ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 119 101
  • 927
  •   1
Отговори
# 105
успех да е. Аз съм на 3ти ден и съм на ръба да се наям. Не знам къде да се завра от глад. Хората са казали - гладът е по-силен от тока

# 106
Неее, ти не си гладна; само ти се пие чай с мед или вода.
Напий се хубаво и си лягай! Simple Smile
Резултатът след края на режима си заслужава много! Всички го виждат и се забелязва!
Аз съм вече 2 месеца след режима и все още държа на 49 кг. Чак и сама не вярвам. Simple Smile
Вървя много и понякога клякам по 100 пъти. Не ям сладко и не ми се яде, почти не ям хляб, често пропускам обяд или вечеря и ги заменям с фреш или 2 бири.
Стискам ви палци съмишленички!
И аз ще се включа пак през м. май, живот и здраве. bouquet

# 107
  • Бургас
И аз "плодувам" - 3 ти ден, някои  саботьори се опитвам да ме отклонят, но засега не се подавам на провокациите им  Wink

# 108
Здравейте, аз идвам да ви дам малко кураж. Изкарах 14 дни плодуване, като бях планирала да изкарам 21, но идва Великден и се разубедих. За 2те седмици плодуване свалих около 6кг. и днес ми е втори ден захранване. Пожелавам успех и силна воля на всички!

# 109
Браво, сега дано се справиш и със захранването, че за мен това е било винаги най трудната част.

# 110
  • София
След доста провали се записвам  Stop

# 111
Здравейте! Aз съм втори ден на плодове и сега съм минус един килограм.Започнах с плодуване още в началото на месеца,но включих и зеленчуци на четвъртия ден,защото мислех ,че така е по- здравословно,но резултатът беше, че свалих 4 килограма и се застопорих там .После започнах диетата на Ваня Червенкова,но тя не ми помогна и сега пак съм на плодове
Започнах диетите от 61 килограма,а сега съм 55.5.Успешно отслабване пожелавам на всички!!!!

# 112
  • Пловдив
Здравейте,мисля от утре и аз да мина на плодове и чай.Това,което искам да ви попитам е какви плодове ядете в момента?Аз съм намислила ягоди,диня,ябълки и ?????
Успешна седмица и много свалени килограми на всички  Hug

# 113
Здравейте!
И аз се записвам в темата.
Днес 1-ви ден-на банани.
Стартирам от 61,2кг. при височина 167см. Цел-55 кг.
Смятам да правя 5 дни плодуване и 5 дни захранване. Това е най-бързия начин ако целиш сваляне на кг., ако целиш пречистване на органите тогава се прави 20 дни гладолечение с 10 дни захранване.
Аз лично не мога да изкарам толкова много.
И за поддържане всяка седмица по 2 дни на плод и чай.
Спорна и много минуси.
 bouquet bouquet bouquet

# 114
Vania26, здравей!Добре дошла, браво на теб, нацелила си идеалния режим.Аз правя абсолютно същото, ако нямам възможността даже съкращавам на 3-4 дни и това също върши перфектна работа. Освен това, когато не плодувам гледам да се храня разделно,а и не след 7 часа вечерта. Правя и по два дни въглехидрати ,за да не се забавя  метаболизма ми.Аз свалих така 6 килограма за 20 дни плодуване и захранване,страшно е приятно и върши добра работа.Сега ми остават още 5 килограма,последните 5 до идеалната фигура за моята структура. Желая ти успех и съм сигурна че ще го имаш!

# 115
Само да допълня нещо, ако приемаш съвети ,след първия ден премахни бананите изцяло,много са подходящи за свикване с режима,но за продължаване не са особено препоръчителни.

# 116
lili.lili , много ти благодаря за съветите. Ще се възползвам от тях. Да ти кажа честно аз също съм против бананите, но в кварталния магазин покрай тези празници всичко са изкупили и сутринта нямах време да обикалям, защото с моята госпожица постоянно сме на кантар с времето за градина и работа.
Мисля днес да обиколя и да си накупя портокали, ябълки и ягоди. По-режимни ми се виждат.
Браво на теб за постигнатите резултати! bouquet

# 117
А и още нещо да те питам. С какво се храниш през тези 2 въглехидратни дни?Последователни ли са?

# 118
Здравей,vania26!Първо за въглехидратните дни-те са задължително след захранването,което трябва да е по Лидия Ковачева,но това ти със сигурност го знаеш  Wink след него следват тези два дни,които са последователни,за да посвикне организма.въглехидратните дни са дните,в които си позволявам да хапвам въглехидрати,а също така и малко количество захар,не са дни в които преяждам ,в никакъв случай.Ям ориз,картофи и подобни неща, които гледам да съчетавам по разделното хранене. Приемам ги предимно сутрин и на обяд ,избягвам ги за вечеря.Ако много ми се дояде нещо сладко,гледам то да не е включено в нито едно хранене да бъде отделно и самостоятелно.След въглехидратните  дни,ако реша да плодувам ,правя един ден,в който карам на готвени зеленчуци,за да се подготви малко организма и да не минавам от въглехидрати директно само на плодове .През въглехидратните дни хляб ям само пълнозърнест и то сутрин не го прибавям към храненията. И може би най-важното :през въглехидратните дни никога не пропускам тренировка. Това е от мен надявам се,че съм ти била полезна ако имаш още въпроси питай! Успех!  Hug

# 119
Ще ти дам едно примерно меню за по -лесно: закуска -2 филии с лютеница,обяд- ориз със спанак и гъби,между обяда и вечерята,ако много ми се дояде мога да хапна няколко парченца шоколад или няколко бисквити и за вечеря може да е каквото пожелаеш примерно пържола със зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт