Искам да кажа ... (70)

• 54 210
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo
Не мога да разбера модераторите ли са се побъркали или администраторите налагат вето над всяка излишна дума някъде... Направо недоумявам какво се случва напоследък в този форум! Ама нали тук е посочената тема за дрънкане на всичко странично, може и да не ме изтрият на минутата  #Crazy

# 616
  • Ямбол
Къде са трили пак?

# 617
  • Sofia
Не мога да разбера модераторите ли са се побъркали или администраторите налагат вето над всяка излишна дума някъде... Направо недоумявам какво се случва напоследък в този форум! Ама нали тук е посочената тема за дрънкане на всичко странично, може и да не ме изтрият на минутата #Crazy
тук е,ами...казвай си  Hug
За да трият,трябва някой да снася, все пак.Къртицата да си признае Thinking.Че в тая тема какво пък има да се трие, се чудя аз?

# 618
Искам да кажа, че фоново ми върви Нова тв, Комбина и некво много гадно момченце обяснява гордо как е мъжка к*рва, отишъл в Америка, с коя спал и как не знаел какво е това работа. Гади ми се! Супер долен е.

# 619
Хаха, едно време какво модератерстване (не знам дали се пише така) имаше. Simple Smile
Сега са тотални аматьори и...да не продължавам.

# 620
  • София
За да трият,трябва някой да снася, все пак.Къртицата да си признае Thinking.Че в тая тема какво пък има да се трие, се чудя аз?
Ако отидеш в модераторската, ще ти стане ясно кой постоянно се рови из форума из темите и рапортува като пионерче за всякакви "нередности". Такава дребнавост рядко се среща.

# 621
То аз дето рядко чета и вече почти не пиша мога да ви кажа кой е къртицата, та вие ли няма да се сетите. Видно е, кой е най-големия натегач в темата към момента.

# 622
  • Ямбол
Аз днес имам един доклад в темата за проктозакона за образованието, където две потребителки се надприказват коя какво правела в детската градина. Докладвах, защото не ги изтърпях вече. Отивам да видя дали има действие по моя доклад.

Допълвам - никаква реакция. Стоят си и е възможно дори да продължат да се говорят за детски градини и коя колко помни от тогава.

# 623
  • София
Някои хора си нямат други забавления явно.Ходят да носят и така Laughing ето резултата.

# 624
Винаги си е било така, просто едно време не се обръщаше толкова внимание. Или се вземаха мерки само по спорни теми, които си се нуждаеха от намеса.

И в тази тема има хора, които се държат мило...а след това плюят зад гърба на всеки един съфорумец и го обрисуват с чудни краски. Simple Smile Много свободно време, предполагам.

# 625
  • Телиш/Плевен
Аз днес имам един доклад в темата за проктозакона за образованието, където две потребителки се надприказват коя какво правела в детската градина. Докладвах, защото не ги изтърпях вече. Отивам да видя дали има действие по моя доклад.

Допълвам - никаква реакция. Стоят си и е възможно дори да продължат да се говорят за детски градини и коя колко помни от тогава.
И при мои доклади не е имало реакция, но може да ги виждат по-късно. А за някои преценяват и така да останат. Понякога съм напомняла и реагират, но понякога - не.

Не знам какво пак е трито, но не мисля и че се дължи на доклади, предвид, че темата се чете и от модераторите. При предишните разправии, ако правилно съм разбрала, Бубанка е видяла постовете тук, сметнала е за нередно да се обсъжда тази тема и ги е изтрила. После някой спомена за предупреждение да не се обсъждат други теми, но попитах и сте видели отговора. Ако пак е обсъждана такава тема, може пак да са го счели за нередно. Макар че насочиха тук да обсъждаме каквото и да е.

# 626
Добре, че не чета други теми, а и пиша от време на време в няколко готварски, та поне да не се ядосвам. Не обичам лицемерието.
Аз да кажа, че купих елек/грейка, доволна съм, ще мирясам Stop. Даже може да се каже, че днес сложих чертата на пазара. Една чанта си бях харесала, обаче младежа така се беше изнервил, че не посмях пак да го върна към магазина. Другата седмица може да мина, но не ми е приоритетна.

# 627
Eee, изпуснах снимките на Софи.  Crossing Arms

Купих си много сладко калъфче за телефон, отвън е муцунката на Спондж БоБ (любимото ми детско). Цялото е жълто, две джобчета плюс странично с цип и телефона ми не влиза.  #2gunfire

Не мога и да си намеря трета книга от една поредица и много ме е яд. Избягвам да чета поредици ако не мога да прочета всички книги.

Цялото ми лице е в пъпки. Струва ми се, че е ПМС. Адски съм крива!

# 628
  • Пловдив
Аз карах ски, знаете, редовно ми е. Сега всички реанимираме по пижами.

# 629
  • Sofia
За да трият,трябва някой да снася, все пак.Къртицата да си признае Thinking.Че в тая тема какво пък има да се трие, се чудя аз?
Ако отидеш в модераторската, ще ти стане ясно кой постоянно се рови из форума из темите и рапортува като пионерче за всякакви "нередности". Такава дребнавост рядко се среща.
Ами,аз...такова,не знам къде е модераторската  newsm78.Освен в муните да се запиша по тоз случай. bowuu.
Всекиму с интересите си, хич пък ако тръгна да докладвам някой за нещо  Rolling Eyes.Ама,пък знае ли човек, може да ми изпуши бушонът и на мен,някога  Mr. Green

Одри,теб пък не съм те виждала при нас..от много време,още от бременеенето на белла. Peace Що така?
Янтра,все пак си кандисала да се возите,обличате и т.н.,докато докарате до скиорстването  Peace.Железни сте  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт