Отговори
# 615
Марги  Heart Eyes thumbsup и ние го знаем наизуст, но отново гледаме  hahahaБлагодаря за клипа! bouquet
Айре  Heart Eyes Киво повлече крак  Joy Joy Joy
Скрит текст:
гледам,  колежката, която спомена онзи ден, отново е във форма  hahaha  

# 616

И битиви съобщиха новината.

Само прочетете последното изречение.  rotfImao rotfImao

http://www.btv.bg/article/seriali/zvezdi-ot-serialite/kavanch-se-ozheni.html

# 617
  • София

Само прочетете последното изречение.  rotfImao rotfImao

Их! Въй! Въх! А той дали знае? М? 

# 618
  • София

Само прочетете последното изречение.  rotfImao rotfImao

Их! Въй! Въх! А той дали знае? М?  

Със сигурност не знае! Joy Joy Joy  

И още една актуална снимка на младото семейство!  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 619
Айре, пиши на лс като си готова, че като гледам трябва да се заемам скоро с темата  Laughing
Фенче,  Heart Eyes така е, не ми е братовчед да го разкоствам негов си е изборът. Дано е правилен. Пък Башак няма нужда да я харесвам, не се женя аз за нея  Mr. Green
Скрит текст:
Фенче, претърпях спонтанен аборт и не ми се пишеше много  Cry

Много съжалявам, Роминче! Закрепи се и после на ново! И благодаря за тортата. Ние, онази вечер, явно не ни е било до ядене, макар и на торта и решихме да му рийнем по едно-две шампански. Макар и виртуално, се бяхме понапили малко. Но то е разбираемо, нали!?

Момичета  нямаше ме почти два дена. Бях при децата с преспиване. Тук много коментари, много страсти сте развихрили. Сякаш се жени кръвен роднина. Все пак това е един актьор, познат ни единствено от екрана. Той си знае своите си страсти и неволи и т.н. Не виждам смисъл да се джавкаме до такава степен заради, когото и да било. Дори на собственото ми дете да не харесвам избора, то той си е негово. Те ще си живеят, радват, страдат. А и да се разделят пак не бих правила трагедии. Така, че и Ками не е права на такива крайни изявления, но и Фен, и ти следва да се въздържаш. Има моменти, в които пристрастията ти се усещат с по-агресивна нотка. Сякаш нямаш търпимост към различното мнение. Съгласна съм, че темата е за тези, които харесват Къванч, но не всеки е краен фен. Аз, например,  виждам и бялото, но и черното. Е, или сивото, да кажем. А за крайните изказвания на Ками няма какво да коментирам. Трябва малко по-толерантен тон!

Гости, благодаря за клипа. Гледайки го си мисля, колко беше подходяща Ойкю в тази рола за Джемре и колко беше подходяща Берен за ролята в ЗП. Просто прекрасен каст.

Получила съм хубава снимка на компанията от Париж, но Варна я постнала. Нищо и аз ще го направя. Колкото повече, толкова повече, нали!?

# 620
Привет на всички! Grinning

Мнооого хубава снимка. Grinning  Grinning

На най-красивия младоженец  newsm53-щастлив и хармоничен семеен живот,изпълнен с любов,доверие и взаимно уважение!

Shocked  newsm78 Онзи ден стягахте сватбени тУалети...,очаквах наздравици и танци,а попаднах на разгорещен дебат.
Нуртен сигурно си има своите основания да не харесва избора на сина си,само че е недопустимо да го показва така демонстративно.Такова публичното отхвърляне трудно се забравя...
 Confused А пък Къванч винаги се е грижил за семейството си ,заслужаваше да бъде уважено решението му и да получи тяхната подкрепа.
Но с времето ще се уталожат нещата ,дори и да не се заобичат снаха и свекърва,ще се научат да живеят една с друга.
Маргиии Hug,виж къде те засичам! Grinning

# 621
Орс  Heart Eyes wavey чудех се къде изчезна ...  Аз приемам мила чуждото мнение, би трябвало да го знаеш, не сме заедно тук от вчера и нямам нищо против някой да не харесва това, което ми харесва на мен, нормално е да е така, не сме еднакви, всеки има различен вкус  ... Но, толкова ли е трудно да приемеш избора на любимия "уж" актьор и да му пожелаеш щастие, пък нищо, че не харесваш избраницата му ? Много момичета, които не са негови фенки го направиха, за което им благодаря  Hug Роминка  Heart Eyes също не я харесва, но какво направи тя ? Пожела им щастие, няма тя да живее с Башак, я  hahaha Така се прави  Peace  Съжалявам, ако съм била агресивна,не съм се усетила, трудно е сам да прецениш, отстрани е друго, но аз съм си такава, емоционална и експанзивна и винаги си казвам открито мнението, дори и да не се харесва на някой   ooooh! И не давам да се плюе по моето момче  Mr. Green Ти може и да не се вълнуваш, но аз да , нищо, че не ми е роднина  Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Joy мислех, че си прочела всичките ни постове  Mr. Green
Виктори  Hug  wavey Радвам се, че и ти намина  bouquet Много, ама много съм съгласна с теб за всичко написано. Дано се уталожат нещата ...
Ех, Париж ...

