Искам да кажа ... (70)

• 54 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Въглен ще е "очарован"  Mr. Green
Аз днес ще правя суши. Спи ми се, защото от 7 плаче някакво детенце от горния етаж, мъжът ми е изчезнал, сигурно на тренировка, аз ще помързелувам. Чудя се дали ще има много хора по моловете днес, уж някакви разпродажби, обаче не мога да понасям гъчканица, та се чудя от един час да тръгна ли, не ли...  Rolling Eyes

# 541
  • Пловдив
Ние седим по пижами, първодневно-ваканционни, нищо не правим. Иначе ни се карат ски, ама ако може да не стягаме багажа, да не обуваме ски и да не се влачим до Чепеларе/Пампрово. Crazy

# 542
Дес - обожавам морски свинчета, особено с розетки. Може скоро да си вземем едно, подтикваш ме Simple Smile

Ох, успях да отклоня манията щерката първо по котки, после по йоркита, но сега искала хамстери  Crazy Това морско свинче ми хареса, как се гледат?

# 543
Морските свинчета се гледат лесно, както и хамстерите, но не живеят дълго. Хамстерите година-две, морските малко повече. Нашето живя 6.
Гледат се в клетка. Аз слагах на дъното пресована хартия (котешка тоалетна) и отгоре сено. Ядат всичко без месо разбира се.

# 544
  • София
Разкошно суши, Дес! Трябва и аз да направя пак, може би още довечера ще опитам. Обаче аз не мога така добре като теб да го навивам Confused

# 545
  • Пловдив
Да, морските свинчета се гледат като хамстери, приблизително. Живеят до към 8 години, някои.  Аз съм имала дълголетник-столетник на 10 години.

# 546
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Три дни нямахме интернет - повреда по трасето. Оказа се, че мм е по-зависим от мен - аз си намерих занимания и не страдах много, а той ходеше из къщата като диво животно, навряно в клетка, почти до лудост докарано JoyАма така е, като не се научи на женска работа, хак му е - нека скучае! JoyЩото то мъжка вече няма - ни пирони забиваме, ни нафта носим, ни дърва и въглища.
Пък аз си изгладих чаршафите пресни-пресни от простора (идеално се гладят тогава), готвих, крем-карамел направих, шкафчета бърсах, позаших копчета тук-там, книга четох, судоку решавах, днес си играх с децата и ей го нА, мина времето и дойде интернетът, връщаме се към нормален живот. Joy Joy

Благодяря ви за инфото за дивани, набелязах едно-две места, дето не държат на лежанките и ще проверя там.

Янтра, котката е страхотна, но на мен момчето ми е по-любимо - страхотно хлапе, какво мъжко излъчване има от сега.

Черно коте, и аз се умилих от първия сблъсък на твоето момче с въздействието на другия пол...

Дес, сушито ти изглежда превъзходно. Може ли да споделиш какъв уред си купи за варене на ориз?

Онна, много обичам чувството ти за хумор и начина, по който разказваш за децата си.

Бъни, пази се от вируси, щом ти предстои операция. Пожелавам и на теб, и на другото момиче с имейлското име (забравих как беше, а не ми се връща назад да търся) успех, всичко да мине възможно най-леко и бързо. Hug

# 547
Бяхме на гости и не си видях децата няколко часа. Там ги занимаваха, приспаха ги, после пак си играха. Голям рахат. Ние пийнахме, хапнахме и вече сме в къщи.

# 548
Аз пък се строих да гледам повторението на Папараци, то било от 21 часа  Confused
Да се помъча да с филма по БТВ

# 549
  • Ямбол
На мен направо ми идва да си легна. Много се уморих днес. Ще издържа още малко и се паркирам, че краката ми туптят.

# 550
На мен не ми беше ден днес, скъса ми се торбата в Била,  разпилях пакет брашно на пода, прахосмукачката нещо прави номера....Направих спагети и си налях чаша вино, и утре е ден  Heart Eyes

Филмът се очертава готин  Confused

# 551
  • Tам през Атлантическия океан
Морските свинки са чудни живинки  Heart Eyes
мойта вече е на 5 и ми става зле като знам че вече се води за старичка  Confused (живеят до 6-7 години )

Скрит текст:

А суши се прави много лесно  Laughing
усещам как ще каня приятели/гости на такова  Laughing
Бам-бам и е готовУ.
Иначе и аз съм вързана у ръцете  Mr. Green готвенето не ми е силна част , но затова пък отработените неща ги правя много вкусно  Wink  Рядко е наемам да  експериментирам или да направя нещо ново  Laughing Все ми се вижда сложно  Crazy в кухнята съм много разхвърляна , като готвя все едно съм яхнала хиляди дяволи  Mr. Green  

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 20:43 от Desss

# 552
  • София
Тия почивни дни ми взимат здравето. Днес цял ден хойках и в момента съм като разглобена. Мога да заспя на секундата, но искам да си догледам един филм.
Като отидох преди обяд да взема детето от рисуването, в читалището ни беше лудница. Провеждат кастингите на България търси талант и направих няколко папарашки снимки. Позамислих се дали да не демонстрирам някой от безбройните си таланти, но реших да дам път на младите.  Mr. Green

# 553
Днес беше прекрасен, слънчев ден в София и въпреки, че обикалях по магазините, нещо, което принципно мразя, поне бях с любима приятелка и се разходихме чудесно, а най-прекрасното е, че се върнах с плячка! Най-сетне открих рокля за предстоящото ми кумуване, поне това ми отпадна. Няма нищо общо с роклята, за която бях тръгнала, но много ми хареса и съм доволна. Сега ще спретна на любимия една супичка по рецептата на по-назад обсъждания Майстор от Трявна да се подмажа малко и планирам да гледам филм. Да пия вино и да забравя колконв скъпа тая проклета рокля. Наздраве!

# 554
  • постоянно
Захир, поздравления за придобивката. Сега трябва да покажеш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт