Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 384
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!

Малкия е добре и е готов за нови подвизи  Joy Да чукам на дърво - той не боледува, но си наваксваме посещенията при лекар с ей такива работи  hahaha Много е жизнен, много е активен - както се казва "шило в торба не стои". Аз бях така - не боледувах, но вечно с рани, все се катерех, тичах....май и сега съм си палава  hahaha
днес не вали, мъчи се да изгре е слънце - с удовплствие ще стоя на стадиона.
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 511
Добро утро.От сутринта съм на печката,че чакаме кумовете днес.Пратх ММ да купи и една тортичка.Аз напълних едно пиле и сега се пече.Хайде до после.

# 512
Привет и от мен.
Ние сме сами с децата - мм е на работа, че било работен ден днес  ooooh! Времето е гадно, децата щуреят, аз откачам. Идилия. Евентуално към 4 мисля да ги заведа в един детски център, поне там да се нащуреят на воля. Оф. Искам да пораснаааааааааааааааааааааааааааааааттттттттт  Crazy Crazy Crazy

# 513
  • гр.Варна
Вио ще пораснат и други грижи ще създават споко.Майка ми така ми викаше- "Малки деца -малки проблеми,големи деца-големи проблеми."Ами вярно е  hahahaРадвай им се сега докато дават да ги гушкаш и мачкаш,че като ги тресне пубертета забравяш за това.
Работен ден е .И аз съм на работа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 514
Майка ми така ми викаше- "Малки деца -малки проблеми,големи деца-големи проблеми."
И майка ми така казваше, едно към едно.
Иначе аз много си им се радвам, и ги гушкам, и ги мачкам, ама от време на време ми идва в повече. Това е, не че се оплаквам  Heart Eyes

# 515
  • Бургас
Вио,аз също щях да ти пиша да не бързаш толкова-После със сълзи ще си спомняш като са били малки и при теб. Heart Eyes
Недей да изкарваш Деичка в детски център,че са големи заразници там.Майките водят точнно болни деца,на които не им се седи в къщи и не ходят на градиа.
Дадох си заръките като върла свекърва и мога да ви кажа чао! Hug Laughing

# 516
СлавеHeart Eyes
А бе криво ми е, не съм се наспала, пък децата си искат тяхното. Те това е проблемът всъщност...Ама все някога и аз ще се наспя, да видим само дали ще е в този живот, или в следващия  Crazy

# 517
Добро утро,

най-накрая имам малко незаето време .

Вио, съчувствам ти. Знам какво е, но ще пораснат и друго ще те притеснява тогава и така. Кръговрат.  Hug

Лейди, добре, че се е разминало с лекаря. Нали знаеш, че няма юнак без рани?  Laughing

ма ко, и тука да кажа, че съм трогната за мартеничките и пожеланията, които получихме у нас.  bouquet Hug

Плами
, радвам се, че се е разминало с онази диагноза. Пести си силите и изисквай помощ от всеки. Пази себе си  Hug

Честит рожден ден, Писе! На патерица, но сега влизам. Да си здрава, енергична и обичана жена.
Успех на детето със стипендията!  bouquet

Славе
, драго ми е да те видя  Hug

Смърфи, честито ви ново начинание bouquet

Надявам се че не съм забравила много хора, но влизам епизодично и се извинявам предварително на неспоменатите. Имайте прекрасни почивни дни  Hug

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 15:37 от Анонимен

# 518
  • Великобритания
здравейте и от мен
ММ почна едни смени от по 15 часа и се прибира само да се наспи и да си вземе чантата с манджички ..
при нас времето вече 3 дена е направо супер пролетно ..само днес беше малко мъгливо , но пък приятно
излизаме още към 11 и направо не ми се прибира честно ..ама към 2 вече няма как , че на детето почва да му се спи ..ама пък пак ми идва добре - слагам я да спи и имам поне час и нещо да пия кафенце на спокойствие и да си оцветявам
днес ми заспа по средата на пътя и аз се набутах в едно кафене ..поръчах си едно голямо лате и половин час му се наслаждавах докато зяпах хората отвън .. като се прибрах се похвалих на ММ че и аз като бял човек съм пила кафе от стъклена чаша , а не както винаги си взимаме за из път в картонка хахахахха
кво е яко да няма мъж вечер в къщи .. не слагам и не дигам маси , на мен само една салатка набързо , къпя си детето и като легне няма кой да мрънка за телевизора ..айде завиждайте сега Simple Smile

# 519
  • при късмета
Контеска, браво, страхотно си го подредила! Да имаш много работа и да те радва!
Мими, проходи ли стабилно детето?
Вио, с наспиването, моля на опашка, първо аз  Laughing
Светли, приятно посрещане на гостите
Калинче, не свършват ли тези бумаги? Знам, че не, ама да питам
Славче, оздравя ли?

Моите се изкъпаха, ама нямало да лягат, гледали нещо. Да правят каквото искат, аз за днес приключих и си сядам на д...то и повече да не ме търсят

# 520
  • Великобритания
Ма ко - ходи добре , но е доста внимателна - бавничка е още , но напредва
само дето още не знае какво е това прагове и стълби .. голяма смешка е
вчера реши да гони гълъбчета ..поне разсмяхме старчетата на съседната пейка  Laughing

# 521
Добро утро  bouquet
Днес е Сирни Заговезни.
Ако с нещо волно или неволно съм ви обидила - простете ми. От мен и от Господа да ви е простено!
Попаднах в нета на ей тази красива салатка и смятам да я спретна

http://manistaifondan.blogspot.co.uk/2013/03/blog-post_20.html

# 522
  • при късмета

# 523
Простете и на мен, ако волно или неволно съм ви обидила, засегнала или нагрубила  Peace
Простено ви е и на вас  Hug

# 524
  • Великобритания
Простете дами ако съм ви обидила или наранила .. простено е от мен

Общи условия

Активация на акаунт