % онлайн отстъпка за спектаклите на Опера Пловдив през януари с промо код 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐃𝐀 на 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦.𝐛𝐠 https://---shoretner923-3syzOng
💥Само от 𝟓.𝟏𝟐 до 𝟏𝟓.𝟏𝟐 можете да зарадвате себе си и Вашите близки с КОЛЕДЕН ПОДАРЪК - билети за предстоящите спектакли и концерти на Опера Пловдив през януари 2025 като ги закупите онлайн с 𝟓𝟎 % отстъпка от цената!
✨Име на промоцията: 𝐎𝐏𝐄𝐑𝐀 𝐏𝐋𝐎𝐕𝐃𝐈𝐕 𝐂𝐇𝐑𝐈𝐒𝐓𝐌𝐀𝐒
Промо код: 𝐊𝐎𝐋𝐄𝐃𝐀
Важи от 𝟓.𝟏𝟐 до 𝟏𝟓.𝟏𝟐 онлайн на 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦.𝐛𝐠 за следните заглавия:
🌟10.01 - ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА - Чайковски
🌟11.01 - ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА  - Чайковски
🌟17.01 - МАКБЕТ - Верди,  с Кирил Манолов и Таня Иванова
🌟18.01 - ПИАНОТО - балет
🌟22.01 - СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ С ЛИЯ ПЕТРОВА
            Прокофиев - Концерт за цигулка и оркестър
            Римски - Корсаков - Шехерезада
🌟24.01 - АНА КАРЕНИНА - балет, с М. Петкова и Н. Хаджитанев
🌟31.01 - ОТЕЛО - Верди, ПРЕМИЕРА! реж. П. Бонев, с Иван Момиров и Таня Иванова
⭐️ВЕСЕЛИ И МУЗИКАЛНИ ПРАЗНИЦИ С ОПЕРА ПЛОВДИВ!
❗️Важно: Изберете името на отстъпката и въведете промо кода преди да изберете Вашите билети.

# 220
20% отстъпка с код CHRISTMAS20 в Софийска опера и балет за билети, закупени до 15.12 вкл. Simple Smile
Повече информация какво не се включва в кампанията:

# 221
Браво за намаленията. Напазарувах, както винаги.
Вчера бях на "Адриана Лекуврьор" и съм с много добри впечатления. Приятна музика, добра постановка, красиви декори, невероятни гласове.. Заслужава си. 3 часа и 15 мин. с два антракта.
Докато Вагнер с над 5 часовите опери и с тази тежка музика, трудно издържам. Май ще пропусна "Танхойзер". То си трябва настройка. А за такива постановки се купуват билети месеци по-рано.
Рихард Щраус - също доста тежка музика: Саломе, Електра, Ариадна на Наксос, не е за всеки определено. Изгледах ги/изслушах ги по веднъж, но няма да повторя.

# 222
  • София
Благодаря за отзивите за "Адриана Лекуврьор". На предходното намаление купих билети за мен и за подарък. Много ми и трудно с подаръците и се надявам, че е добър избор. За мен купих още за "Матилда", "Бохеми" и "Кармина Бурана".

# 223
"Бохеми" ще ви хареса много, перфектна постановка, декорите са много добри, сякаш сте наистина във филма.

# 224
Да похваля "Лешникотрошачката", излъчена в кината Арена. Гледах в Мега Мол, на голям екран, много ми хареса. Декорите сто пъти по-добри от тези на софийската опера. Направо "потъваш във филма".  Изпълнение на балета към Royal Ballet & Opera.

Програмата до края на сезона:
Пепеляшка 22 и 26 януари
Хофманови разкази 19, 23 февруари
Лебедово езеро - 23, 26 март
Турандот - 21, 25 май
Валкюра - 18, 22 юни
Балет на Бродуей - 16, 20 юни

В кината Арена в София, Пловдив, Варна, Плевен, Кърджали, Смолян.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 21:24 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт