Аз не съм влизала тия дни, че покрай гостите беше малка лудница. Изкарахме много добре, успяхме и да ги разходим наоколо, останахме много доволни всичките. Моят номер с предварителната подготовка се оказа много удачен - почти не съм се въртяла около печката, а масата беше винаги пълна
Та успях и аз да си почина де, а и да им обърна внимание както трябва. Сега се стягам за тържеството на Ванко по случай 8 март. Малко по - нестандартно ще е - ще ни водят заедно всички в едно заведение с детски клуб. Там ще си изнесат програмата, после ще се почерпим и така. Много ми харесва като идея - до сега винаги са ни събирали в детската градина, но тяхната стая е малка и няма да ви казвам каква лудница става. Като дойдат по минимум двама възрастни на дете и няма къде игла да падне
Та затова сега така са решили, според мен ще се получи много добре.Това е около нас, общо взето - нищо интересно.
Чао засега, до скоро!

И за какво-документа от НОИ който вземам с ПИК трябвало да е по месеци,6 месеца разбито за всеки.Аз влизам на сайта и с тоя код ми дава към началото на месеца за 1 месец,е не не можело така.Та сега трябва да се разкарваме утре,че е последния срок и двамата лично до Пловдив за да вземем същия документ.
По съвет на момичетата от групата за котки,та очаквайте снимки как са облечени манекенките. 

Честит празник дами.
Относно срока на договора - от много години няма автоматично преподписване. Закона влезе в сила 2011 година януари (може и да бъркам месеца). Ако подпишете договор на определени условия, то след изтичането му минавате на непромоционални минути/такса. Това на документи. Реално аз за 6 години в тази сфера не съм видяла на някой да са променили условията. А в магазините ви натискат не защото им доставя удоволствие или си нямат друга работа, а защото такива са изискванията "отгоре". Знам, че е дразнещо и отблъсква клиента, но... "политика на фирмата".