Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.Варна
Ста ди, честит рожден ден! /на патерици леле ква съм патка/ Да си много здрава ,всичко друго се купува.
Смърфи- Тодоровден тази година е на 19.03.И аз искам среща пък. Hug Hug Hug
Вио как е Дея? Дано вече се закрепи и скоро да не ви навястяват болести. Hug

# 496
Мерси, момичета! Че кумът има имен ден тогава и да си направя плановете да съм тук по това време. Wink

Калинка, получи се, ама този път е фурната, май трябваше още малко да го попека. newsm78

Плами, може и да имам път към Варна накрая на месеца, но още не е сигурно. Ще пиша, ако се потвърди.  Peace

# 497
Ааа Смърфи и аз искам пък сладко. Crossing Arms Laughing
Ние се прибрахме от задачи обаче съм капнала.Днес водихме маците за кастрация. Confused Сега стаите са пълни с котки.За всеки по едни брой и една излишна има. hahaha Напазарихме си ,минахме пез гробищата че утре стават 6 г на калеко ми,а не сме ходили доста време. Купих си и мултитукър Филипс,за утрешния повод,ама и китки закачих ,че без тях не може. Joy Роза,два клематиса и една градинска азалия.И още две мушкати ама не знам какъв цвят ще са. newsm78 имат пъпки.
Уморена и одрана съм,днес беше мой ред.Ще видя довечера да го пробвам с пилешки дробчета  новия уред.Сега отивам да полегна с книжка в леглото,че това време хем студено ,хем облачно пък може и да дремна.

# 498
  • при късмета
Добро утро!
Писе, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и обичана

Смърфи, честит рожден ден и на сестра ти!

Омръзна ми този дъжд  Crossing Arms Днес малко вкъщи да си видя къщата, че много изостанах в това отношение. Ама на това време ми иде само да си легна, не ми се подхваща нищо  hahaha
Хубав ден на всички и гушуки  Hug

# 499
Добро утро. Благодаря за честитките.
Не влизам редовно, но ви мисля. Просто нямам време. Денят ми минава на много бързи обороти. Сега си допивам кафето и пак хуквам по задачки. Днес е тържеството ни в градината за 8 март и ме чака дълъг ден с много вълнения.
За всички  bouquet

# 500
Добро утро  Heart Eyes
Писе много здраве, спокойствие и красиви прежди ти пожелавам!

Как са котаните?
Малкия вчера пак ме сюрпрезира - паднал докато играят мач и доста здраво си ударил главата в цимента - една огромна цицина...Ходих, но отказа да се прибираме и ходихме и на ръгби... Тази година не намерих време да си направя изчисленията и днес май с това ще се занимавам, че нещо в много ми дойдоха паданията...
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 501
  • Germany
Стади, честит рожден ден на патерица! Здрава и успешна бъди!
Писе, честито и на теб! Много здраве и щастие!

# 502
Благодаря момичета,влизам да ви почерпя макар и виртуално. bouquet Hug

Смърфи честито на сестра  ти РД-здраве и много късмет и желая. bouquet
Каличне маците са добре вече,вън на двора са.Спахме си спокойно снощи,само сутринта рано станахме,но малките шетат  та нямаше как да е .Как е малкия днес,дано само цицината е,че доста се събра с тия контузии.
Ма ко идвайте  тук-имаме си слънце днес ,приятно е времето и аз след малко слизам долу .А готвенето ще е чак после пък може и да не ядем,само да пием. Laughing

# 503
  • при късмета
Калинче, дано няма повече контузии детето  Praynig
Писе, весел празник!
Иде ми не само на слънце, ами в пустинята да отида. Съсипва ме тази влага.

До прахосмукачката стигнах и отивам да я яхна

# 504
  • гр.Варна
Писе newsm59 много ,много ама много да си здрава Hug
Смърфи честито и на сестра  ти РД.
Ма ко като яхнеш прахосмукачката да вземеш да наминеш и през нас ,че с тази дълга работна седмица къщата се зарина Joy Като почистиш все щи намеря с кво да почерпя. smile3534

# 505
Писе,да си жива и здрава и много щастлива.

# 506
  • при късмета
Плами, ти си добре, само заради дългата седмица. Аз от 2 седмици върша всичко отгоре, отгоре, ако изобщо ми остане време, сега ще видя колко време ще я вкарвам у ред къщата   hahaha
Опитах с прахосмукачката към Варна да тръгна, ама тц, не стана. За винетка ме спряха на изхода  hahaha
Светли  Hug

Взех шефа, постригаха го, изкъпа се, обядва, сега домашно и до понеделник е айляк. Аз продължавам

# 507
  • Великобритания
Писе -честит рожден ден и от мен
много здраве и щастие

# 508
Честит рожден ден, Писе! да си жива и здрава  bouquet
Смърфи, честито и на твоята сестричка, да ти е жива и здрава!

# 509
  • при късмета
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт