и без болести повече

Но е доста скъпичко и по тази причина не е популярно.
Вчера и днес следобяд валя много силно и вече не е толкова горещо. Очаквам и комарите да намалеят, макар че си купих машинки за контактите на Райд. Дано се задържи такова, че може пак да се стопли.
И повече да нямате такива преживявания. 

Правя пържени кюфтета, но те пък се получават с много странна форма накрая - кръгли като топка за голф.
Така все още не мога да разбера от какво.
Ама лятото си отяждам на кебапчета в БГ.
Малките деца правят бронхеолити за разлика от възрастните с бронхитите... Не е приятно да ти е болно детенцето 

Моите калпазани не ядат готвено и през ден съм на скарата. Купих тефтер и цял ден прехвърлях написаното.... Браво на щерката 

иначе на мирис ги докарах
с този вятър буквално омирисах хълмовете 

един вид продукта е ориентало-европейско-американски
Създала си метис-а на кюфтетата
Правени са опити и за мулати 
Ние все още сме в болницата, диагнозата е пневмония. Всъщност половината от лекарите говорят за бронхеолит, останалата половина за пневмония, но всички са категорични, че има находка в белия дроб. Сега я тъпчат с Урбазон и антибиотици, инхалираме с Вентолин и така. Надявам се вече поне за през нощта да ни пускат да си ходим, че тя много се стресира, пък и на практика само през 12 часа и слагат антибиотик, през останалото време нямаме никакви процедури. И инхалациите де, но тях вкъщи ще ги правим на нашия инхалатор. И без друго си го донесохме тук, че в цялото отделение имат САМО 1 инхалатор за всички деца, и ни посъветваха щом имаме възможност, да си ползваме личния. И така, това е около нас - както бяха леко болни и двамата, Дея буквално за няколко часа се влоши и ни приеха. Вече от няколко места чувам, че този вирус прави много лоши усложнения, и то за много кратко време, както се случи и при нас. Ужасно е, така че да не ви звуча наставнически, ама пазете се и дано не ви "пипва" гадината 

Предполагам са направили рентгенова снимка на Деичка - не се притеснявай - както бързо се влошават дечковците, така и бързо се възстановяват. Щом е започнато адекватно лечение - всичко ще е ок! Въпросните свещници са като от нашата каменна сол, но са розови. Има място за чаена свещ. Като се запали свеща, от топлината започват да се излъчват солите във въздуха. Аз харесвам и аромата, който изпускат. Във Варна знам къде има такива /ако все още съществува магазина де/. Те такова нещо са
Уж преди няколко дни беше 21гр.... 

Голям талант си, не спирай да се развиваш

Ванко го гледа повече племенницата - нали са във ваканция и тя направо остана вкъщи. Детето нищо не успя да види от почивката си - с Ванко се занимава от - до, включително вечерен тоалет, приспиване, водене на градина и прочее; подрежда и чисти къщата, пазарува, че и на тренировки ходи
Изобщо златно ми е момичето на леля, ако не беше тя, мм нямаше да се справи. Не преувеличавам, съвсем сериозна съм. Както и да е.
Иначе на Дея и направиха рентгенова снимка, да - там се видя находката, иначе на слушалка нищо особено не се чуваше.
Имам сили колкото за един хубав душ и се мушкам при дребните, че утре пак ще ставаме рано. Чао ви и до скоро