Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците?
Какви са някои от основните причини за участие в предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците?
-
Какви са някои от основните причини за участие в предизвикателствата?
-
Какви са някои стратегии за постигане на целите?
-
Каква е целта на НВ-ВМХ?
Дано е било инцидентно и не се повтаря
Понеже имам два платени хранителни и спортни режими и там са заложени по 5- 6 хранения на ден, категорично установих през годините, че многото хранения не ми влияят добре
припознах се 

Е, нямам никакъв минус, но това не ме тревожи, ако продължава по-дълго така обаче, вероятно ще преразгледам менютата си - не съм яла "забранени храни", но да речем се случва някой ден да ям 50-60 гр.ядки/сурови/, усещам, че се увличам по кокоса и слагам повече от 2-3 супени лъжици в млякото...със сирене и кашкавал не прекалявам обаче - започвам да задържам вода от тях. Пия всяка вечер по чаша вино..в в кафето си сутрин слагам 1 ч.л.кафява захар - не мога да го пия горчиво/ а и пия само 1 кафе на ден/...други "прегрешения" нямам.
- малко ми се струва, да знаеш/дланите ти са малки, предвид размера на това кашкавалче/..