Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Връщам се от пазар с една торба препарати,а излязох уж да си купя нещо за РД,който е на 20,да не се объркате! Grinning
Криста взе да се лигави и се прибрахме,голяма лигла е станала моята.

Джейми,някаква диета ли пазите,че редувате месото с друга?
Само не ми казвай,че ти си на диета! Rolling Eyes
Гледам те по снимките,като солетка си.

Плами,аз също мислех,че ФБ не е за мен.Ако знаеш как се подигравах на ММ и на приятели,че се вдетиняват на стари години.Когато бях бременна с Криста се регистрирах тук и станах много близка с група жени,с които писахме заедно в Рискова бременност.После родихме и те изцяло се изнесоха във ФБ,може би заради снимките на децата или просто така.Те си бяха млади жени и за тях е нормално.Само аз останах без профил във ФБ и момичетата започнаха много да ми липсват.Заради тях и аз там.Сега даже се радвам,че съм във ФБ.Открих приятели и братовчедка,с която се бяхме изгубили.Сега като се видим,ще се срещна вече с един близък човек.Опитай и ти!

Лейди,тук също стана хладно.В Бургас също си имаме един студен вятър през зимата,но лятото е прохладно.

Чао за сега!Криста иска компа.Пуска си сама песни и пее.В тази връзка да попитам Смърфи какво е "брохита тапита."Явно е известна детска песничка на испански,любима на Крис.Дере се като факийски чакал като я пусне и пее заедно със записа. Joy

# 316
  • при късмета
Пуснала съм прахосмукачка, подготвила съм да правя вечеря, заведох шефа на тренировка. Сега един час почивка, докато тръгна да го взимам и да правя вечеря.
Джейми и твоите сигурно ще са при теб утре, сутринта съм ги пуснала

# 317
Привет! Хванах се с още едно дългоотлагано албумче, но вчера цял ден митках по улиците. А като напече едно слънце, сега камбата ми е изгоряла... ooooh!

Сама съм, мм е още в онова място на географията. Вкъщи няма нищо, ама нищо за ядене, та днес ще ходя да пазарувам.

Славе - ами това е някаква анимационна вещица. Бруха (bruja) e вещица, brujita - умалителното на вещица. Аз не го знаех досега, но потърсих. Ето ти сайта им:
http://www.labrujitatapita.com/, а в ютюб като напишеш La brujita tapita излизат някакви песнички.

Излях си кафето върху дивана и една част върху ръката ми. Сега търкам дивана като една луда с вениш, а БГ дружката ми беше дала преди време медикс, донесен от БГ. Не сме ли луди, а?! Та сега редувам вениш, медикс, псувня и пак отначало в този ред. Навсичкото отгоре, да му се чудиш на акъла на колегата на мм, че си купил бял диван. ooooh! Никога няма да си причиня такова нещо, колкото и да е красиво.
Така... продължавам с търкането и псуването.  hahaha

# 318
Смърфи, успех с търкането, дано излезе  ooooh!
Славе, честит ти нов аватар  Heart Eyes
Плами, и аз съм "за" Фейсбук, въпреки че бях доста скептично настроена в началото. Вече и аз като повечето съм закачена, няма отърване  hahaha За мен плюсовете са повече от минусите, а пък ти можеш да пробваш и ако не ти допадне да си изтриеш профила. Но поне се пробвай - лично мнение де, не го натрапвам, да не се обидиш  Peace

# 319
В творческа пауза съм от търкането. Направих си още едно кафе, сега го пазя като писано яйце, че нямам повече да си направя ново. Нали ви казах, че в къщи няма нииищоооо. ooooh!
Изгореното го намазах с нещо като вазелин, купен преди много години от остров Тасос. Не знам какво има в това бурканче, ама не за първи път ме спасява при изгаряне. То аз нали съм "кунки в гъзунки" - я ще се порежа или изгоря. Лошото е, че кафето се е пропило в дивана. Отгоре излиза и след това наново се напоява с кафе и хайде пак търкане и псуване. Преди пък го бях заляла с червено вино. Нали ви казах, че съм много сръчна!  bowuu

# 320
  • при късмета
Като си спомня аз с какъв зор го направих тоя фейс, и как се учех сума ти време да го карам, че хич не ми беше интересно.
Обаче шефа спечели карта с отсъпка за KFC, в тяхна игра, та направих профил.
Аз и сега нямам много приятели там, че даже и не търся разни хора.
Някой ще каже, че не излизам от него, защото почти непрекъснато съм на линия, ама дали съм пред компютъра е друг въпрос  hahaha Често излизам и забравям всичките отворени(а те винаги са няколко) прозорци, да си висят цял ден  hahaha
Има си и предимства и недостатъци. Недостатъка е, че много време отнема във висене там. Вместо като нормална домакиня да си гледам парцалите, стоя във фейса  hahaha
Смърфи, успех в борбата с петното

# 321
  • Бургас
Смърфи,благодаря за линка.Нашата вещица е от друг линк,пее една черна котка,но тя Крис сама си я зарежда.
Защо не опиташ с препарат за петна?Има и такива сапунчета.Къде отиде мъжа ти,ако не е тайна естествено.Моят отиде на един остров в Андаманово море,който се води тайландска територия,но май е по.близо до Индия.Снощи се е преместил на друг остров,където ходим заедно. Grinning
Лови риба,надявам се не тайландки. hahaha

Ма-ко,какво пречи ФБ на парцалите и домакинството? Joy
Виж ме мен-къща въртя,бягам от едната до другата фасада,белким нещо не изтърва и във ФБ и бг мама пиша! Laughing
Тежка съдба! Joy

Лусита да не се скатава,а да пише рецептата за китайското.От Лидл нали имаше китайска седмица,съм накупила сосове и подправки.
Луси,пиши поне как си! Praynig

Чао,пак ще пеем!

# 322
Славче - то тази вещица има много песни. Явно работата й е да пее.  Simple Smile Опитай се да й намериш на Криста песничките в ютюб, да не слуша само една. Тук са имената на всичките песнички:
http://www.labrujitatapita.com/category/canciones

А мм е много близо до твоя...   Wink

# 323
Здравейте и от нас !
Как сте дами?
Томас го мъчат вече зъби. Имаме два. Два отгоре избиха за два дни. Сега още белеят . Онзи ден беше цял ден гушнат. Бати е ваканция и вкъщи е купон.

# 324
Привет милички Hug.Смърфи,пробвай с минерална вода,изсипи малко върху петното,изчакай и започни да попиваш с кърпа,аз тъка чистя кафе.Славче,пречи,пречи ФБ Laughing,онзи ден нямаше нет до обяд,ако знаеш колко работа свърших,и прозорците си измих,а това е нещото което най-много мразя да правя.Днес и аз ходих на пазар за блузки на Светли,че всичко му е късо,само на високо расте това дете,та от магазините при шивачката,че му взех и едни дънки да му ги стесни,много трудно му намирам панталони и дънки,което му е добре на дължина му е много широко.Сега отивам да си накисна един бобец за утре,че мъжо иска боб и печени чушки с оцет и чесън.Лека вечер ви пожелавам.

# 325
  • при късмета
Ма-ко,какво пречи ФБ на парцалите и домакинството? Joy
Виж ме мен-къща въртя,бягам от едната до другата фасада,белким нещо не изтърва и във ФБ и бг мама пиша! Laughing
Тежка съдба! Joy
Нали, пък някои мислят, че ни е лесно  hahaha
Иначе, права е Светли и аз успявам повече работа да свърша, като има проблем с нета  hahaha
Тити, и това ще мине, само да са здрави
Шефа излезе от банята, после ще дойда  Hug

# 326
Добро утро Simple Smile

Хубав ден ви пожелавам.
Вчера видях две цъфнали сливи , ято щъркели на снимка в ФБ изобщо това време много излъга всичко живо.
Тук вали дъжд и  днес пак слагам гумените ботуши.
Славче моя мъж е на 90 дневната та готвя режимно.За дебните отделно в дните в които не харесват , за мен отделно за сряда и петък .Изобщо до 12 май е забавно Simple Smile
Става време да тръгвам, много ми е мързеливо на мен  , а за учениците да не говоря.

# 327
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Хич ме няма тия дни, ама... Първо (както ФБ приятелите ми вече разбраха) в неделя имах малък инцидент с храната  Mr. Green Хапнах си като пич едни бонбони Линдор (при това бяха 2-3, да не си помислите, че съм омела кутията) и като ме заболя корема... ужас и безумие. Цяла нощ не съм спала от болка и от притеснение, дали не направих нещо на бебето  ooooh! В понеделник сутринта - първа пушка при аг-то. Оказа се, че е колит. По съвет на дружките от ВМ-НВХ групата хапнах на обяд едни пържени яйца, а на вечеря - мазни-мазни свински гърдички. Е, във вторник ми нямаше нищо! Да са ми живи и здрави, че като четох повечето "медицински препоръки" как трябва да се ядат само въглехидрати и никакви мазнини... Сигурно още щеше да си ме боли. Та понеже не ме болеше вече и се метнахме с Ели на влакчето във вторник рано-рано и (както тя казва) ту-тууууу та в Плевен  Laughing Вчера обикаляхме цяяяяял ден да се занимаваме с майка и брат ми да оправяме документи на коли в КАТ, че се водеха на името на татко. Голяма галимация е, добре, че успяхме да свършим всичко. Пък колко пари отидоха... не ми се мисли. Това да трябва човек да се оправя с прехвърляния и наследства - ужас просто. Бях оставила Ели при братовчедка ми - голям кеф й беше  Mr. Green Като каже "лельооооо" мед й капе от устата  Laughing

Да се похваля - от вчера и аз съм леля  Heart Eyes Братовчед ми (брата на гореспоменатата леля) има първо детенце - Ева  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ставам, че времето ми изтече  Mr. Green Гушкам ви всички, след някой и друг ден като се прибера в Пловдив и Ели тръгне на ясла ще имам време пак да досаждам през пост  Hug Hug Hug Hug

# 328
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, да ви е живо и здраво! Голяма радост са тези бебоци
Смърфи, изгореното как е, мани го дивана?
Днес не тичам за никъде и ще се разходя на пазар.
Хубав ден на всички  Hug

# 329
Добър ден и от мен  Heart Eyes
Сядам да изпия едно кафе след разходката - страхотно време се е отворило днес - студено е /около 0гр/, но пък има слънце  newsm44 Дават го слънце 5часа, при положение, че в повечето дни е 0,5часа  Joy та днес ще се мотам из градината и остъклението, че там не съм чистила от незнам кога....
Ангелче честито радост  bouquet
Тити да са ви здрави и бели зъбките  Heart Eyes
Джейми на мен не ми тежи различното готвене, но пусто никак нямам воля и желание за спазване на режим, а как имам нужда....
Светли незнам дали е от децата, или нещо конфекцията не е в ред, но аз имах същия проблем със сина ми. С панталоните някак си се оправях - свивах, слагах ластици, но най-зле беше с бельото - толкова малки гащички не намирах, а мм ми ги пращаше от тук. Обаче пък така трябва да е - мъжете да са с малки дупета  Joy
Славка с това бягане от тераса на тераса се сетих за едно стаааро изживяване  Joy Живеех в блок, в страничен апартамент и с тераса и на двете страни. Правим събрание на входа за топлофикация и комшията от средния апартамент заявява категорично и сериозно, че трябва да има радиатор и на стълбищната площатка/!/ Всички го гледат изумено, а той сериозно отговаря - "Амии вашите жени имат прозорци и към фасадата, а на моята ѝ се налага да виси на стълбището, че да не изтърве нещо - ами настива жената  hahaha Голям смях падна.
Смърфи говори ми за бели дивани.... Нашия диван /мм го купи мен като ме нямаше/ е кремав, а мокета екрю...това при положение, че тук е вечна кал и сме с голямо куче  ooooh! Пълна идиотщина! На седмица ми отива един пакет вениш на прах! и то при положение, че не е капано и разливано нищо...Когато тръгнем да се местим с кеф ще изхвърля дивана и следващия ще е кожен!!!
Писе оправи ли обувките? Обувките ако не са по мярка и да са удобни - кел файда от красотата им...
Ма ко по кой пазар ще се разхождаш? Затъжила съм се за разходка по пазара, с цялата галимация и мириса на кебапчета  Joy
Хуквам навън, че ме чака миене на скара  Joy Ще ви нагледам на следващото кафе.
Усмихнат ден ви желая  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт