Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 365
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Великобритания
Честит празник момичета

# 451
  • при късмета
Честит празник!

# 452

Добро утро  Heart Eyes
Събудих се в снежна приказка! Навсякъде е побеляло и се сипе ситен сняг...
От училището са пратили съобщение, че ще отворят в 10 часа  hahaha
Баба Марта наистина е луда  hahaha
Усмихнат ден ви желая  bouquet

# 453
  • при късмета
Ние сме в Копривщица  и тук вали сняг.
Добро утро

# 454
Привет и от мен.Лейди,Ма ко,пратете малко сняг и на мен,при нас е пролет.Къде се изгубихте тези дни newsm78,никой няма.

# 455
  • Fort Worth, TX
Привет на всички.Аз съм си вкъщи няколко дни, другата седмица от понеделник до петък графика ми е фул.Моите хора всички са на село да оправят маслодайните рози.Сама съм със Сашо и единия от близнаците щото е на работа тези дни.Той лятото работеше при нас и сега взема някоя смяна като закъсаме откъм хора.Бяхме малко навън, но ни заваля и се прибрахме бързо.Поне успях да купя спанак.На моята приятелка детенцето е в нас, та си играят кротко, а аз се наслаждавам на почивката.Много се обичат двамата, а и са в една група в дг.Колко е хубаво да си останеш вкъщи за повече дни.Определено домакинстването ми липсва и се надявам скоро пак да стана домакиня.
Смърфи,този път на къде сте?Тайно се надявам да си в моята посока Mr. Green

# 456
  • Бургас
Здрасти! Hug
Аз поизчезнах,защото всички се тръшнахме болни.Криста направи и гнойна ангина,чувства се зле и даже не може да ходи,толкова я болят краката.
Синът ми се прибра и дано не закачи от нас вирус.

Креми,радвам се ,че се обади.Явно до последно при теб ще е много натоварено.

Смърфи,аз не разбрах окончателно ли напускате Колумбия?Сигурно ти е мъчно,покрай твоите разкази,даже аз се привързах към тази страна.Ако дойдете в Бургас,вече ще е срам да е се видим. Laughing

Лейди,честит ви сняг! Heart Eyes

Отивам да чистя,че използвам мъжете докато са навън.
До после!
Ужасно ми е уморено,гаден вирус! Sick

# 457
Как сте, девойки? Аз успях да се разболея... ooooh! Хвана ме някаква гадна хрема, това ми е най-отвратителното нещо. Покрай нея и алергия се засили, абе аман. Sad Тези дни сме в Пловдив при свекърите, после изпращам мм за немско и тръгвам за Бургас. Славче, този път ще се видим! После пак в София да го изпратя за новото място, после и аз. Креми, няма да съм в твоята посока, за съжаление. Confused

# 458

Група дипломирани отдавна студенти, вече успешно реализирани в професиите си, решили заедно да посетят любимия си бивш професор от университета. Приятният разговор скоро се превърнал в низ от оплаквания за стреса на работа и проблемите в живота. След като предложил кафе на гостите си, професорът влязъл в кухнята и се върнал с голяма кана и множество различни чаши. Те били порцеланови, пластмасови, стъклени, кристални… Някои изглеждали скъпи, други били изискани, а трети – съвсем обикновени. Професорът подканил бившите си студенти да си налеят кафе. Щом всички те държали чаша кафе в ръка, професорът им казал: „Ако забелязахте, всички скъпи и красиви чаши бяха взети веднага, a обикновените и евтините бяха подминати. Нормално е да искате най-доброто за себе си, но това всъщност е изворът на всичките ви проблеми и стрес. Бъдете сигурни, че самата чаша не променя качеството на кафето. В повечето случаи тя просто го прави по-скъпо, а понякога дори скрива какво всъщност пием. Това, което всички искахте, беше хубаво кафе, а не скъпоструваща чаша. И все пак всеки от вас съзнателно пожела най-хубавата чаша. А после започнахте да оглеждате чашите на останалите.“
Мъдрият професор продължил: „Сега помислете върху следното – животът е кафето, а работата, парите, социалното ви положение са чашите. Те са просто обвивки, които удържат и съдържат живота и видът чаша, който имаме, не определя, нито променя качеството на живота ни.
Понякога, концентрирайки се върху чашата, забравяме да се насладим на кафето, което имаме.
Наслаждавайте се на кафето, не на чашите. Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко. Те просто създават най-доброто от това, което ги заобикаля.“
ЖИВЕЙТЕ ПРОСТО. ОБИЧАЙТЕ ЩЕДРО. ГОВОРЕТЕ МИЛО. ГРИЖЕТЕ СЕ СИЛНО.
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 459
  • Бургас
Много мъдра притча!
Благодаря,Калинчик! Heart Eyes

# 460
  • Великобритания
Много истина има в това , което Лейди е написала ..
хубав уикенд дами и целувки от нас  Heart Eyes

# 461
  • при късмета
Калинче, много ми хареса
Смърфи, никакво разболяване, да се оправяш  Hug

Прибрахме се.
Изкарахме 3 дни в Копривщица, днес на тръгване минахме и през Панагюрище. Само времето беше откачено, сутрин натрупа 1-2 см. сняг, до обяд се е стопил и следобяд слънце. Естествено мъжете набедиха женския месец.
Разгледахме де що имаше музей в двата града, а в Копривщица и края на възстановките на 03.03 хванахме. Много е въздействащо.
Най-после си взех и книжка със стоте национални обекта и започваме да събираме печатите. Ходила съм но половината места, сега на нова, че печат да си взема  Laughing

Отивам да оправям багаж. Гушки на всички  Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 21:13 от ма ко

# 462

Добър ден!
Днес тук е деня на майката! Пожелавам ви много здраве и усмихнати дечица  bouquet
Мача е от 12часа днес и моите мъже са ме оставили доволно да се наспя. Оправили са къщата, разходили кучето, направили закуска... Родителско-учителския комитет на училището беше организирал магазин в училището в петък, от където децата да купят подаръци за мами и баби. Сина ми ме зарадва с нов тефтер  Heart Eyes Сега ще трябва и аз да ги зарадвам - смятам да им направя една бисквитена торта с домашен крем и мноооого орехи.
Ма ко не знам колко е променливо времето при вас, но тук наистина тази година ни взе акъла  hahaha Вчера всичкия сняг се стопи и напече слънце, а сега пак прехвърча - иначе е топло  Joy Много хубава разходка сте направили!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 463
  • при късмета
Здравейте!
Не знам какво се случва и защо няма никого.
Аз съм цяла сутрин по задачи, но поне има раздвижване и се надявам скоро да приключа.
Времето е много хубаво, поне не ме валят дъждове по улиците като миналата седмица.
Хайде появете се да кажете на къде сте в хубавото време  Hug

# 464
  • Germany
Аз ви чета, но нямам какво същественно да напиша... Времето последната една седмица е отвратително - дъжд, студ и вятър. Днес има малко слънце, но още е студено. Искам да е лято! Чета новините покрай мигрантската криза и доста съм се притеснила, че нещтата хич не вървят надобре... Дано се осъзнаят европейските политици  Praynig
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт