Ние сме вкъщи, само сутрин и вечер ходим за антибиотика и за визитацията. Утре сутринта сме на контролна снимка на белия дроб, и ако находката я няма, ще ни изпишат. Стискайте палци
Иначе Дея е добре, много по - добре от преди няколко дни, отново си е същата дивотия. Аз обаче съм много изморена, явно напрежението и недоспиването си казват думата и направо съм като изцедена. Ама то и не съм се спирала де - къщата оправям, пера, готвя, гледам и да поизчистя, и за капак сутрин ставам много рано, за да може в 7:30 да сме в болницата, и те така...Нищо де, все някога ще си отспя
(А дано, ама надали, както казала циганката.....
)Ма ко, честито бебче, да ви е живо и здраво! Момченце ли е, или момиченце?
Джей, къде сте ходили? Аз съм пропуснала.
Ейнджъл, нямате ли възможност да я спрете за малко от ясла? Аз мисля Дея да я оставя вкъщи минимум 2 - 3 седмици, а може и повече. Много родители си водят болни децата и не искам да рискувам пак да ми се разболее. Така и така съм вкъщи, поне малко да я закрепя....
Живо и здраво, много щастливо и с голям късмет да е!
Заговорничат, наговарят се и изобщо .... Това си говорехме днес, че днес ядовете са ни, че джапат в локвите, след известно време ще има нещо от сорта и двамата да кажат, че са у другия и да си отидат някъде самосиндикално. 
И както обичам вечерно време да стоя до късно (сова съм), и я ми се съберат 3 - 4 часа сън, я не. Айде сега пак е добре - през деня лягам и спя поне час, но като тръгна на работа не знам какво ще правя. Ще лягам с кокошките, иначе на следващия ден ще гледам така -
Учудих се, че беше много мека и въздушна, а пък не се вдигна много. Не можах да я снимам по-късно, свърши много бързо.
Имам вече две сполучливи рецепти за тесто, които стават с местно брашно и най-вече на тази надморска височина. А, да не забравя и скапаната ми фурна...
С право те търсят да врътнеш една погача!
Ще взема пак да прочета "Брулени хълмове", че не съм я чела на местна почва