Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 377
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Великобритания
Честит 8-ми март момичета ..бъдете щастливи , усмихнати и горди
ММ днес ме изненада с кошница бели хризантеми ..ах , много са красиви , и картичка , и парички за подарък , щото исках обувки , ама вчера след цял следобед обикаляне не си харесах нищо и горкияр ми даде парите , да ходя да си купувам сама ххахахха
което всъщност е по добре , щото ще мога да обиколя още повече Simple Smile
направих питката за довечера , ММ ще прави пържолки , една салата , има сладолед за десерт и сме готови Simple Smile

# 481
  • София
Честит празник, момичета! bouquet
Плами, чудесна новина! Hug

# 482
  • при късмета
Писе, виждам, че действаш с ПИК код, та да те питам нещо. Като заявиш издаване на документ, какво следва? Чакаш си срока в който го издават и ходиш да си го взимаш в офис или си го теглиш електронно? Ако ти го теглиш как стои въпроса с печата? Ако се разпечата цветно, ще се признае ли печата? Винаги си личи кога е снимано и кога нещо е със свеж печат. Трябва ми удостоверение по чл. 87 и го заявих, сега те знам какво следва, имам ПИК от скоро.

# 483
Ма ко не знам дали има печат от долу .На страницата на НОИ има само образци,аз вадя само за пенсиите.Демек копирам и си го разпечатвам ,но там е само сумата която се получава.Друго не съм вадила.Но виж при въпросите има доста неща обяснено.Според мен трябва да ходиш да го вземеш,а тия членове нищо не ми говорят newsm78
Днес мм ходи да вади по месеци и въпреки че бях дала моята лк, копия от това което вадих от страницата им не са сложили печат и не са издали за мен по месеци.Обаче се е оправил де. ooooh!
Плами заемай се сериозно,че от бавене става сериозно.Важното ,че е анемия и ще се спазва лечение до живот. Confused
Мими браво на тмм.

# 484
  • при късмета
Удостоверението е за наличие или липса на задължения. Самия документ трябва да има печат, затова питах. Така или иначе ще разбера, като изтече срока. Най-вероятно ще трябва на място да го получа.
Вале, чудна пита видях във фейса
Мими, подобаващо се е отчел мъжа ти
Светли и с боб да е почерпката, е важно да е от сърце
Ангелче, аз хич не мога да ти помогна
Вио, Мони  Hug
Смърфи, радвам се, че си по-добре
Калинче, ти къде се изгуби днес?

Ще се запътвам към възглавницата след малко, че утре пак тичане  Hug

# 485
  • Бургас
Честит празник,мили приятелки! bouquet Hug
Бъдете здрави и много обичани! Heart Eyes

Аз на празника съм болна,явно прикачих от Криста.Вдругиден заминава студента и ми е още по-гадно!
Смърфи,хайде като се оправим всички да се видим!Ще се съберем бургаската тройка-аз,ти и Джейми.

Плами,чак настръхнах като си представих какви притеснения си имала! Cry
Тук почти нищо не каза,партизанка такава! Heart Eyes
Слава Богу,че не се е потвърдило лошото!Милата тя!Сега се проверявай и лекувай!Знам колко гадно е очакването на резултати!Направо през ада си минала.

Като изпратя младежа ще пиша по-редовно,че сега хич ме няма!

# 486
Честит праЗник , дами!
Напоследък нямам никакво време да вляза. Малкия започна да се иЗправя и да се пуска . Постоянно лети и пада на някъде . Отивам да ви прочета.

# 487
Честит 8ми март, дами! Бъдете себе си и се обичайте!

"Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневния сив кръговрат
вярност — срещу изменчивия вятър,
нежност — в загрубелия свят.
От безбройните пътища земни
най-рискования да избереш —
безразсъдния път на сърцето
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш… Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака,
първа стъпка, разбудила утрото.
Ти, слаборъката, да подкрепиш
силата на ръката корава.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломки.
Отговорност е да си жена.
Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Вечност да сториш от краткия миг.
Твоите прострени ръце за прегръдка
люлка да станат за нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка — със бръчка
да заплатиш и в косите със скреж.
Сълза по сълза на новото стръкче
своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.
И до ранена, разбита гръд
чистите извори да защитаваш —
просто, за да съществува светът.
Горда съм, че съм жена."

Блага Димитрова

Аз напоследък нямам много време, но така ще е с 5 малки деца у дома и още 3 започващи през лятото. Но колкото и да е трудно съм много доволна, че работя от дома.

Лека вечер  bouquet

# 488
  • гр.Варна
 Hug Hug HugСлавче.Нагушкай синчето ..... Cry оф и мен това ме чака.
Такава съм си.Не обичам да споделям  Rolling Eyes Стискам зъби и .....всичко сама си изживявам.Децата даже не разбраха какво става.Виждат, че не съм добре ,но за страшната евентуална диагноза не предполагаха даже.Сега си отдъхнах.ММ също.Гадното е, че ниските тромбоцити и желязо се оказаха хронични.Ще я лекувам тая анемия и ще я преборя.Още от дете съм така и само се влошава ама защото аз не вземах насериозно нещата.
Вчера получих невероятни подаръци от децата.По едно сърцераздирателно и признателно писмо в моя чест. bowuuНе съм ревла,но вчера се разчувствах и си нагушках челядта с очи пълни със сълзи.

# 489
  • при късмета
Привет!
Първо, Ста ди, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, обичана и успешна в професията  bouquet
Контеска, успех и на теб в работата! Минавай по-често
Тити, идва голямото тичане по малкия човек
Плами, ама с това неказване верно си за бой. Аз реших, че накрая са ти казали за какво са се съмнявали, а не, че си знаела през цялото време. Важното е, че новините са добри  Hug
Славче, оправяй се

Ужасно време, прибрах се на маче (Фло да превежда за неразбралите  Laughing) Отивам да бия едни пържоли, че трябва да съм готова с вечерята по-рано, че шефа е тренировка  Hug

# 490
Здравейте как сте ?
Вио радвам се , че Дейчка вече е добре.
Плами добре , че новините са добри.
Ние пишем домашни .

# 491

Добро утро!
Плами  Hug  Heart Eyes
Стади bouquet да си здрава и усмихната!
Контеса страхотно стихотворение!
Накрая успях на спокойствие да ви прочета.
На 8март ходих до едно екзотично място да си пазарувам подправки, ядки, халва и други ориенталски деликатеси, като се прибрах се обадиха от училище, че малкия паднал и си ударил ръката... Само натъртена беше, но деня свърши..., та всичко остана за следващия ден и така не ми остана време за компа. Днес след училище съм на ръгби  hahaha та пак дълъг ден ми се очертава.
Поне за Заговезни съм се приготвила!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 492
Добро утро!
Дойде ли време за Заговезни  newsm78 Аз както винаги не съм в час  Embarassed
Лейдибърд, добре, че е бил малкият дявол  Peace
Контес, радвам се да те видя  Hug
Поздрави и целувки на всички, хубав ден  Hug

# 493
Добро утро и от мен! Хич не ги знам тези празници... Много съм зле. ooooh!

Сестра ми има рд утре и иска да черпи на работа с домашни неща. Реших да й помогна, че и без това вися по цял ден ей така. Правя кодрит кадир, да видим дали ще стане. Там винаги ставаше, ама тук всичко е различно. Стискайте палци. Praynig

Утре тръгвам за София, още не знаем кога ще дойде багажа. Хич не ми се занимава с него, уф. Другата седмица пак съм в Бс. Славче, задължително ще се видим, само да сме здрави! Peace

А кога е Тодоровден? newsm78

# 494
Месни Заговезни беше на 06.03, а сега на 13.03 е Сирни Заговезни. В нашето семейство по традиция сме го правили заедно на Сирни Заговезни, че тогава се събираме всички и си искаме прошка. Та и тук продължавам да ги правя двата празника в едно - може и да не е правилно, но така съм свикнала. Сега в неделя ще пека кокошката, баницата, ще въртим яйцата и халвата и ще си искаме прошка. Тодоров ден е на 19.03 - съботата след Сирни Заговезни.
След сирни Заговезни започва 40дневния Великденски пост. Днес имен ден има Галина.
Смърфи с продуктите е голям екшън  Joy Ще ти се получи!
Вио тук и за най-малкото се обаждат. Още не мога да им свикна и се паникьосвам...

Общи условия

Активация на акаунт