ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 119 259
  • 927
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е задължително плодът да е един и същ целия ден. На едно ядене трябва да е един. Гладувала съм много пъти и сама и при Емилова. Никога не съм яла само един плод 20 дни. Аз и фрешове пия-зеленчукови, плодови. Ако е фреш-може и да е комбинация между различни видове плодове/зеленчуци. След 10-тия ден е хубаво да добавиш и 1 път на ден бульон от сварени заленчуци, тъй като количеството минерали в организма намалява. Днес-5 ден, съм на смути от ягоди, фреш от моркови и за вечеря-череши.
Споделям само собствен опит. Вероятно има и други трактовки на книгата на Лидия Ковачева.  Peace Най-важно е вътрешно как се чувстваш и усещаш нещата  Hug
Успех, момичета!

# 136
  • София/Испания
Здравейте момичета,чакам да узреят черешите и се включвам и аз. bouquet

# 137
И аз мислех да изчакам черешите, но не мога да се понасям повече, едва влизам в дънките  Laughing. Така че започвам от днес, те ще узреят преди да приключа (ах, колко обичам череши  Crazy). А ягоди имаме вече в двора. Ползотворен режим на всички!

# 138
Започвам нов цикъл 5 дни плодуване и 3- 4 дни захранване.Успех на всички!

# 139
Аз започнах вчера. Нямам цел като дни, ще съм на принципа: Колкото повече, толкова повече. Вчера бях на три ябълки и за вечеря череши. Днес съм на ябълки, не знам за вечеря какво ще е все още.

# 140
  • София
Привет и от мен!
Аз съм 7 ден, засега съм добре, не съм гладна.
Много се разкашлях (бях малко болна и преди да започна). Надявам се това да не ме събори Simple Smile
Нямам идея колко кг съм минус, тъй като не се меря. Но усещам, че дрехите са ми по-свободни, така че се чувствам супер засега.
Иначе вече опитах всички плодове - дини, пъпеши, череши и ягоди.
На това основно карам, ябълки ям постоянно и са ми омръзнали.
Успех на всички Simple Smile

# 141
  • Варна
Здравейте, днес ми е трети ден и съм на два портокала сутрин, две ябълки на обяд и един банан вечер. И малко пъпеш вечер да правя компания на вечерящите у дома. Кафето го спрях още преди да започна с плодовете.
Правя режима за четвърти или пети път и ми се отразява много добре на теглото, самочувствието и настроението. Изглежда съм свикнала с ограничението, защото не ми е трудно да подминавам храна и даже готвя за домочадието.

# 142
Кафето го спрях още преди да започна с плодовете.

Блазе ти! Всичко друго спирам, не и него  Confused.

# 143
  • Варна
Преди време ми се наложи да го спра заради хомеопатични лекарства и периодично го отказвам (като наркоман). Е, не е болка за умиралка, макар първия ден да имам жесток главоцеп, но удържам.
А когато не пия кафе се събуждам по-лесно сутрин, колкото и да не ви се вярва. Дозата ми е едно на ден, рядко две кафета, не съм отчаяно пристрастена.

# 144
Здравейте! Записвам се при вас. Започнах малко на шега диетката и днес ми е трети ден. Учудващо издържам, дори понасям много леко плодуването. Може би си хапвам повече плодове от позволеното количество. Днес 4 круши, 2 малки нектарини, шепа ягоди и чай с мед. Не съм се теглила, ще го направя утре след сън, но панталонът ми е по-широк  Grinning
Успех на всички плодуващи  bouquet

# 145
  • София
Браво за волята, момичета. Днес ми е 10 ден. Още 15, за да си изпълня заплануваното. Много неусетно ми минаха тези дни. Дано и другите минат така. Пт утре почвам и зеленчуковия бульон.
Успех  Hug

# 146
 food010 Добро утро от мен!

Тази сутрин се претеглих - след три дни на плодчета и чай съм без 2.7 кг. Много ми е радостно. Дано при всички има подобни и по-добри резултати. Вчера ми се появиха малки червени петънца по лицето, но днес няма и следа от тях.
Започвам ден 4. Трудно ми е с кафето - свикнала съм сутрин да пия кафе.
Има ли някоя от вас, която пие кафе при продължително плодуване?

Усмихнат и успешен ден  sun

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 23:38 от marcie

# 147
  • София/Испания
Здравейте,включвам се и аз от днес.Вчера си набавих плодове-череши,ягоди и кайсии.
Аз пия кафе и нямам проблеми.В клиниката на д-р Емилова разрешават по едно кафе на ден,на тези които са с ниско кръвно,но без мляко и захар,може да се добави малко мед.
Успех на всички! bouquet

# 148
  • София
Аз продължавам да пия кафе, но така или иначе го пия чисто.
11 ден ми е днес, изобщо не съм гладна, само че ми се хапва салата вече Simple Smile
Успех на всички!

# 149
  • Варна
Здрасти, пети ден ми е днес, два кг надолу, добре се чувствам и продължавам(смятам 10 дни да направя, пък да видим)

Общи условия

Активация на акаунт