Искам да кажа ... (70)

• 54 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Послушен тигър съм си, Лилю, и галантен, нали дами? И стига с тия котки, моля.
Тия котки!

Ох, тъкмо ми стана симпатичен.

# 511
Лилянааа, да не ти докарам внуците в Ямбол. Никви писани, моля.

# 512
Само дано не си галантно възходящий-изходящий  Crazy
Аз имах едно или две предупреждения, но бяха отдавна, сега съм кротка котка  Mr. Green

# 513
  • Пловдив
Аз скоро не съм била хремава, тогава рязко изтрещявам.

# 514
  • Ямбол
Внимавай какво си пожелаваш. Ти имаш дъщеря, а аз син. И синът обича котки, да знаеш.

# 515
Много хубави котаци  Heart Eyes
Ама Въглен най-ми е на сърце. Имах такова черно пухче за малко, ама не оцеля.

Жаки, оправи ли се времето при вас. Време е за плажна снимка, така ... малко да ни стопли  Laughing

# 516
  • Tам през Атлантическия океан
Men Тато  Mr. Green  Wink
за крато време ме 'поздрави' два пъти , за туй сА още не го харесвам  Crossing Arms
а и ми изтри снимка  Crossing Arms

Да се поФала  Mr. Green
първото ми сушшшшшииии  Flutter

Скрит текст:

# 517
Внимавай какво си пожелаваш. Ти имаш дъщеря, а аз син. И синът обича котки, да знаеш.
 Тя и дъщеря ми иска да става лекар. Освен това опитомява тигри. Горко на сина ти. Да не те плаша, ама горко ти и на теб. Да не пускаш после тема за снахите, ей. Внуците ми са ей тез калпазани http://prikachi.com/images/25/8604025e.jpg

# 518
  • Euskal Herria
Големи са сладури тия палета! Само не каза - пласирахте ли ги всичките и как ви даде сърце да се разделите с тях?

# 519
Пласирахме ги в много добри семейства. Виждаме ги редовно. Чудесни екземпляри. Има си хас дъщеря ми да роди нещо съмнително. Лилю, прати снимка на зетя.

# 520
Никога нямаше да си призная, че Татти ме е мъмрил на лични Crazy Мислех, че аз  и евентуално Лиляна от целия форум сме отнасяли критика на лични а се оказа, че повечето са получили "честитки" от негова светлост Crazy

# 521
Внуците са страхотни.
И аз съм в отбора на кучкарите.
Скапана съм, а като си представя пак каква вечер ме чака... Снощи спах на дивана в кухнята, като за мен имаше метър и двасесет място. Другото беше за Виктор.
Явно свикна да спи там и като се събуди вечер, мрънка докато не го преместя.

# 522
явно Татти е от активистите  Mr. Green Mr. Green мен рядко ме дразнят модератори, даже не ги забелязвам, ама за един месец ми заключи темата за доходите, а тая вечер ми развали кефа и с тази тема за кафето и ГТ  Crossing Arms Crossing Arms  ко' му пречеше   Crossing Arms Crossing Arms

Детето се изпоти и свали темп. Сега спи спокойно .......надявам се това да е финала на болестта, че вече се измъчи горкото.

# 523
Оооо, дакелиииииииииии, обожавам ги! Подаряваха един дакел, докато бях бременна, но баща ми категорично отказа да го вземем. Много ме е яд.
Каката май е донесла стомашен вирус, който порази бебето. На 7м и половина е, а още не е захранен Sad. Т. е. опитите ми не се увенчават с успех. Вероятно не му е комфортно на детето и ще чакам да се оправи, за да започваме с нови сили.

# 524
  • Ямбол
...Лилю, прати снимка на зетя.
Стига толкова.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 23:05 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт