Искам да кажа ... (70)

• 54 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Да и на мен ми се наложи да говя документи за Център за професионално образование и съответно да търся и да се ровя в изискванията на ДОИ и програмите за различните професии. В един момент бях готова да си прережа вените  Sick Sick Sick

аз пък като цяло не съм суеверна, напротив. Но вярвам т.нар природни цикли, съответно и дупките на сатурн, като такъв цикъл на човешкият живот.

# 421
  • София
За въшките си спомням, че дори и газ не ги мори с еднократно намазване. Имала съм няколко пъти като дете, след мазане пак оставаха живи гниди. Иска си пощене до пълното им изчистване.

Изобщо не съм суеверна. Не вярвам и в природни цикли, сатурнови дупки, ретроградни меркурии и тем подобни.

# 422
Емайлиста, в Красива мама има тема за ринопластика. Погледни там.

# 423
бе да не бъда груба в изказването си, ама всичко е на природни цикли вкл и женските цикли , като се замислиш - сезони, ден и нощ. Отбелязването и на рожденият ден също е цикъл  Wink Wink аз лично времето не го виждам като права линия, а като затворен цикъл- няма начало, няма край, просто периоди.

# 424
  • Mediterraneo
Знам, че не това е темата, но ще започна подобаващо:) Искам да кажа, че...ми предстои операция на носна преграда. Някой ми каза, че операции (естествено, когато могат да бъдат планувани, както е в моя случай) не се предприемат 40 дни преди и 40 дни след рожден ден ( то отиде половин година, хихихи). За 40 дни преди разбирам - чували сме сатурнова дупка, това онова, ама защо след? Вие чували и сте нещо по въпроса?

Това е много несериозно за мен! Успешна операция ти пожелавам, не се поддавай на внушения и не вярвай на суеверия! ММ има правена такава операция, като се сетя ме напушва смях, въпреки че на моменти плачех с него( като се сетя как грухтеше като яде, с нос, натъпкан с метри бинтове след операцията)  Blush

Въшки! Вчера ми се обади госпожата лично, за да ми каже, че ги е преглеждала цял ден един по един. Открила на моята 2-3 гниди, но не знаела дали са живи. И аз открих толкова, уж не пукат, т.е. са умрели, но довечера се минаваме трите с газта, не ми се рискува да стигнем до положението отпреди 7-8 месеца!

# 425
  • Ямбол
Бременните наистина не трябва да простират, особено, ако въжетата са на високо. Има опасност от отлепване на плацентата и то сериозна. В този смисъл не само простирането трябва да е внимателно, а всяко протягане.

# 426
Бременните наистина не трябва да простират, особено, ако въжетата са на високо. Има опасност от отлепване на плацентата и то сериозна. В този смисъл не само простирането трябва да е внимателно, а всяко протягане.

Това пък не го знаех, ех...можеше да скатая, жалко  Confused
Сега се сетих, че не трябва да плетат, да не се роди бебето с  усукана пъпна връв /не че някой се е разплел сега де, ама предупреждавам  Wink

# 427
Извън всякакви суеверия, свързани с простирането, наистина си опасно чисто физиологично. Аз се бях опънала преди години на терасата на града, в който живеех с родителите си, имахме нормален простор от тези с въжетата на високо, исках на едно външно въже да сложа нещо и се бях пльоснала с цялата си тежест и то се скъса... За една бройка не се метнах от 3 етаж  Whistling

# 428
  • София
... За 40 дни преди разбирам - чували сме сатурнова дупка, това онова, ама защо след? Вие чували и сте нещо по въпроса?
Другата седмица и аз ще влизам в болница за операция, рожденият ми ден е на 08.03. , толкова се притеснявам за резултатите след операцията, че през акъла ми не биха могли да минат твоите
притеснения  Confused. Не се занимавай с глупости, желая ти успешна и лека операция.
Препоръчайте ми някоя книжка за секса подходяща за 11 год. младеж, че вече не зная какво да обяснявам  Whistling. Вчера се прибира от училище и казва: "Днес гледахме секс в you-tube, M...... ни го пусна на телефона си, дали да си пусна сега пак, че там не виждах добре"  Sick. Айде да не си пускаш, казвам аз. Говорили сме на тази тема, имали сме подобна случка миналата година, явно не съм  обяснила добре, защото вчера отново ме молеше да разяснявам как точно се прави секс и к,во и щоооо. Сестра му ни обикаляше с широко отворени очи и уши, за да разбере и тя и го помолих да отложим малко разговора, но все си мисля, че ако има някоя сполучлива книжка за тези неща ще му стане по-ясно, а на мен по-лесно   Simple Smile.

# 429
  • София
Ох, бъни, не ти завиждам. Grinning

# 430
  • Телиш/Плевен
emailisita, успешна операция ти пожелавам и не ги мисли тия суеверия.

Бъни, на теб също пожелавам успешна операция. Има разни книжки от този сорт, но не знам дали това търсиш.

# 431
  • Mediterraneo
Бъни, успешна операция и хубави резултати  Praynig
За младежа какво да и кажа... Моята 11-годишна знае с подробности всичко, без да е гледала секс на телефон  Laughing Всеки път, когато прояви някакъв интерес, обяснявам; с подробности( като почнеш от ерекция, самия акт, как приключват нещата и пр.). Навремето, още 5-6 годишна, раздаваше презервативи с моите доброволци  Mr. Green, та и това не й е неизвестно.

# 432
Бъни, успешна опереция  Hug
Днес не е петък, казвам ви, от сутринта такива панаири ми се случват, че просто не е възможно  да е петък  Confused

Суеверията са супер зле и даже се изнервям на хората като започнат да ми ги пробутват като мантра  ooooh! Сега бебето не го извеждаме заради "зли очи". Точно така, цял свят чака златното яйце да го погледне лошо и да го урочаса. Стига глупости бе млади хора...  Tired

# 433
  • sofia
А, Мър, преди години един приятел на мъжа ми разправяше, че не можел да се ожени, защото му била направена магия  Joy
Това е най-щурото, което съм чувала (до момента, де)

# 434
Ха, какъв съвпадък! За суеверия си говорите и точно си отварям ФБ и ми изкача спомен, публикуван на днешната дата преди година, по темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт