Криста взе да се лигави и се прибрахме,голяма лигла е станала моята.
Джейми,някаква диета ли пазите,че редувате месото с друга?
Само не ми казвай,че ти си на диета!
Гледам те по снимките,като солетка си.
Плами,аз също мислех,че ФБ не е за мен.Ако знаеш как се подигравах на ММ и на приятели,че се вдетиняват на стари години.Когато бях бременна с Криста се регистрирах тук и станах много близка с група жени,с които писахме заедно в Рискова бременност.После родихме и те изцяло се изнесоха във ФБ,може би заради снимките на децата или просто така.Те си бяха млади жени и за тях е нормално.Само аз останах без профил във ФБ и момичетата започнаха много да ми липсват.Заради тях и аз там.Сега даже се радвам,че съм във ФБ.Открих приятели и братовчедка,с която се бяхме изгубили.Сега като се видим,ще се срещна вече с един близък човек.Опитай и ти!
Лейди,тук също стана хладно.В Бургас също си имаме един студен вятър през зимата,но лятото е прохладно.
Чао за сега!Криста иска компа.Пуска си сама песни и пее.В тази връзка да попитам Смърфи какво е "брохита тапита."Явно е известна детска песничка на испански,любима на Крис.Дере се като факийски чакал като я пусне и пее заедно със записа.

Опитай се да й намериш на Криста песничките в ютюб, да не слуша само една. Тук са имената на всичките песнички:
.Смърфи,пробвай с минерална вода,изсипи малко върху петното,изчакай и започни да попиваш с кърпа,аз тъка чистя кафе.Славче,пречи,пречи ФБ
Дават го слънце 5часа, при положение, че в повечето дни е 0,5часа