ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 119 184
  • 927
  •   1
Отговори
# 120
Много ти благодаря, lili.lili!
Да имам схемата на 5-дневното захранване. Както при повечето и при мен май там ще е голямото мъчение. Смятам след него да следвам твоя пример.
Имах желание вчера и аз да направя тренировка, но ми беше изключително студено и бях завита с два юргана. Иначе издържах.
Днес продължавам.
Хубави почивни дни от мен! Simple Smile
След тях се надявам да се отчета с минусчета.

# 121
Най-вече тренировките могат да ти помогнат,когато ти е студено-засилват кръвообращението!Лично аз,когато ме мързи или нямам време за тренировка си повтарям,че и 5минутна тренировка е по-добра от никаква тренировка.Не е нужно никой от нас да се прави на културист, но винаги има поне малко време да се пораздвижим  Wink ! Просто не го отлагай и така ще ти е по-лесно!Весели празници и от мен!  Grinning

# 122
  • София
Момичета, хайде и аз при Вас!
Втори ден и се връщам да чета първите страници. Вчера имах главоболие, днес съм вече по-добре!
Успех на всички!

# 123
  • София
И аз приключих втори ден. Успех на плодуващите!

# 124
Здравейте, момичета!
Аз от днес започвам 3-тия ден, дано издържа днес Praynig
Да се отчета за два дни -1,7кг. Много е добре!
Хубав Празник!

# 125
  • София
Момичета, успявате ли да спазите точното количество на плодовете? Днес мина 3-ят ден и малко прегреших с една диня  Rolling Eyes.
Та се притеснявам какъв е ефектът по този начин? Иначе бях малко гладна по едно време, даже вечеря приготвих на детето, но устоях Simple Smile
На мен като че ли ми е по-лесно да карам на течности, отколкото да ям.
Днес чак на обяд ядох плодове, сутринта чай, много вода, едно кафе и положението беше Ок, докато не намерих динята Simple Smile

# 126
  • Sofia
Диня никога не меря когато съм на режима.
Ям "на корем",но пия по-малко чай и др.течности

# 127
  • София
Doli, благодаря за отговора, успокои ме  Hug
Това, което ми прави впечатление е, че от динята огладнявам по - бързо.
Изядох половин банан днес все едно съм изяла една пица, въпреки че знам, че не е хубаво да се хапват банани  Embarassed.

# 128
  • Sofia
И това бих го опровергала...точно първите най-трудни дни е добре да се хапват банани,засищат,вкусни са...толкова полезности им преписват...

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 12:24 от Doli

# 129
Здравейте и от мен! Днес ми е 10 ти ден,консумирам само ябълки на 3 приема и чай.
Целя прочистване, чувствам се много добре, ходя на йога.
Пожелавам воля и инат на всички, не е трудно!

# 130
Планирала съм 20 дневно прочистване, така че има още време.Засега съм -3.5кг.

# 131
  • София
Хриси, защо си само на ябълки?
На мен днес ми е 6 ден. Но реших 25 да са дните и после захранване-колкото изкарам между 20-30 дни. Аз вчера си купих череши. Страшно много ми се приядоха.

# 132
  • София
Аз продължавам с динята, така че също съм добре.
5-ти ден, като смятам да изкарам 10-12 дни и после захранване. Момичета, целя прочистване, според вас 12 дни биха ли били достатъчни?
Още от втория ден усещам малко болки в яйчниците и бъбреците.
Както и при 12 дни гладуване, колко дни захранване бихте направили?
Аз смятам 10.

# 133
  • Sofia
12 дни е добре,но по-добре е 20,ако можеш Peace

# 134

Това което съм чела е ,че ябълката пречиства/ същото важи и за черешите/.
При комбинация на няколко вида плод тялото не влиза в режим на прочистване на клетките, затова плода трябва да е един и същи вид.

Общи условия

Активация на акаунт