# 622
Нуртен ханън, ако наистина е казала това, то доказва колко прост и ограничен човек е, жената излиза от Анадола, но Анадола от жената никога. Ако бях на мястото на Киво, не просто нямаше да ми пука, че не е дошла, ами бих я зачеркнала от живота си, поне да не се излагаше публично, че и него. Такива като нея правят мъжете мамини синчета, нямащи никаква воля.  Вместо да се радва, че сина и е намерил жената с която се чувства добре, тя прави панаири. Ако пък е толкова права, че Башак не е за него, той ще го разбере и ще се разделят, не е страшно да си разведен в днешно време 21в. Тя сама прави с панаирските си изпълнения връзката им още по-силна - както е писала и Светлето.

Моя кръвна група си! Точно! Ама точно!      newsm10 smile3501 smile3525

Както и със Светлето се съгласих, и Фенчето. Така е, раждаме ги, но животът им не ни принадлежи. Той си е техен!

# 623
Орси Hug
Фенче Heart Eyes, всичко с постовете ти си беше ОК!
Скрит текст:
оттатък не чета щото ми се Sick
Виктори , привет и на теб Hug

ново видео със суб

https://vk.com/kivancoyku?z=video226662172_171550881%2F9a9ac6dff … pl_wall_-62215399

# 624
   Момичета, както предполагах, ми бе изтрит втория, последователн пост!!!!!
   Затова то копирах и ви го пускам пак!

Какво да кажа! Едва ли админите дебнат, защото не биха намогнали. Просто има хола, които се хранят с антиматерия!!!!

Тук цитирам Айра.
quote author=Airra link=topic=900727.msg32592684#msg32592684 date=1455997503]
Естествено, че Башак не изкарва толкова много пари, колкото Киво  Peace
но в тяхнаха връзка ми се струва, че материалното е на заден план  Simple Smile
и двамата няма да умрат от глад или да си развалят начина на живот, ако не са заедно Peace

много зле изглежда, горкичкия ни той Mr. Green

лека вечер Hug
[/quote]  

Айре, теб цитирам заради две неща:

Изгледат на тази снимка на Къванч ме връща в периода на неговото невинно изражение от времето на "Перла" .  Това ми говори, че той е добре, удовлетворен и щастлив в този момент. Нека и занапред бъде така! И той и Башак, Заедно и поотделно.

Другото е/са парите. Не мисля, че парите играят каквато и да е роля в тази връзка между тях. Разбира се, че без пари нямаше да ги има тях. Но не средствата са главният образ тук. Нито за него, нито за нея. Особено за нея. Не е тип златотърсачка. Има си професия, име в бранша и за една жена, вероятно печели добре. Е, ако не беше Къванч, вероятно не би си позволила да  се настанява в такъв престижен и скъп хотел в Париж като този, но има и други хубави и по-евтини хотели. Това го казвам с чувство за хумор, разбира се.

Гледам снимките на гостите от Париж. Има много настроение в изгледа им. Което говори за прекрасна обстановка на това събитие!

В момента стигнах до кактусовото канапе и въпросът на Варна дали да преведе статията. Дано да я е превела! Сега ще разбера. Продължавам да чета. Много съжалявам, че не бях с вас тези два дни.

И ведната след това поста на Фенчето. Фенче, и аз много ѝ се дразня на Нуртен. Може да е суперизвестен синът ѝ, но в края на краищата не са със султанска кръв в родата си. Тя май, се е самозабравила. А приятно ли ѝ беше, когато бащата на Идил не си даде дъщерята на сина ѝ!? И тя сега така. За кой ли път ще го напиша. Браво на Къванч, че прояви зрелост и си отстоя живота!!!

Продължавам да чета и да се дивя дали този профил е на Нуртен и тя е постнала този велик модел на кактусовия диван- то това е върхът на простотията!!!

Ками, когато т.н. майчина любов може да затрие живота на детето, това е майчин егоизъм, а не майчина любов!!!

Пускам си поста и продължавам да ви чета! Но е втори пореден, дано не ми го изтрият!

Марги, привет!

# 625
Айрич  Heart Eyesблагодаря и за клипа и за успокоението  love001 Ама като се замисля ... Орси е имала и по-агресивни постове от мен, нали Орсич  Heart Eyes? Прочетох те още първия път, съгласна съм с теб и за изгледа на младоженеца и за майка му и за хората без друга работа във форума  hahaha
Миси  Heart Eyes от другата тема е открила още находки  bouquet

има надежда да се появят и други  Laughing

# 626

Фен, имала съм да. Не се отказвам, нито се прикривам, нито пък нападам!  Но не е било на принципа да острея, само защото не споделят моето мнение! Имала съм други, принципни причина да реагирам. Не смятам тук да се впускам в анализи и да издребнявам!

# 627

Фен, имала съм да. Не се отказвам, нито се прикривам, нито пък нападам!  Но не е било на принципа да острея, само защото не споделят моето мнение! Имала съм други, принципни причина да реагирам. Не смятам тук да се впускам в анализи и да издребнявам!

Е, добре, аз пък издребнявам  hahaha И отново повтарям, че не се ядосвам поради несподелено мое мнение, просто не обичам на бялото да се вика черно, това е . Кой разбрал - разбрал ...  не смятам да обяснявам повече.

# 628
Лека вечер дружки! Hug
искам сериал с Киво Crossing Arms
поне утре ще си гледаме Кузей Party

# 629
Лека Айре  Heart Eyes Hug Страхотен колаж, от любимата ми сцена, браво! bouquet
Да, утре поне ще си гледаме Кузей  Peace А може и със снимки да ни изненадат  Laughing Много стиснати значи  Mr. Green
 Аз отивам да си гледам Ашка. До утре!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт