НВ-ВМХ и палео, част 99 - за здравословното хранене

• 48 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Искам да си направя пастет от пилешки дробчета, някакви идеи с какво се комбинира добре (освен хляб  Laughing)?

# 316
  • Велико Търново
Искам да си направя пастет от пилешки дробчета, някакви идеи с какво се комбинира добре (освен хляб  Laughing)?

Последно го правих като разядка , а гостите ни го консумираха със сухари Peace

В момента пека кюфтетата от домашна кайма-обърках я, в една чаша сложих малко кисело мляко+сода, разбих белтъка на сняг и обърках Simple Smile Ще чакам да станат!

# 317
С пастет си правех салата с варени яйца, чушка, зехтин, може някакво сирене или кашкавал, може и друг зеленчук, например краставица.

# 318
  • София
Мози, с краставица  Heart Eyes С авокадо, с маслини, с каквато и да е салата като допълнение ...

Сиска, чакам да кажеш как е с разбити на сняг белтъци и км  Hug

Солима, купувам ги от квартален магазин наречен "Млекарница".

Савина, благодаря  Hug
Поръчах и аз прясно мляко, сирене, яйца и пиле. Смятам от всичко да изпробвам, благодаря че сподели!  Hug

# 319
Искам да си направя пастет от пилешки дробчета, някакви идеи с какво се комбинира добре (освен хляб  Laughing)?

Последно го правих като разядка , а гостите ни го консумираха със сухари Peace

Благодаря, но не искам да ям хляб.

И аз за краставица си мислех; виж, за яйца или маслини не се бях сетила. Не че не мога и с лъжицата да го изям...  Mr. Green

# 320
  • Велико Търново
Mozzie, прочетох и отговорих-аз ги ядох като разядка те. без нищо Peace

# 321
Стъбла от целина /селъри/, моркови, краставици : ) с ципс от пармезан  Laughing

# 322
Не че не мога и с лъжицата да го изям...  Mr. Green

и аз това мислех  Wink

правих си един опит декември/януари:наблегнах на рибата с тайната надежда,че като хапна някой неподходящ въглехидрат по празниците няма да се отрази на холестерола
да,а ма не Confused ooooh! Shocked
на килограмите не се отрази,но холестерола #Cussing outвръщам се на половината от изминатия път Close
но пък съм доволна Laughingняма смисъл да ям риба (не си падам по рибата),достатъчно е да внимавам с неподходящото Wink

# 323
Танче, имаш предвид, че си хапнала повече тестено и сладко ли? Embarassed А на какво по-точно се отрази - на триглицеридите и ХДЛ, предполагам?

# 324
  • SA
Савина, мисля че са ти добре калориите и съотношенията горе-долу. Може би е добре протеините да са с една идея по-нисък процент за сметка на мазнините. Но и това ще го нагласиш по-нататък.
Танче, какво стана с холестерола ти?

# 325
  • Балчик
Аз правя пълнени яйца с пастет, чудни са:
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2010/01/blog-post_883.html

# 326
  • In transit
Тюх, Outta Joint
Скрит текст:
аз цял ден се ровя из нета и чета за тоя див ямс, как и кога да го пия (с цел забременяване), че една аптекарка ми пусна мухата днес за него, пък тя Суха мащерка ми прочела мислите и питала за него в темата.  Laughing
Ще помоля Вив, Жижи, Jana Ina, и който там още го е пил да каже от О до Ц ли се пие или как, че се обърках от четене, а съм решила да си го предпиша и аз?

# 327
Суха Мащерка,

Скрит текст:
Вери интересна ми е твоята история, също  Hug
Ти не се ли хранеше със сурова храна? Как намери режима, как се нави да пробваш?
Ако се не лъжа ти имаш и доста популярен сайт с рецепти за веган и сурови храни, нали?
Ако се бъркам се извинявам  Hug
Не се бъркаш. Аз съм. Simple Smile
Сайтът е само за суровоядство и все още си го има.
Някога, да се надявам скоро, ще продължи да се актуализира - със силно кулинарна насоченост.

Темата тук я знам от 2004-2005-та; за режима съм чувала и от Алма пак по онова време, която пък много рядко пише вече.

# 328
  • In transit
Новата порция филмчета от Fat summit: https://drive.google.com/open?id=0B6LXu-gujPetTkgzS1ZOcExTRFk  Peace

# 329
Танче, имаш предвид, че си хапнала повече тестено и сладко ли?
и масло ,и яйца към това,по традиционната рецепта  Embarassed(каралската пита Heart Eyes ooooh!,която стана на маааалки парченца от ...сет пити Cryда им имам традицията Whistling)
всичко се увеличи
ХДЛ е от рибата,предполагам
но тези другите сa от прекалено уважение на традициите Mr. Green
ще се оправи,но лекарката отново вика"статини"  ooooh!
тъкмо я бях укротила (лекарката Joy)

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 19:22 от tania6

Общи условия

Активация на акаунт