Браво на племеницатаСмърфи, страхотни са и картичките и албумите. И аз си видях моята. Вече не мога да преценя кое ти се отдава по-добре снимането или това, което правиш, май и двете еднакво.
Калинче, сутринта имаше около 5 см. снежна покривка, то от снощи валеше на големи парцали, но редички, не като предишния сняг. Стопи се през деня, остана само по тревата и неподвижни повърхности.
Ангелче, каквото и лечение да сте почнали не го спирай поне за сега. Много хора се подведоха, че се оправят от вируса и като спре лечението обръща на грип и създава усложнения. Ако са ви изписали изопринозин го давай колкото е казал лекаря. Имуностимулатори аз не давам без да ми е казала нашата. Давам сироп от черен бъз, но не е от аптека.
И днес съм напред-назад цял ден, ей сега седнах. А имам да простирам
2 дни не се спрях и се уморих, старост, нерадост. Утре смятам лежерно да годавам, но имам да чистя. Когато тогава
Мятам дрехите и се запътвам към леглото.

Разкошни неща! И аз си видях картичката
Имаш невероятна фантазия! Тук има много разнообразни материали и то дори в левчето. Обаче аз нямам никаква фантазия за комбиниране...дори имаше в левчето и книга за направата и за различни модели картички...Творчеството не е за всеки!
Ти с тая мигрена при този вятър ходиш ли задължително със шапка?
Обаче много съм мислила защо тук децата не боледуват толкова много - да има си болни дечица, но не е така масово и няма грипни ваканции. Основната разлика м/у децата намирам в закаляването от бебета и в правилното обличане според времето - навлечени деца не съм видяла. Задължителни са шапките според сезона и подходящите обувки. Както казват старите хора - разболяваме се от главата или от краката.....

Ей не го разбрах това! Аз новороденото няма в двора да го гледам или на минусови температури
За мен дете с боди, чорапогашник и още кат дрехи отгоре в затоплено помещение си е навлечено! Проблема не е в голия кръст, а в това, че децата се претоплят и след това се изкарват на голяма разлика в температурите. Ей сега тръгвам за стадиона - вън е 7гр., малкия е по къс ръкав и шорти, худи, тънко яке за дъжд и вятър, шапка и ръкавици! Така са и 3годишните деца на стадиона! Като започне тренировката се махат само худито и якето - остават си по късите гащи с къси ръкави, но със шапки и ръкавици
.Виждам,че коментирате Иопринозина и аз съм много доволна от него,но съм го давала само когато Светли е болен,винаги когато боледува ни го изписва педито.Аз тези дни съм се развихрила в двора,ще засаждам райграс тази пролет,много ми е мерак да си имам,дано да стане,че миналата година пак исках,засях го и нищо не се показа 

стадиона е под вода... От Коледната ваканция не съм имала ден, в който да се събуждам без аларма... Наспах се като мечка
Другите деца ги водели в 8:30 и ги взимали в 16:00. Не знам какво трябва да работят тия родители... Ели я взимаме към 18:00 - 18:10 най-късно. Последна. Много им беше криво, че имат "такова" дете в групата, ама свикнаха, къде ще ходят. Мрънкаха, че те заключвали яслата, т.е. тръгвали си последни. Лоша работа, караме ги да работят... в работно време!!!