ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 118 886
  • 927
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!

Поздравявам  bouquet всички с прекрасните резултати.

Аз мисля от утре да започна плодуване за 14 дни. От 1 месец се каня и все не ми достига волята, но утре съм го решила. Правила съм го и преди и много съм доволна от резултата. Аз го правя най-вече за пречистване на организма и за тонус.

Ще съм благодарна да споделете какви плодове приемате през този период. Той винаги ми е бил най-туден за избор на плодове.  Heart Eyes

# 76
Първият плод винаги ми беше круша. Чувствах я като елексир. По късно ядях киви, мандарини и портокали. Ябълка ядях, само ако нямах подръка друг плод. Никога не ядях повече от два вида плод на ден, разбира се никога заедно.

# 77
Здравейте, момичета  Grinning
От три години гладувам веднъж-два пъти годишно, когато се надъхам разбира се, обикновено като се позатопли и като ми умалеят дрехите от зимния сезон  Blush Писала съм преди в темата, но беше преди година-две  Wink
Онзи ден пробвах нови дънки и това сложи хикса на яденето ми Mr. Green
Та днес ми е 2 ден и ще изкарам колкото успея, не гоня цели някакви. Издържала съм максимум по 10 дни досега  Peace
Защо да не може да се яде тиква, аз много я обичам варена и спокойно си я ям, чай не пия когато съм на работа през деня, нямам такава възможност  Tired
Вчера ядох от варената тиква и 3 портокала. Днес съм на фреш от 2 портокала, 3 малки банана и варена тиква вечерта.

# 78
Здравейте момичета,на 20.03.приключих 20 дневно гладуване.Вече съм трети ден на захранване.По принцип мисля да се захранвам 20 дена,като всеки ден от десетдневното гладуване го повтарям по два дни.Свалих 8 кг,според мен недостатъчно,тъй като започнах от 82,мисля че трябваше да са поне 10,но...и на това съм доволна.От вчера обаче мн ми е лошо  и ме боли стомаха отвреме навреме и от днес имам киселини,а аз ги получавам само при нездравословно хранене.Страх ме е,че съм си разбутала стомаха.Проблема е,че аз плодове почти не ядях по време на гладуването.Какво да направя като не ги обичам хич-мога цяла година да не кусна плод.Мисля сега като се появят черешите да изкарам пак плодуване,защото това е един от малкото плодове които обичам.
  Въпросът ми към вас е-дали ще кача по време на захранването,мн ме е страх от това,а искам да смъкна още 4 кг,хванала съм се с мъжото на бас-ако стана 70 кг докато се прибере-24.04 ще имам един цял ден изпълнен с романтика,като той ще трябва да измисля всякакви романтични жестове и тн,ако загубя купувам му мотор-1000 кубика,спортен Simple Smile
И да завърша с това,че се захранвам правилно,поне засега

# 79
  • Sofia
С какво си се хранила,щом не си яла плодове?

# 80
Ами с годжи бери и по най-мн един брой плод на ден,а имаше дни без плодове,само чайове

# 81
  • Sofia
Наистина си е било глад...Защо не си правеше фрешове и смутита?!...много си гладувала,може и само вода да си свалила и ако е така бързо ще ги качиш,за съжаление Sad

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 20:48 от Doli

# 82
И според мен в такъв случай бързо ще качиш, за съжаление  Confused
Дано не съм права  Peace
Доли, можеш ли да ми кажеш може ли да се яде варена тиква с мед ?  Blush

# 83
  • Sofia
Не може,но аз съм си хапвала тиква с мед Blush

# 84
Ох,ами даже и да го бях направила с плодове,като се знам каква съм-мн лесно се връщам към нездравословните си навици.Какво да направя като обичам вечер да седна с любимия човек,да си сипем по едно,понякога и повече питиета,мезенце и тн.
Но..ще видим,ще пиша как върви захранването ми и после ще се старая много,трябва и да почна да спортувам

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 22:04 от renidimova

# 85
  • Sofia
Дано успееш Hug

# 86
Не може,но аз съм си хапвала тиква с мед Blush

Благодаря ти, аз сега си хапнах и мирясах  Mr. Green

# 87
  • Sofia
Аз не обичам много тиква,но когато съм на режима и тиквата ми е вкусна Wink

# 88
А не, бе  Laughing Hug

# 89
Здравейте момичета,на 20.03.приключих 20 дневно гладуване.Вече съм трети ден на захранване.По принцип мисля да се захранвам 20 дена,като всеки ден от десетдневното гладуване го повтарям по два дни.Свалих 8 кг,според мен недостатъчно,тъй като започнах от 82,мисля че трябваше да са поне 10,но...и на това съм доволна.От вчера обаче мн ми е лошо  и ме боли стомаха отвреме навреме и от днес имам киселини,а аз ги получавам само при нездравословно хранене.Страх ме е,че съм си разбутала стомаха.Проблема е,че аз плодове почти не ядях по време на гладуването.Какво да направя като не ги обичам хич-мога цяла година да не кусна плод.Мисля сега като се появят черешите да изкарам пак плодуване,защото това е един от малкото плодове които обичам.
  Въпросът ми към вас е-дали ще кача по време на захранването,мн ме е страх от това,а искам да смъкна още 4 кг,хванала съм се с мъжото на бас-ако стана 70 кг докато се прибере-24.04 ще имам един цял ден изпълнен с романтика,като той ще трябва да измисля всякакви романтични жестове и тн,ако загубя купувам му мотор-1000 кубика,спортен Simple Smile
И да завърша с това,че се захранвам правилно,поне засега
Ако започнеш да спортуваш или някакво движение и се захранваш бавно, според мен няма причина да качваш. Стискам ти палци да успееш и не толкова заради баса, а заради теб самата - да се чувстваш добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт