Искам да кажа ... (70)

• 54 269
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Мноу сте нахални, брей. Къде блеете. Поне една да се беше престрашила, да пусне нещо. Деска, мило, дай едни бутчета насам, да оплакнем по едно око. Янчето и тя не е от срамежливите. Янтрето я видяхме на ски. И Тонка и Евилчето сме ги видели, Юджито и него. Другите да не се правят на луди. Марипоске, ето ти перални  http://prikachi.com/images/162/8602162U.jpg

# 391
перални  Joy Joy hahaha hahaha hahaha

ох, не мога да се съсредоточа и да се зачета....Сандо все ми е пред очите  Shocked Shocked ужасТ , ужасТ...

# 392
Сандо,много кахърно гледаш на снимката ,да не се е развалила някоя пералня?  Wink

# 393
Чака третата, за това е кахърния поглед.

Куркума, добре завърнал се.

# 394
Сандо,много кахърно гледаш на снимката ,да не се е развалила някоя пералня?  Wink
 Връщам целия сет, дефектира, произведен за източна Европа, за петия свят. Снимах се за спомен. Ай, че ме е яд.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 06:51 от sandokanchev

# 395
  • Ямбол
Хванах чак на третия път.
Сега мога да се оттегля спокойна, че да не ми се вдига кръвното от притеснения.

Да дам отчет за въшките. Една седмица след това днес само две намерих при старателно пощене, т.е. само две пукнаха. Утре повтаряме процедурата с мазането и пръскането.

# 396
Сандо,много кахърно гледаш на снимката ,да не се е развалила някоя пералня?  Wink
 Връщам целия сет на Милето, дефектира, произведен за източна Европа, за петия свят. Снимах се за спомен. Ай, че ме е яд.
Кофти  Sad Не се ядосвай ,перални да искаш,все ще намериш твоята Peace

# 397
това ползвахме ние http://static.framar.bg/thumbs/6/products/20140519171510paranit.jpg. От тогава, ни въшка, ни дявол.

# 398
  • Sofia
Ау,Лиляна,още ли намираш? Живи?  Rolling Eyes Брех,голяма напаст,значи,че и посред зима.... Девойката как устиска? Заплашват вирус някакъв да ни напъпли пак  ooooh!,ха дано ни подмине  Peace.
Сандо,аз съм се показвала доволно често, не останах невидяна. Да дават другите...Осмичка, Прахчето, Мър...

# 399
Мога ли да направя домашна майонеза в блендер, че нямам пасатор? Ако някой знае технология и рецепта, моля да ми сподели. Жаки нещо се влюби в майонезата и държи всичко да яде с нея, даже в леща я буташе днес:) Та поне да е домашна:)

Жаки, вярно ли има леща в Тайланд? Shocked При нас само в турските магазини намирам.

# 400
Сандо, и аз те видях! Добро решение за снимка пред пералните:)
Лили, те не умират ли още на първото мазане? Това е голяма мъка. Помня мама беше изгорила на сестра ми главата от мазила и се белеше целия скалп, явно не е както си мисля, че се маже и после всичко е погинало. Успех и бързо да ги изчистите.

# 401
  • Ямбол
това ползвахме ние http://static.framar.bg/thumbs/6/products/20140519171510paranit.jpg. От тогава, ни въшка, ни дявол.
Същото ползвам и аз. После я минах и с едно за животни Neostomason.
Гена намерих само две гниди днес, които пукнаха при натиск между ноктите ми. Аз така ги познавам живите. Въшки вече няма. не я сърби. Утре е седми ден и ще я третирам отново, понеже ако е имало яйца, те може да са се излюпили. А косата е много и дълга и малко се зарадвах, че само две съм хванала. Не мрат гадините след две яки третирания. Няма да я щавя с газ, макар че вече ми натвърди свекървата, точно защото гори. Ще я тормозя с наличните два препарата и с пощене поне още няколко седмици, докато спра да откривам.

# 402
само като чуя въшки и ме втриса какво ни чака.......детето е с негърски косъм коса, аз едвам се реша себе си/косата ми е права все едно съм я гладила /  Crazy Crazy 

# 403
От седмица съм с позиви за сърбежи по главата след като прочетох поста на Лиляна. Ужас.

# 404
Мога ли да направя домашна майонеза в блендер, че нямам пасатор? Ако някой знае технология и рецепта, моля да ми сподели. Жаки нещо се влюби в майонезата и държи всичко да яде с нея, даже в леща я буташе днес:) Та поне да е домашна:)

Жаки, вярно ли има леща в Тайланд? Shocked При нас само в турските магазини намирам.

Крис, има някаква зелена и ситна, гадна е, затова нося за Жаки едно пакетче оранжева от България, много обича, с картофи и чушки обаче:)

Онна, може ли рецепта за млечна майонеза, ще се опитам да и пробутам. Страх ме е от суровите яйца по принцип, уж само от супери с хладилници купувам, но все пак. Иначе често можеш да видиш да продават кори с яйца, вън на улицата, при 40 градуса жега:) Всеки миг чакаш някое пиле да се излюпи:)

Вчера видях такъв гаден, грамаден плъх, че акъла си изкарах, сънувах го даже. Такъв отвратителен, като котка голям Sick

Добре дошли на Рая и останалите пресрамили се Hug

Във вторник идва руснакът, мъжът на нашата рускиня, ще пада смях:) Тя какви клипчета ми показа! Не си поплюват грам руските дами, значи нейния бая почерпен, танцува в някаква дискотека, наобиколен от пет жени, съпругата снима, по едно време както си танцуват, една отива и направо го гепи за....достойнството:)) Аз възмутена, а Оксана вика, да що тъй, ето нормально:)))) У нас на один муж по 10 женщини:))) Моят се оцъкли, вика освен да заминавам за Русия:)))
 Такива  ми ти работи, забавляваме се:) Жаки напредва с руския, страшни думи измисля български, само окончания слага и се чуди, защо Вера не я разбира:))) Като говори по руски:))

Общи условия

Активация на акаунт