ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 118 903
  • 927
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Сега прочетох за баса на който сте се хванали...не е справедливо за теб само един ден романтика Naughty
Желая ти успех bouquet

# 91
Здравейте,момичета.Днес ми е 11 ден на плодове.Свалила съм 4.500кг.,продължавам до 14 или 20 дни.Доволна съм,защото края на януари направих 10 дни през който свалих 5 кг. и ги запазих.Така,че за 2 мес.съм точно - 10 кг newsm44.Успех на всички!

# 92
Я драсни да кажеш как ги запази, че това най- много ме притеснява  Blush
Може и на ЛС ако ти се занимава, да не спамим тук  Praynig

# 93
Я драсни да кажеш как ги запази, че това най- много ме притеснява  Blush
Може и на ЛС ако ти се занимава, да не спамим тук  Praynig
Ооооо,това е трудната част,в която се провалям вече 5 г.След първия цикъл от 10 дни януари правих житната,след нея минах на японското чудо,но разбрах,че не е за мене и ето ме тук за втора врътка Sunglasses.Мисля след това да продължа със зеленчуци ,бобови и зърнени,за да запазя резултатите.

# 94
Ооооо,това е трудната част,в която се провалям вече 5 г.
Аз се провалям в това откакто се помня  ooooh! Wink
И сега от утре май пак ще си прекъсвам и този режим, но поне е за хубаво  Crazy

# 95
Благодаря  за подкрепата момичета!
Днес направих първата издънка,но аз съм си такава,за съжаление.Но...продължавам напред,за 26 дни това е първото ми прегрешение,не значи че трябва да се връщам към стария си начин на хранене.А за спорта задължително трябва да се включи в ежедневието.
Незнам,четох че докато е на такъв режим метаболизмът на човек мн се забавя,което не е добре,нали.

# 96
Здравейте!!!
От днес започвам. Това е вторият ми опит, първият приключи на втория ден, срам не срам.. Simple Smile
Вече положението е трагично и съм се депресирам ужасно... Искам да сваля 10 кг. Знам, че най-вероятно няма да стане, но и едни 4-5 ще се отразят добре, поне ще ме изкарат от депресията. Проблемът ми: огромна лакомия и чревоугодничество. Започвам да тренирам волята си. Simple Smile

# 97
И да ви кажа, че четейки за вашите успехи, много се мотивирам. Благодаря! Забравих да кажа, че има и друг сериозен проблем: като съм гладна (това при мен д много често, дори да се храня) ми става много лошо, започвам да треперя яко и ми се върти всичко. Sad

# 98
  • Варна
Здравей, пожелавам и успех и макар да не съм много компетентна, бих те посъветвала да направиш изследване на кръвна захар преди да започнеш. Заради тези прилошавания.

# 99
Здравей,и аз от доста време се каня да започна режима,но все ми липсва воля и сега като ти прочетох поста ще се пробвам.И при мен положението не е розово и аз имам едни излишни 10 кг.Пробвай с лъжица мед като ти прилошее чела съм,че помага.И така първи ден ще бъде портокали и чай.Успех!!!

# 100
И аз ще се пробвам отново.Почти достигнах най-високото си тегло и се чувствам  зле .Нямам енергия, много лесно се уморявам, събуждам се подута и изтощена сутрин.Дано успея да устискам поне 15-тина дни.

# 101
  • София
Здравейте, момичета. Утре и аз се присъединявам към вас. Като цел съм си сложила 25 дни плодуване и поне 25 захранване.

# 102
Здравейте и от мен. Аз се обръщам към вас със следния въпрос. Вместо плодове в нормалното им състояние проблем ли е да си правя смутита, например банан и ягоди на блендер, или разни други плодове, също си правя със спанак, което не в плод, но по този начин ми е по-вкусно. На свалянето на килограмите не ми се отрзява негативно, но не знам дали за стомаха ми няма да е проблем. Някой ако прави такива напитки нека сподели опит. Мерси, слънчев ден на всички!

# 103
Здравейте и от мен. Аз се обръщам към вас със следния въпрос. Вместо плодове в нормалното им състояние проблем ли е да си правя смутита, например банан и ягоди на блендер, или разни други плодове, също си правя със спанак, което не в плод, но по този начин ми е по-вкусно. На свалянето на килограмите не ми се отрзява негативно, но не знам дали за стомаха ми няма да е проблем. Някой ако прави такива напитки нека сподели опит. Мерси, слънчев ден на всички!

самата Людмила Емилова казва, че включва смутита в диетата така че със сигурност не е проблем. Аз си правя смути със спанак и плодове и е приятно разнообразие. Хапвам отделно домати, моркови, чушки като ми се дояде... Не ми пречи на стомаха, защото са сурови и са запазили всичките си ензими и се преработват добре.

# 104
Ами здравейте отново...
Аз пак съм тук с цялата си липса на воля  Shocked Трети опит започвам...
Лакомия ли бе, чудо ли...  #Crazy
Нямам думи вече, отчаях се. Всичко да мога да преборя, не и лакомията...
Сега вече ако се издъня рискувам да съм в депресия до края на дните си.  Mr. Green
Вчера ми казаха, че започвам да приличам на борец..
10 имам да свалям, но и с по-малко ще живна. Знам, че началото е най-трудно. Осебено за лакомници като мен. Е, първи ден.
Желая успех на всички останали !

Общи условия

Активация на акаунт