ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 118 820
  • 927
  •   1
Отговори
# 870
  • по пътя
Десита, аз не бих се насилвала. Не забравяйте, че най-важно е вътрешното ни състояние, то определя ще отслабнеш ли или не и ако не се чувстваш добре, ако не ти е леко и приятно, това е подсказка да спреш с гладуването. Нищо не става насила, трябва да се вслушваш в себе си, явно сега не ти е до това, вярвай на тялото си. С мъка гладуването не води до никъде Peace

# 871
Десита, аз не бих се насилвала. Не забравяйте, че най-важно е вътрешното ни състояние, то определя ще отслабнеш ли или не и ако не се чувстваш добре, ако не ти е леко и приятно, това е подсказка да спреш с гладуването. Нищо не става насила, трябва да се вслушваш в себе си, явно сега не ти е до това, вярвай на тялото си. С мъка гладуването не води до никъде Peace

Права си, Lunno momi4e, благодаря ти.. И аз точно това си мислех днес, че щом не ми се получава - значи си има причина. Като се има предвид, че издържах повече от 30 дни и то от първи опит плодуване, а сега - дори не мога да започна, все има някаква пречка.. Чудя се дали да не отложа за известно време, но имам време до утре да помисля  Peace..

# 872
  • по пътя
dessyta33, най-важно е да се чувстваш щастлива от това, което правиш.Мъченията поне при мен никога не дават резултат.Аз също имам такива периоди, в които буквално ми е невъзможно, не мога дори да го обясня, но ми е невъзможно да не ям други неща. При положение, че си правя ( добавям зеленчуци, ядки, суперхрани) от по месец и на горе, но винаги имам и период, в който цялото ми същество категорично отказва и знам, че когато се насиля и резултатът ми не е добър.

# 873
dessyta33, най-важно е да се чувстваш щастлива от това, което правиш.Мъченията поне при мен никога не дават резултат.Аз също имам такива периоди, в които буквално ми е невъзможно, не мога дори да го обясня, но ми е невъзможно да не ям други неща. При положение, че си правя ( добавям зеленчуци, ядки, суперхрани) от по месец и на горе, но винаги имам и период, в който цялото ми същество категорично отказва и знам, че когато се насиля и резултатът ми не е добър.

Утре ще направя още един опит - този път ще успея.. Благодаря ти за подкрепата, Lunno momi4e  Hug..
Стискайте ми палци - като премина през 2-3 дни - от там нататък е лесно  Peace..

# 874
Здравейте! Аз успявам да плодувам без прегрешения вече цели 7 дни. Чувствам се доста добре и малките петънца псориазис започнаха да изчезват, а с тях си заминаха и 4 кг. dessyta33 исках да ти споделя, че и при мен не се получава всеки път, но изчаквам малко и пробвам пак. Другото нещо е че можеш да правиш по един-два плодови дни в седмицата, докато се почувстваш готова за по-дълъг период.

# 875
Здравейте! Аз успявам да плодувам без прегрешения вече цели 7 дни. Чувствам се доста добре и малките петънца псориазис започнаха да изчезват, а с тях си заминаха и 4 кг. dessyta33 исках да ти споделя, че и при мен не се получава всеки път, но изчаквам малко и пробвам пак. Другото нещо е че можеш да правиш по един-два плодови дни в седмицата, докато се почувстваш готова за по-дълъг период.

Благодаря ти, light woman, ще опитам и аз като теб  Peace Днес ми е втори ден, до сега удържам /доста трудно/, но все пак овладявам положението  Laughing..  bouquet

# 876
Иде пролет,благодаря ти за изчерпателните отговори и насоки 🤗

Десита,и аз съм имала 2 неуспешни опита в започването на диетата преди време и все неставаше,но ето за първи път успях ... довери се на усещането си...когато си готова ще стане всичко леко и от самосебе си ...

Здравейте,момичета ,
Аз само мога да се оплача ... големи болки в яцницити заради М....и днес съм +2 кг ,а ми е 21 ден 😐 ,за преди 2 дни...преди цикъл бях -12кг... надявам се да се нормализира всичко...оснавам още 4 дни и ще започна захранването...

# 877
Да се запиша, че започвам от днес.  Rolling Eyes
Стискайте ми палци. Целта е 15-20 дни.  Peace

# 878
Тъкмо луната спада и килограмите също 😀

# 879
  • Варна
Здравейте и успех на всички.
Аз вчера спрях кафето, пратих детето на село, за да не давам лош пример с гладуване и днес ми е първи ден, стискайте палци.
Обикновено през май прочиствам страничните ефекти от зимното и Великденско хапване, но тази година се забавих.
Така ще е по-разнообразно плодовото меню Simple Smile

# 880
И аз пратих детето и спрях кафето.  Joy
Успех, velikova1.  Hug
За мен днес е 2-ри ден. Първия ден съм свалила 1 кг, но това не е водещото. Идеята е да достигна успешно до 20 дни.  Rolling Eyes

# 881
  • Sofia
Какъв лош пример ?
Гладолечението да не е някакво престъпление?!
В клиниката на Емилова е пълно с малки деца,някои са и на режима,повечето на природосъобразно хранене.Синът ми беше на 4год,когато направи за пръв път 3дни на плодове,чай и мед.На 7год.направи 5-6дни,много добре му се отрази,беше злояд и лесно изкара само на плод.

# 882
  • Варна
Предпочитам да плодувам сама, без да въвличам детето в моите схеми с отслабване и дебелеене. Аз практикувам този режим защото ми е слаб ангелът и си хапвам доста сладки неща. Така влизам в норма и известно време удържам лакомията.
Не оспорвам добрия ефект, но й е рано да я "открехвам" на диети. Старая се да я науча да се храни балансирано и да не прекалява(за разлика от мен) и мисля, че успявам.

# 883
  • Sofia
Старая се да я науча да се храни балансирано.
  Peace

# 884
  • по пътя
Малко дискусия в темата, породена от едно интервю, което слушах днес в сутрешния блок на Нова, че гладуването се препоръчвало за лечение, но не и като метод за отслабване. Става дума пак за йо-йо ефекта. Аз сега прекъснах, че ми опада косата, ще направя курса на диня след известно време. Свалих близо 8 кг,дано не върна нищо, че има още за сваляне. Вие какво мислите за йо-йо ефекта, аз лично знам, че не трябва човек да се връща към нездравословното си хранене, ако иска да задържи килограми. Целта май е както пише Лидия Ковачева, да се смени целият мироглед и начин на хранене.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт