НВ-ВМХ и палео, част 99 - за здравословното хранене

• 48 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Цвети, кое от тези неща е сладко?  newsm78

Дето питаше как върви при мен... Ами май никак за сега. В смисъл спазвам стриктно, но за сега ефект няма. Първите 2-3 дни свалих около 1 кг, после го качих и сега задържам. До тук 1 седмица. Ще видим нататък. За сега не се отказвам. Иначе нямам проблем със спазването. Леко се отегчавам понякога, че много еднообразна храната, ама се търпи.

Сави, ами ще си представя млякото с кокос, че е десерт. При мен нещата се развиват по същия начин, но се надявам ако не на килограми да ми проличи в обиколките.  Mr. Green Поне на първо време.  Hug

# 391
Момичета, имам нужда от съвет. Как Ви се струва вечеря от пилешко бутче, краставица с парче сирене и две/три лъжици цедено мляко с лъжица кокосови стърготини? Прекалено ли е за вечеря? Но така ми се хапва нещо сладичко. Mr. Green

Не е прекалено, хапвай си спокойно. Даже може да сложиш малко мазнина на пилето /масло например/ и да изядеш още едно бутче, ако си все още гладна:) Какво е менюто ти през деня?

Савина, дай си време, храни се редовно с качествена храна, спи достатъчно и рано или късно ще имаш резултати.

# 392
  • София
А защо трябва да издържаш без вечеря? Shocked

Цвети, за мен лично тази храна за вечеря е малко.

# 393
Цвети, кое от тези неща е сладко?  newsm78

Дето питаше как върви при мен... Ами май никак за сега. В смисъл спазвам стриктно, но за сега ефект няма. Първите 2-3 дни свалих около 1 кг, после го качих и сега задържам. До тук 1 седмица. Ще видим нататък. За сега не се отказвам. Иначе нямам проблем със спазването. Леко се отегчавам понякога, че много еднообразна храната, ама се търпи.

Аз през първата седмица свалих 1.5кг, после качих 700гр и от тогава не съм се теглила.
Реших да се тегля веднъж седмично. Въпреки че пак казвам - теглих се в продължение на години всеки ден, за да следя от коя храна качвам, от коя храна задържам вода.
Ще видя какво е положението в понеделник. На всяко първо число си взимам и мерки с метър. Този месец 1/2 съм нережимна и от 11 дни съм режимна. Долу горе ще е 50:50. Дано има разлика поне на см., въпреки че усещам, че има.

# 394
Jas, Змия все ми се струва, че ям повече. Сутринта две яйца, резен кашкавал и три лъжици кисело мляко. На обяд пилешки дробчета към 200гр със зеленчуци и един домат.  Peace Вечерята я написах, но щом казвате ще хапна още едно бутче. Просто не мога да се оттърся от предишни диети в които се гладува и даже не се и вечеря.  Blush

# 395
Защо не изчакаш да стане време за вечеря, и не ядеш колкото ти се яде тогава?
На мен също не ми се вижда много храната ти, да не кажа, че ми се струва малко.

# 396
Зависи колко ти е голям резенът кашкавал и парчето сирене. Защото моите резени кашкавал понякога отиват към 150 грама, което са си 500 калории.  Mr. Green ако кашкавалът ти е 50 грама, сиренето и то толкова, значи ти е малко храната според мен.

# 397
Ясно, разбрах Ви.  Hug
Парчето кашкавал беше малко, ама много малко.  Blush Извинявам се, ако досаждам с питанията си, но искам да се храня както трябва.  Hug

# 398
Аз да се похваля че се чувствам страхотно! От 16.01 съм на режима, свалила съм по 1 см от корем, дупе и ханш, и 1 кг. Калориите ми бяха по 2000, сега ги докарвам до 1600- 1800. Съотношенията още дооправям, но ставам все по ловка Simple Smile Днес Б 14%, М 62% В 24% (позволих си 50 грама овесени ядки с плод, и филия пълнозърнест хляб, от 12 дни не съм залитала!
Калориите днес 1460... ще се напъна към планираната вечеря - омлет с шпек салам и масло да включа още някакъв белтък, но нямам идея ще смогна ли да го погълна. Имам едни воденички от вчера, да не се мотаят!

# 399
Аз да се похваля че се чувствам страхотно! От 16.01 съм на режима, свалила съм по 1 см от корем, дупе и ханш, и 1 кг. Калориите ми бяха по 2000, сега ги докарвам до 1600- 1800. Съотношенията още дооправям, но ставам все по ловка Simple Smile Днес Б 14%, М 62% В 24%
Има ли някаква БГ програма за смятане на калориите, без да е особено сложна?

# 400
# 401
  • Sofia
Змия, защото на обад ядох повече и до сз станаха 1600 ккал. Няма мегдан за вечеря.  Mr. Green

# 402
  • София
Змия, защото на обад ядох повече и до сз станаха 1600 ккал. Няма мегдан за вечеря.  Mr. Green

1600 калории не са много. Яж си.

# 403
  • София
Аз когато започнах режима, вероятно и до 3000 кал на ден съм стигала, не че съм ги броила де  Mr. Green  Мисля, че прекалено бързате и искате да виждате резултати от днес за вчера, а на този режим това няма да се получи, имайте търпение.
Нещата нямат нищо общо с другите диети, и ако прекалено много се вторачвате, няма да отслабнете. Яжте, дори и да качите в началото. Трябва да излекувате метаболизма си, а не да продължавате да го съсипвате, па макар и на ВМ-НВХ  Peace С броене на калории тук не се действа. Яжте!  Hug Hug Hug

Шоки, кой ме знае къде ми е бил акълът  Crazy  Hug

# 404
  • От Луната
Чувствам се щастлив човек като не смятам и меря. Хапвам каквото ми е на сърце от режимните неща. Тия дни съм под напрежение и съм зверски гладна...

Общи условия

Активация на акаунт