Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Смърфи, лек път и да пишеш веднага, щом имаш възможност! Много ми е любопитно къде отивате, ще чакам с нетърпение да споделиш.  Blush
Аз започнах някаква трескава подготовка за гостите - пазарувам, чистя, правя заготовки за супички и манджи....да видим. Идеята е да ми е по - лесно после и да не съм постоянно на печката, а и да мога да им обърна повече внимание  ooooh! Свекървата и тя щяла да се включи, така каза. Нали са нейни роднини ....  Whistling И ще има и мекици, Лейдибърд, хохо  Mr. Green И програма им направихме къде да ги разхождаме из нашия край, ама го дават дъждовно и не знам дали ще става за разходки. Че иначе ще стане три дни яли, пили и се веселили. Ама каквото - такова, живи и здрави да сме само.

# 436

Честита Баба Марта! Да сте весели-засмени, румени-червени!

Смърфи  Hug лек път и успех в новото начало!
Плами как си? Дано се открие причината  Praynig
С малкия направихме 40 мартеници, че децата в училище си ги чакат и сега е нетърпелив да хуква  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 437
  • при късмета
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, здрави и засмени!

Да сме здрави, другото ще се нареди!

Довечера ще дойда, че хуквам и аз  Hug

# 438
Честита Баба Марта момичета.Да сте живи и здрави Вие и семействата Ви.

# 439
  • гр.Варна
Честита баба Марта мили домакини.Да сте здрави и усмихнати.
Лейди-добре съм.Взех резултатите днес и нещата са като преди. / ниски тромбоцити,хемоглобин и желязо ,че и други работи има този път и високо ниво на лимфоцити/Няма да ги мисля тях.Мисля за утре вечер ,че заминаваме с ММ и синчето към с.Иваново ,Русенска област да обикаляме околните красоти.Дано времето да е хубаво само.Прибираме се чак в събота вечерта. newsm68 Щерката остава самичка да се вихри в къщи с кучето и дружките.
Смърфи, лек път и да пишеш веднага, щом имаш възможност! И аз като Вио  ще чакам с нетърпение да споделиш къде отивате сега.Ако имаш път към Варна да звъннеш,ей ,че все неможем да се уцелим.
Ма ко топлото ти избяга ,ама ако искаш можем да зачезнем двете към Егейското крайбрежие.Ще си печем рогите и хубавите краци. bowuu
Луси и Марчева да се явят веднага ,че съвсем ги няма последно време.

# 440
Честита Баба Марта!
Бъдете бели и добри, червени и...огнени  Heart Eyes И най - вече - много здрави! Обичам ви!
Аз само прелитам да ви кажа едно "здрасти" и пак хуквам по задачки. Нещо много ми се насъбра, и се очертава да е така чак до неделя, та да видим. И само ям, ама непрекъснато - от нерви ли е, ПМС ли е или си е чиста лакомия, не знам  Embarassed Animal Pig

# 441
  • Великобритания
Честита Баба Марта момичета ..весели , засмени и щастливи
Ние сме още болнички , детето почна да се оправя , ама сега вече и аз се разболях.. отпаднало ми е , вие ми се свят ..направих една супа топчета , малко ми светна и сега правя нещо между кекс и торта ..хахахха ама така хубаво мирише , че нямам търпение да изстине и да нарежа Simple Smile
Смърфи - лек път и благополучно прибиране у дома

# 442

Прибрахме се от училището и седнах да уважа тукашното tea time. Сина раздал мартениците, а сега имам поръчка за още, че имало желаещи и от другите възрасти  Joy Всяка година са с нова госпожа и тази сега се сблъска с нашите мартеници. Впечатлена проверила в нета и прочела на децата легендата за Хан Аспарух и мартениците. Днес получихме и писмото  от общината за secondary school - сина ще учи догодина в "селската" ни гимназия, която е със супер резултати. Той е много доволен, че и момичето, което харесва ще е там и приятеля му.
Приятна вечер ви желая  Heart Eyes

# 443
Честита баба Марта момичета!!!
Ето ви поздрав от моята мартеничка.Малко нестандартна,но пък любима. Heart Eyes

Плами като се върнеш от разходката и си починеш добре да се заемаш сериозно с това. Naughty
Калинка ще правиш мартенички я ,като си дойдеш в бг вземаш готов конец и разни мънисти и си готова.
Ма ко свърши ли задачите.
Мими да се оправяш бързо. Hug
Вио след това напрежение е нормално да хапваш,нервите са опънати здравата ,а хапването успокоява. Wink
Тук днес доста топло си беше.Свърших задачите сутринта,после на кафе с познати да се видим,през една позната да си дам мартеничките и като се прибрахме беше обяд.Хапнахме и мм в двора на топло.Плетох и играх  с котетата,по точно те се закачаха.Та чак като се скри слънцето се качих горе и така,сега уморена гледам тв.
Лека и спокойна вечер.

# 444
  • при късмета
До никъде не съм със задачите Писе, продължавам след празниците.
Мими, бързо да минава
Плами, ще печем роги, където кажеш. Хубаво да си изкарате. Аз съм ходила там и маршрута беше Ивановските манастири (които не са едно място. Има една църква, до която се качваш по много, много стълби и един манастир, който е или в друго село или в друга голяма, отделена махала. Ние в манастира не влязохме, че доста бяхме закъснели, но отвън се вижда целия. Той е построен отвесно по една скала), крепостта Червен и пещерата Орлова чука. Всичко ми хареса, а там има и друго за гледане май, но ние нямахме време
Смърфи, като се докопаш до нет, драсни само, че сте пристигнали
Калинчето, стана мома англичанка, tea time всеки ден  Wink Добре, че не си в Япония, че знаеш ли колко им е сложна чаената церемония
Вио, хапвай си сега на спокойствие покрай гостите.
И ние ще изчезваме за почивните дни. Поне се надявам де, че шефа нещо се опитва хрема да прави да му спада гласа. Как баш сега намери? Утре ще го заведа при докторката за всеки случай да го погледне, да го пресечем до като е време. Не ми се струва сериозно, дано е така да не му се развали екскурзията

# 445
Добър ден момичета  bouquet
При нас Баба Марта си къса ризата  Joy
Скрит текст:
Отивам да гладя...

# 446
Привет от София! Снощи се прибрахме по живо, по здраво и днес цял ден бягаме по задачи, че нали има почивни дни тук и нищо няма да свършим. Имам нет на телефона, така че ще ви чета малко по-късно.
Целувки!

# 447
  • при късмета
Смърфи, добре сте си дошли

# 448
Добре дошли, Смърфи  Hug

# 449
Добър ден  bouquet

Смърфи добре сте си дошли! Бързо климатизиране ви желая!
Днес от сутринта е напекло страхотно слънчице  Joy Луда работа е с тази Баба Марта  Joy
Тук днес е деня на книгата и децата по желание могат да отидат на училище облечени като любим герой от книга. Сина ми се облече като Чарли от "Чарли и шоколадовата фабрика" и взе тази книга, за да си я размени с друго дете.
Започнаха и финалите по ръгби м/у училищата...След училище ще хуквам към ръгби стадиона  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт