Искам да кажа ... (70)

• 54 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
И аз в клуба.   Sick
Втора поредна нощ без нормален сън.  Борихме 39, 6 температура.  А за липсата на денонощна аптека и човечност поне, когато се отнася за дете не ми се говори.   #Cussing out
Дано дечицата  преодолеят бързо вируса.   Praynig

# 586
  • София
Добро утро! Моите потеглиха към Перник, сега си пия кафето на спокойствие Sunglasses

Диди, бързо да оздравява малката Praynig Много висока температура държи, заведи я на спешен кабинет да я прегледат още днес.

Софи, страхотни снимки! Завид-завид за хубавото изкарване.

# 587
Ей, вчера цял ден слънце, днес нали и ние му се каним на този Перник...ама ще се ходи, решено е. Софи и тук, чудни снимки, момичето ти изглежда много щастливо Heart Eyes
Който е болен, бързо възстановяване!

# 588
Сега е малко по -добре.  Поне температура няма. За сега.  Tired
Водихме я вчера в спешното.  Вирус.   Crossing Arms
Спокойна неделя ви пожелавам момичета.  Без вируси.   Hug

# 589
Добро утро! И ние се канихме да ходим до Перник, но кранчето на писоара не затваря, тече водата, та мъжът ми я спря и отиде да купи нов. Аз лежа, защото като няма вода само се изнервям, нищо не мога да правя без вода 😕

# 590
Бързо оздравяване на болните деца.

За повръщане с разстройство, може и да е от мандарините, блъскани са с какво ли не, плюс пръскането за цвят. На мен ми е ставало лошо, само че от портокали.

Вчера беше чудесно време при нас, поразходих се към 2часа, плюс пазаруване на разпродажба от Wikiki. Дрехите им стават за един сезон, а и без това децата повече не ги носят.

# 591
  • Варна
Бързо оздравяване на болните деца.
За повръщане с разстройство, може и да е от мандарините, блъскани са с какво ли не, плюс пръскането за цвят. На мен ми е ставало лошо, само че от портокали.
Sesylle точно това си помислих и аз за тъпите
мандарини. Е, вече нищо й няма- бесуват пак.

преди малко се забавлявах да чета в СО божкеее Joy

# 592
Нищо не съм купувала от този магазин. С една приятелка преди време водихме децата на кино и се мотахме, та тя след това напазарува на нейния син 2 торби дрехи. Покрай нея и аз избрах за сина ми да мери дънки, панталони и не бяха добре кройките. На мен не ми хареса как стоят, плата твърд като шкурка, а пък той ми каза, че са неудобни.

# 593
  • София
Какво има за гледане в Перник, че така масово сте се юрнали? Веднъж съм ходила и ми се стори много грозен и сив град.

# 594
Тони, фестивала "Сурва"
За другото си права и аз съм със същото впечатление за града от единично посещение, сив, мръсен, прашен и страшен. Ходила съм предк около 13-14 години.

# 595
Бе сега като се замисля и двата пъти в които повръща/освен че беше болна/ беше яла мандарини преди по малко от 7-8 часа  Thinking Thinking

# 596
  • София
Черно коте, благодаря!
Четох аз, че се споменаваше Сурва, но нищо не ми говореше. Ще погледна за какво точно иде реч. Макар че вече се изнервям от разни масовки.

# 597
Скрит текст:
От миналогодишната Сурва.

# 598
  • София
Масовка е, студено е, шумно е, не е за моите стари уши Grinning Имам колега, който е кукер от години, гледам му снимки и клипчета всяка година, повече от това нямам нужда Simple Smile
Вчера отидохме на балета само за да видим, че няма да има и най-сетне се наканихме на Музейко да идем, много ни хареса.
Сега обаче си има балет и си скучая тука Simple Smile

# 599
  • Sofia
Добр'утро!
Сгласили сме се да гледаме  мъжкия финал по тенис на АО.
Съчувствам на всички с ранно ставащите деца  Rolling Eyes.Моят си спи като пич до 10 часа. Необяснимо ми е ставане в 5  Shocked ч. ooooh!.Много рано заспиват ли,що ли?
Мислех да ходя на спорт от 12 ч.,ама като знам що женки се юрват в съботно-неделните дни,май ще пропусна.
Следобяд имам уговорка за раздумка с приятелка.
На софи снимките не видЕх  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт