Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 367
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Привет  Hug
Аз не съм влизала тия дни, че покрай гостите беше малка лудница. Изкарахме много добре, успяхме и да ги разходим наоколо, останахме много доволни всичките. Моят номер с предварителната подготовка се оказа много удачен - почти не съм се въртяла около печката, а масата беше винаги пълна  Party Та успях и аз да си почина де, а и да им обърна внимание както трябва.
Сега се стягам за тържеството на Ванко по случай 8 март. Малко по - нестандартно ще е - ще ни водят заедно всички в едно заведение с детски клуб. Там ще си изнесат програмата, после ще се почерпим и така. Много ми харесва като идея - до сега винаги са ни събирали в детската градина, но тяхната стая е малка и няма да ви казвам каква лудница става. Като дойдат по минимум двама възрастни на дете и няма къде игла да падне  ooooh! Та затова сега така са решили, според мен ще се получи много добре.
Това е около нас, общо взето - нищо интересно.
Чао засега, до скоро!

# 466
Привет момичета.
Първо да почерпя ,имам си не един ами  двама рожденника днес. Laughing Мама и свекъра-точно в един ден родени и година даже. Heart Eyes
Та първо да ви почерпя за тяхно здраве и да са живи още годинки.

тая торта като за юбилей поджожда-75 навършват. Wink

Ма ко дано свършат скоро задачите.
Вио пусни после снимки да видим хубавеца.Дея как е кашля ли още.
Калинка браво на твоите мъже. bouquet
Тук днес е доста топло,игликите от слънцето и вятър има доста силен са клюмнали,нарцисите и те наведени.Обаче магнолията ми цъфна. Heart Eyes
Днес от сутринта почнах с ядове,а се бях заредила тази седмица поради празниците че ще е весела ама съм се излъгала  Crossing Arms
Скрит текст:
Първо щерката се обади,че за пореден път и връщат документите за стипендията-3 път е това. #2gunfire И за какво-документа от НОИ който вземам с ПИК трябвало да е по месеци,6 месеца разбито за всеки.Аз влизам на сайта и с тоя код ми дава към началото на месеца за 1 месец,е не не можело така.Та сега трябва да се разкарваме утре,че е последния срок и двамата лично до Пловдив за да вземем същия документ. #2gunfire   Иначе се попълва онлайн формуляра за стипендията,но този от нои не го признава. ooooh! оплаках ви се .
Тая седмица и котетата ще кастрираме 3 броя  и ще се ходи пак и после съм им скроила бодита ,за да не дърпат конците. hahaha По съвет на момичетата от групата за котки,та очаквайте снимки  как са облечени манекенките. Joy
Хайде поздрави на всички и успешна седмица. Hug

# 467
Хайде и аз в отбора борещи се с институции, дотук добре в рамките на 4 часа успях да открия причината за проблема , с един телефонен разговор се оказа че ще бъде разрешен, но ако не бях потърсила информация ,не знам колко щях да чакам докато се разреши.
Скрит текст:
В нашия апартамент живеем вече 5 г на втората седмица си направихме настоящ адрес , на 3 -та постоянен и лични карти.Тук гласуваме , тик плащаме данъци до вчера когато разбрахме че писмата от данъчното са пристигнали на предишния ни адрес - в града при родителите ми   Shocked Днес силна вилна в общината , дамите (токова си могат ) успяха само да ми кажат че не живея в къщи  Rolling Eyes но защо , и те идея нямат , а аз тогава бързах с регистрациите за да мога да запиша големия на градина и затова знам кога кое се е случило.Та открих като се прибрах телефони на служба ГРАО и едни промени в закона заради изборния туризъм че всички сменили настоящ адрес от тази до тази дата , ако в еди какъв срок не подадат заявления с нотариален акт им се заличава регистрацията и познайте и ние заличени.Та утре ще взема едни бележки да подпише мъжа и живот и здраве с дамата ще се видим в сряда да ми оправи адресните регистрации.
Иначе нищо не съм правила за утре , в училище и на градината по едно букетче нарциси от нашата градина съм приготвила, това изкуствено завишаване на цените на холандците за 14.02 и 8.03 го бойкотирам.

# 468
  • при късмета
Писе, да са ти живи и здрави рождениците, още дълго да ви радват!
Дано бързо се оправите с документите на дъщеря ти и си вземе стипендията
Джейми, как така отписват хора на своя глава? Ама ако е заради изборния туризъм има някаква логика. Чудно само какво става с тези, които нямат нотариален акт, за мястото на което живеят, а са там от години  newsm78
Вио, браво, че сте изкарали добре.
И ние утре ще имаме тържество за 8 март, в класната стая ще е.
Калинче, знае детето какъв подарък ще ти хареса, браво на него!
Мони, справиха ли се децата с боледуванията?
Кой още имаше болен? Да се обадите как сте

Мъжо днес ми честити утрешния празник, да не забравел  hahaha Ще го утрепя някой ден  Laughing

Днес 3 пъти обиколих София и съм страшно уморена. След малко чета на шефа и се опъвам на дивана, че нямам крака. Чудех се защо така ми се надуха глезените, уж не ходя много за първи път, а то било заради проклетия дъжд. През деня беше много хубаво времето, но в момента вали леден дъжд. Добре, че поне и от тренировка ни изчака да се приберем.

# 469
Ето ме и мен,и аз да се оплача.Днес колко нерви изхабих,с тея Теленор,отивам да си преподпиша договора,и хоп от магазина ми казват,че не можело да мина на по-ниска тарифа,че видиш ли интернет трябвало да имам към абонаментният план.Обяснявам,аз че не ми е нужен,ама те не та не,щом съм имала закупен смартфон от тях и интернрт трябвало,опашка стана след мен,но и аз не отстъпвам,най-накрая разбраха,че няма как да ме заблудят, та разгеле преподписах договора.Хайде лека нощ и много  Hug.

# 470
  • при късмета
Светли, повечето договори няма нужда да се преподписват. Ако няма излишна клауза със задължително преподписване (или клауза, която да казва, че след срока на договора да се промени, но на упомената предварително цена), то след изтичане на договора, ако не е прекратен, става безсрочен. И остава безсрочен на условията на които е бил до сега.
Обикновенно от операторите звънят и притискат хората да си преподписват договорите, а това е нелоялна практика. И най-нагло лъжат, че договора трябва да се преподпише, защото изтича. Ако я няма черно на бяло клаузата, която споменах, трябва договора след изтичането да стане безсрочен. А операторите нямат сметка да си на безсрочен договор, защото можеш да го спреш с едномесечно предизвестие. Когато си подписал договор със срок, не можеш. За това подвеждат хората. Не им се връзвайте.

# 471
  • при късмета

# 472
Честит празник, момичета!

Вчера след като пропътувах БГ-то на два пъти, най-накрая пристигнах в Бс. До петък съм тук, после към столицата.  Laughing И после пак към морето... добре ще си попътувам, докато съм тук. Дано само времето си остане такова слънчево и топличко.  Praynig
Пооправих се от хремата, но не съвсем. Сега всичко се стича и ме започна една кашлица. Ако мразя нещо повече от хремата, то това е кашлицата.  ooooh!

Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден!

# 473
  • гр.Варна
 newsm51 smile3525Честит празник дами.
Хубавата новина при мен е ,че вчера доктора написа-Няма данни за левкемия.Точно за това се съмняваха всички. Crossing Arms
Остава си диагнозата Желязодефицитна анемия която трябва сериозно да се захвана да лекувам сега. Rolling Eyesче да не стане по-сериозно .

# 474
  • в сърцата на децата <3
Честит празник  bouquet

Момичета, като работеща за мобилен оператор да ви дам един акъл - ако ви притискат твърде много - обадете се на оператор! Обикновено е необходимо само да се спомене и веднага ще направят желаното от вас Simple Smile Относно срока на договора - от много години няма автоматично преподписване. Закона влезе в сила 2011 година януари (може и да бъркам месеца). Ако подпишете договор на определени условия, то след изтичането му минавате на непромоционални минути/такса. Това на документи. Реално аз за 6 години в тази сфера не съм видяла на някой да са променили условията. А в магазините ви натискат не защото им доставя удоволствие или си нямат друга работа, а защото такива са изискванията "отгоре". Знам, че е дразнещо и отблъсква клиента, но... "политика на фирмата".

Абе да ви питам - брат ми щя кандидатства за стипендия и му искат бележка за доходи. Майка беше 2 месеца в болничен, съответно тези пари не излизат на бележката от фирмата. Той получава пенсия, защото е учащ до 26 години с един починал родител. Тези пари декларират ли се и от къде се взима бележка за тях?

Плами, много, много, ама МНОГО се радвам  Hug

# 475
Честит празник, момичета   bouquet
Плами, много се радвам за теб   Hug
Ейнджъл, според мен проверете в НОИ, ако изобщо се декларират, би трябвало от там да ви издадат документ  Peace
Смърфи, покрай Североизтока няма ли да минеш?  Wink

# 476
Мили момичета,честит празни,да сте живи и здрави и много щастливи.Аз днес да почерпия за празника мойте хора съм сложила един бобец Joy,.

# 477
Честит празник момичета-бъдете здрави,обичани и обичащи!!! bouquet
Ангелче  да спомена за стипендията.Поне в нашето уни има за един родител -с предимство,и там се отбелязва дохода на родителя и сумата от пенсия.После се взема бележка за пенсията от НОИ.Ние минахме по тази процедура тези дни,за бележката де.Дохода е за 6 месеца назад. Та като няма доход за 2 месеца ,фирмата трябва да знае и да го отбележи. newsm78
Тук снощи е валяло,днес се можах да поспя,но поне снощи се заредих с емоции и продължавам и днес.До края на седмицата само празници предстоят и после пак.Та така целия месец март. Laughing

# 478
  • Germany
Честит празник на всички! Бъдете здрави и много обичани!
Плами, чудесна новина!

# 479
  • при късмета
Плами, новината е прекрасна, браво!
Моя мъж снощи ме е пуснал по пързалката, с честитенето предварително, да не забравел. Сутринта с шефа ме събудиха с букети. Цяла нощ са стояли в колата горките, едва свестих цветята. Ама да си похваля мъжа, де.
Шефа имаше тържество днес, имам си цвете от хартия, което мирише даже и гривна. Правили са ги в у-ще. Гривната е нанизани мъниста на лента като панделка, но си я нося с удоволствие. Похвалих си и другия мъж.

На всички весел празник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт