Искам да кажа ... (70)

• 54 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Tам през Атлантическия океан
еГасиМУ  Crossing Arms никой не ми отрази сушито  Laughing

Да си пусна мишката и бягам  Sunglasses
Скрит текст:

и малко топло  Grinning

Скрит текст:

# 526
Дес,много добре ти изглеждаше сушито,макар да не ям такива неща Simple Smile Мишката е яка и тя рошава,все космати топки пускате днес.И аз имах преди персийска котка,не даваше да я сресвам.Сегашното ми куче също е с дълга и гъста козина ,но пак имаме борби за сресването,не го кефи особено,прехвърлих го на ММ като задължение,да си се  оправят там по мъжки. Mr. Green

# 527
Ма Деске, ние сватлък правим, ти с твоето суши. Момъкът ми хареса, определено си го бива. Лилю, изгоря, зех та.

# 528
Дессс, направо професионално изглежда, не като сефте  Heart Eyes Аз просто не обичам такива рибни неща Sick

# 529
Искам да кажа, че влизам след три изпуснати теми и не мога да подмина сушито на Десс. Разкошно!

Нима ти е за 1ви път-доста професионално изглежда?!

Инсталирам една нова игра на детския таблет и вече 1 час се потя над инсталационните им кодове..Руса му работа  Mr. Green Оф.

# 530
  • Tам през Атлантическия океан
Искам да кажа, че влизам след три изпуснати теми и не мога да подмина сушито на Десс. Разкошно!

Нима ти е за 1ви път-доста професионално изглежда?!

Инсталирам една нова игра на детския таблет и вече 1 час се потя над инсталационните им кодове..Руса му работа  Mr. Green Оф.

Сефте правя , да и е супер лесно , само че си купих машинка за варене на ориз  Grinning Обичам азиатска кухня и от известно време се пробвам сама да си правя нещата.
Напосл. и аз нямам мн. време за форума и не се разпростирам на всякъде  Wink

# 531
Десс, аз от това с водораслите отвън правя, но такожа с ориз не съм пробвала. Сподели технология.

Страхотни котки видях, а и други хубавини Simple Smile.
Днес е супер гадно времето, вали и е хладно. Ще правя сърми и ще чета.

# 532
Добро утро!
Излюпих се рано, рано. Ще си оправя къщичката, че все едно бомба е паднала, стягам багажа и изчезваме.

Дес, много добре изглежда сушито, дояде ми се Simple Smile Ама не се наемам да правя, много са ми вързани ръцете...

Хубав ден ви пожелавам!

# 533
Добро утро!
 Макар за нас да не е. Почти не сме спали.  Детето е с температура,  която не ще да спада.  Измъчи се милата.  Дано пребори бързо вируса. 

# 534
  • Варна
Добро ви утро! И аз от ранобудните, как пък една
събота не спаха до 7ч. тези деца. Редно ли е да
стават в 5ч.?! Кръжат като свободни електрони,
вече ми е два часа следобед Crazy
Дано да мога да ги изведа днес, че овършаха всичко.
Големият се изнесе в баба си, че е в сесия и шанс
за учене в тази обстановка нула.

Жармен не е приятно.

Болните да оздравяват. Официално обявиха ли грипа?!

# 535
  • София
Добро утро и от мен. Синът ми е на пробен изпит по математика и ми предстоят три часа чакане. Ще прочета темата за ГТ. Болните да се оправят. И двете деца са хремави и се чудя кой пръв ще ми прехвърли бацилите си услужливо.
Дес, сушито изглежда страхотно.

# 536
Добро утро и от нас/макар да съм будна от 5 / и за мен вече е някъде 14-15,по усещане  #Crazy #Crazy

Не знам какво са обявили и дали, но аз официално го обявявам тоя грип. Всеки втори от познатите ми е болен  Tired Tired Tired . Детето днес кукна в 7 ревейки/а тя рядко реве/. Едвам я успокоихме, като и дадохме да маже с пластелин. Няма темп, държи субфебрилна 37,1-2  Tired Tired ама е бледичка и крива. Но след 14 дна боледуване.....и едни сополи сякаш има днес. Чудя се на тая докторица, упорито ни отказва да изпише антибиотик  ooooh! ooooh!

В 11 часа смятам да избягам от вкъщи и да ида малко да ми оправят косата и ноктите и да се освежа малко, чеее с това болно дете съм заприличала на караконджол , изтощена съм и физически и психически.

Сложих я сега да си доспива и май ще стане номера, ако се запази хубаво времето и тихо, както е сега, смятам да я разходя след обяд в морската  Thinking Thinking

Сушито изглежда перфектно стегнато и нарязано, все едно професионалист го е правил , браво. Обожавам суши и често ядем , та на визия /за жалост няма как да го вкуся/ ти давам 11 от 10 точки  Mr. Green

# 537
Dess, забравих да кажа, че нашата морска виня беше абсолютно същата на цвят. Гледахме я 6 години и още ни липсва Sad.

# 538
  • Пловдив
Дес - обожавам морски свинчета, особено с розетки. Може скоро да си вземем едно, подтикваш ме Simple Smile

# 539
Звезден прах, а нашата за всичко предписва АБ: леки сополи - Аугументин, леко зачервено гърло - Панцеф или Цефзил, тя „лекува“само и единствено с АБ. Не я сменяме, защото няма къде да отидем. Водим децата на частен кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт