Искам да кажа ... (70)

• 54 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Tам през Атлантическия океан
Дес, сушито ти изглежда превъзходно. Може ли да споделиш какъв уред си купи за варене на ориз?

То може и с тенджУра  Hug
ама мъжа ми обожава суши ,  вдъхнови се  Laughing  и ми купи машинката за да ме улесни да му правя по-често  Mr. Green

Скрит текст:

има и по-обикновенни и на всякакви цени , има избор  Grinning

# 556
Захир, покажи роклята.
Много обичам рокли. Отскоро.
Миналото лято си купих няколко - две от тях даже и облякох  hahaha

# 557
  • Ямбол
Тук е темата за казване, а за показване е друга.

Шегувам се в стила на този, който обяснява в коя тема какво да се пише, да не се засегнете сега.

# 558
Аз много харесах тия  https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F+%D1%81+%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B8&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjkoeqVqdLKAhVL3SwKHYeICjgQsAQIGg&biw=1352&bih=634

# 559
Сандо, точно първата си поръчах последно, но с друг мотив

Скрит текст:

Обаче ще я носят щерките. Малко къса ми идва за възрастта, иначе ми стои не съвсем зле  Laughing

Лили, няма проблем  Peace

# 560
Руми, от китайските ли е? Обожавам пеперуди  Crazy

# 561
От фукли.ком Материята е много приятна, изработка добра.
Но не знам дали е китайска. Ей сега ще проверя етикета.

# 562
Фризирана съм, с маникюр и омъкната.......направо съм принцеса  Crazy Crazy Rolling Eyes Rolling Eyes И детето е вече по-добре и успях да предам превода навреме ....пфууу имало светлина в тунела . Утре смятам да почивам и да и обърна внимание. Ще я заведа в морската/днес се каних...ама/ и ще има куклен театър в МОЛ-а  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes семейна неделя  Peace

Тази машинка ми прилича на мултикукър.....тъкмо уморих след 3 години ползване един....сега се чудя какво да купувам ново  Thinking Thinking Thinking Много са удобно за готвене, особено за детето , защото са с таймер и не кипят. Това е единственият начин аз да сготвя както трябва и да не загоря или изкипя нещо  Mr. Green Mr. Green Направо ме направи Мастър Шеф тази машинка/не се шегувам/.

Имах морско свинче, дълго време, като се роди дребното го подарих на една девойка/просто не можех да се грижа и за него, че иска рязане на нокти, ресане и най-вече смяна доста честа, че са големи мелачки и съответно много акат и пишкат  Mr. Green Mr. Green/, още е живо/6 години направи тази зима/. Тип розетка е. Много мили и лесни за отглеждане животинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
  • Ямбол
Дъщеря ми има две подобни и много си ги харесва.

# 564
Много ми харесаха тия пеперуди, но моята трябва да мери. Тук по нашите магазини дали няма някъде.

# 565
Руми, от китайските ли е? Обожавам пеперуди  Crazy

Проверих етикета - нищо не пише на него, сигурно е китайска  Laughing
Няма състав, няма държава, само марката CRFS. Чичко Гугъл нищо не знае, мълчи като пън  Crazy

# 566
  • София
Аз знам. Пълно е с такива в алито. Много им се чудя. 

# 567
Ние с мъжа ми преди малко се прибрахме от мола 😆. Минахме през аутлета, но цените хич не са аутлетски и откъм стока куца, та от там почти по права линия до The Mall, взех бельо за мен и сина ми и пак за него две тениски, вече за къси ръкави се оглеждам. Тъкмо решихме, че сме свършили работа и мъжът започна да ми говори, че му трябват дънки и хайде отново на обиколка.  Мери на две места, но нещо не се одобри. Синът вече ме бъзика, мислел си че сме тръгнали към провинцията при баба му, понеже 7 часа ни нямало. Разглобени сме, лежим на дивана и гледаме/слушаме някаква класация по канала. Докато напиша почнаха новините ☺
Да добавя за отчета - синът ми с 5.50 приключи срока. Ако трябва да съм честна по 2 предмета ме изненада отлично 😃

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 22:53 от blackcat6

# 568
Аз си взех два чифта дънки от Есприт, на разпродажба. Търсих ги с еластан, защото всички са с тесни крачоли и са като презервативи по краката. Взех да им свиквам, само жената започна да се обръща към мен със Секси и ей, гъзе, хохохо. В Дъ мол имало сладкарница, от където ме черпиха със захаросани портокали, потопени наполовина в шоколад. Страхотна вкусотия. Добре, че ме досрамя, та изядох само два резена. Пък и отслабвам, да се навра в тия пусти дънки, мода.

# 569
Е, сега е момента за снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт