Невероятно бързо се развиват нещата с този вирус!
Дано Крис да не хване,Божееее!

Да оздравяват всички болни деца от темата!

Повечето детски шампоани имат някаква си съставка да ги отблъсква. Не мажи само шефа за превенция, ами и себе си!
Ох, Вио, ще ме умориш. Абе как ще те мислят за баба на Дея бе, леле.
Бързо да се оправяте,а ти гледай като си в къщи да си поспиваш .
Майсторка си.
Розите и те пуснали листа,а го дават студено.Сутринта тръгнахме в 8 и се прибрахме в 14,30,ама заради изследванията не закусих,та икономия на закуска направих.Поне няма да готвя има вечеря,а утре ще се готви чак.
.
Ти не се явяваш на ТЕЛК, а вземаш болничена "за гледане на болно дете"!!! По закон трябва да ти се издаде болничен, след като си придружавала детето в болница! За домашното лечение може и да не вземаш. Закона е такъв - искаш, не искаш - при положение, че си бил в болница е задължително издаването на болничен/друг е въпроса, че и този закон, както и другите не се спазва/...Имаш право на 60 дни болничен за година за домашно лечение на дете/ако ги надхвърлиш НОИ няма да плати, но болничния ще ти служи за извинение в работата/, като пролежаните дни в болницата за година не са лимитирани. Явно е станала лека каша с електроните болнични и новите наредби и счетоводителката не й се занимава...., ама в крайна сметка това й е работата!

:crazyeyes:2589534368799 MB, за пореден път обяснява че не иска повече минути и не му е нужен интернет, "А с новият ви телефон ще ви трябва !
"
ама заради мъжа ми се стърпях. Явно трябва да бъда настоятелна сразлеждането на жалбата ми. 

и на мен всички ми се чудят на тела
ама на мен не ми пука - аз така или иначе само говоря по него - все едно и също се чува - дали е за 10лв телефона или за 1000...