Искам да кажа ... (70)

• 54 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Жаки , ама голям купон с рускинчето. Добре си
прекарваш. пусни малко фотки да оплакнем очи.

Вчера щах да пиша по повод въшките- тази напаст.
Вчера пак ги е проверявала сестрата и открила на
едно от момиченцата. Днес гледам в групата друга
майка се е оплакала, че дъщеря й е с гниди. Моята
за сега няма... Ама до кога ще я мия с тези шампоани
за въшки бре! От ноември има въшки в класа...
То е чудо някакво!

# 406
Жак, аз се нареждам за снимка на руснака, да го снимаш непременно и да покажеш . Wink
И поздрави Оксана от мен, бре че не съм там , ще си изкараме чудно  Laughing Mr. Green

# 407
  • sofia
Веселили сте се снощи, само така!  Grinning

Жаки, и вие добре си изкарвате с руската компания.  Grinning

Аз пък съм отпуск другата седмица и ще се наспя най-накрая! Ако успеем с мъжа ми да свършим и някои задачи, още по-добре.

Лили, да мрат гадовете по-бързо. С препаратите ще стане.

# 408
Сандо се показва само по нощите, а аз тогава не стоя по форуми.
Не съм го засичала, трие ги снимките , но ми е ясно какъв тип е, така че не  ми е  болка. Simple Smile
Учебната година последно до кога ще е, 24 май или кога, за началните класове ме интересува?

# 409
# 410
Злато си Hug Много ми бе полезно Peace

# 411
Знам, че не това е темата, но ще започна подобаващо:) Искам да кажа, че...ми предстои операция на носна преграда. Някой ми каза, че операции (естествено, когато могат да бъдат планувани, както е в моя случай) не се предприемат 40 дни преди и 40 дни след рожден ден ( то отиде половин година, хихихи). За 40 дни преди разбирам - чували сме сатурнова дупка, това онова, ама защо след? Вие чували и сте нещо по въпроса?

# 412
Добро утро!
Ужасно натоварена седмица имам, която ще свърши с петък на педал. Ама за сметка на това ще ходим на почивка за 3 дни и тръпна в очакване вече. Е, поради здравословни причини няма да мога да ползвам спа-то, ама и без това много не си падам по общи топилки. Поне ще сменим пейзажа за малко и ще се видим с приятели.

Сърби ме главата от вчера заради вас  Laughing Дано бързо да се изчистите от гадовете.

emailisita, успех с операцията. Наистина ли имаш нужда от суеверия в този момент?

# 413
добро утро!  bouquet

Не знаех, че все още има въшки, по мое време беше масово по училищата, но мислех, че вече ги няма, гадините. Нас са ни третирали с една билка- Чемерика се казваше и знам, че е доста отровна. Не бих намазала детето си с такова, честно казано, но едва ли тези в аптечната мрежа са по-щадящи. newsm78 Аз имах дълга до кръста коса и в неравната борба с въшковата напаст, се лиших от нея.

Изпуснах всички снимки, мрън мрън!!!  Confused

За операциите не съм чувала нищо, много странно звучи.

# 414
  • Ямбол
Шанталке, предвид, че имаш ученичка, ще трябва да разучиш и употребата на сайта на образованието, тъй както отлично познаваш прикачи.ком.

emailisita, за такива неща се вслушвам само в медицински предписания.

Ох, най-после е петък. Вчера успяха да ме сдъвчат на работа и днес ми е криво. Трябва обаче да сложа капаците и да преглътна дебелокожо, че иначе отиде няколко дни да го мисля. Отказвам да нося вина за нещо скалъпено и преднамерено изиграно.

# 415
  • София
Вие чували и сте нещо по въпроса?
Най-добре се консултирай с лекаря си по този въпрос, да видиш той какво ще те посъветва относно сатурновата дупка.  Wink

Лиле, сайтът на МОН изобщо не е лесен за разучаване. По-гнусен сайт от него сигурно няма. Казвам го като човек, на който му се е налагало да търси програми по различни направления за професионалните гимназии. Тотално мазало е.

# 416
  • Ямбол
Нямам нищо против да помагам с насоки, ако някой с нещо се затруднява да открие в сайта на МОН.

# 417
  • sofia

Лиле, сайтът на МОН изобщо не е лесен за разучаване. По-гнусен сайт от него сигурно няма. Казвам го като човек, на който му се е налагало да търси програми по различни направления за професионалните гимназии. Тотално мазало е.
Не ти се е налагало да ползваш сайта на СУ  Mr. Green Овладееш ли тази сила, няма сайт, който да ти се опре.

# 418
А за сайта на митниците какво да кажем??? Остави, че неясен, ами като им звъня и от там ми казват - Госпожо, всичко пише на сайта. Влизате и четете. Аз обаче упорита, половин ден ровене и търсене и изчитане на куп ненужна информация, моля, да ме насочат по телефона и тя ми казва - ами и аз не знам къде е, вие да не мислите, че знам. Обадете се след 1 час, ще поговоря с колегите и ще ви кажа. Е каза ми де, ама щом на нея й е отнело време, какво остава за обикновения потребител Thinking

# 419
Не мога да повярвам, или по- скоро отказвам, че модерни, здравомислещи хора могат да вярват в такива суеверия  Rolling Eyes Толкова обременен народ сме, не ни стига тежкото ежедневие, ами сами са налагаме някакви щуротии, на които да робуваме  Stop

Например: бременна жена не трябва да се простира, до 40-тия ден бебето не се изнася от къщи, боклук не се изхвърля по тъмно...като се сетя ще допълвам колекцията идиотщини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт