Ма ко, вчера забравих да ти честитя бебока. Да е много здрав.
Ангелче, аз съм доволна от един сироп, който се казва Саностол. Гого изпи една опаковка( за около 3 месеца) и не е боледувал през това време. Не знам дали е от него, или от периода, в който му го давах, но от средата на август до края на ноември не ми боледуваше.
Аз оправих из вкъщи и седнах да си изпия кафето на спокойствие, че след малко тръгвам. А е лудница на работа- готвим 8- ми март( ще сме в традиционен български стил, с носии, народни песни) и правим украси за Баба Марта, за 8- ми март, за Първа пролет...всяка свободна минута съм с ножица и лепило в ръцете. И като сложите, че съм подготвителна група и постоянно играем на разни игри за букви и звукове и пишем числа... времето минава неусетно. Та така, ако не се обаждам често, не е защото не ви обичам, а защото нямам време.
Марчето мисля, че има тези дни рожден ден, ама да се появи да каже кога беше точно.

Пак ще намина.

Редактирам се- благодаря за кафето и бисквитките, Ма ко.

"не бе - аз съм бременна в 7-ми месец!"
Е - станахме дружки после, че и за секциото посреднощите му звънях, че искал човека да присъства
или някой друг да ти гледа децата, че на нея не й се занимава...Дано не ти се налага никога да ползваш болничен, пък най-малко за болно детенце

То вЕрно, че времето е грипаво, ама щом е Световен ден на целувката, как да го отминем? И така. Научих новината не от световните медии, а представете си, от бабите от КГБ

Добре е, спряхме антибиотика, останаха само едно сиропче за кашлица и едни комбинирани витамини, че сега си трябват. Не успях да се включа по - рано, че цял ден съм с двамата и си е приключение да седнеш на компютър. Не че нямаме много компютри, намират се, ама точно този, на който съм седнала, той им е най - необходим
Тази седмица ще сме вкъщи - едно, че има грипове и вируси навсякъде, и второ, че в групата на Ванко има скарлатина и аз го спрях от ДГ. Да видим кога ще ги пусна пак, особено Дея...

Не можем да намерим място за паркиране,така паркирали пък колите една до друга,че няма излизане от колите а място има някъде за повече от половин кола,но цяла трудно влиза.
На всичкото от горе като мм вадеше колата от зад коли,от пред тясно и хоп на теглича на предната одраска нашата,ама е бронята де.