Искам да кажа ... (70)

• 54 194
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Естел, аз също много харесвам Спондж Боб (но "Маша и мечокът" ми е най-любимото). Blush Калъфа няма ли как да го смениш?
Ще се намери кой да го ползва.

# 646
Последвах линка за модераторската тема и прочетох последните две-три страници.
Много хора има, които си нямат работа ми се струва  Rolling Eyes

Идвам да препоръчам филм. Снощи го гледахме и въпреки малкия рейтинг в имдб-то, според мен е страхотен. Утеха/Solace с  Антъни Хопкинс  Peace

http://www.imdb.com/title/tt1291570/

# 647
  • Ямбол
Че то не е лошо да си нямаш работа, освен ако не е жизнено необходимо.

# 648
  • Sofia
Лале,не те ли беше страх,да не те клъвне?  Rolling Eyes.Като нарисуван е  Peace

# 649
  • Телиш/Плевен
Лале,не те ли беше страх,да не те клъвне?  Rolling Eyes.Като нарисуван е  Peace
Беше, но желанието надделя и рискувах. Той ме клъвна всъщност, поне така изглеждаше - заби си клюна в татуировката на ръката ми, но честно казано нищо не усетих. Клюнът не е остър, може би затова не усетих, иначе са ме кълвали кокошки и не само усещах, ами и белези имах.

# 650
  • София
Добро утро! Честит понеделник и успешна седмица Simple Smile
Моите деца се прибраха супер доволни от кукерите. Било им е интересно и забавно.
Сега малките са на детска градина, а голямото момче съм го оставила да си отспи. Все пак мисля към 10 да го събудя, защото иначе ще спи до обяд.
Наистина ли харесвате Спондж Боб? Не мога да го понасям просто, изприщвам се от това детско  Sick Виж "Маша и Мечока" много ми допада.

# 651
Добро утро!
През уикенда посетихме Сурва. Малкият е голям фен и заради него си го причинявам. Не сме се задържали много, не са ни бутали, бяхме и на хубаво място и виждахме групите. За няколко часа мога да се прежаля.
Иначе за ранното ставане и аз нали съм в групата, та съчувствам на всички.
Захир, радвам се, че вече си намерила твоята рокля.
Предстои ми ужасна работна седмица, чак след това ще мога да помисля за ден -два отпуск.

# 652
  • Ямбол
Хайде добро утро.
Моите и двамата обичат да спят. Понякога стават чак следобед. Само че големият днес е на олимпиада по английски и ще го вдигна по обяд, че в 13,30 трябва да е там.

# 653
Добро утро. Simple Smile

Децата ваканция, аз също.
Подготвям се психически, от другата седмица да ставам към 6.30ч. Simple Smile

Спондж Боб е просто...абсолютна идиотщина. Дъщерята го гледаше, но ограничих драстично детските канали.

# 654
Добър ден!  bouquet
Аз съм расла без всякакви забрани и ограничения и съответно не налагам такива на децата си.
 Драстично пък ама хич.
Имах приятелка , която живееш под такъв режим - то не бяха ограничения и чудо .
На втората бална вечер бях като шашардисана същата примерна и живееща уж като монахиня как умело захапа цигара  Joy  Та пред мама и тати примерна на макс - идея нямаха какво върши зад гърба им.
  Децата ни не са толкова глупави ,че в даден момент сами да преценят кое е добро или лошо за тях.
Не съм фен на сегашните детски канали като цяло -ама забрани не налагам.
 Аз съм свободен дух и не търпя ограничения - спрямо мен или околните.
  Ставам за работа в 5 без 20 - когато съм първа смяна .
Като съм втора просто не мога да спя да късно и се надигам най -късно в 8ч.
  А как се наспивам след нощни смени  Crazy  -ами никак

# 655
  • София
При нас няма забрани за гледане на телевизия. Само филми с насилие не гледаме, защото не ни харесват. Никакви ограничения не налагам, така както и на мен не са ми налагали, когато бях малка.
Вкъщи всички сме фенове на Спондж Боб.  Heart Eyes

# 656
Добро утро! Моят син е на тренировки, та пак стана рано. Жал ми е за него, но не го показвам, да не започне да мрънка.
Да благодаря и да кажа, че в магазина в Дианабад има всичко Simple Smile Мъжът ми е купил крана, даже е с по-ниска цена от тази, която ни казаха в Бриколаж. Споделям го, защото на някой може да му се наложи, а този магазин да му е по-удобен, та не е за пренебрегване, зареден е  Peace
Искам да си купя кокичета, но нямам път към Графа, а там изнасят бабите.
Успешна седмица желая  Simple Smile

# 657
По мое време поне, детски канали нямаше. Детските филмчета се изчерпваха с Лека нощ и Милион и едно желания. Така че няма как да е ставало въпрос за ограничения.

Не знам колко от вас са сядали с детето си, да гледат 1час някои от детските канали. Няма такива истерични, пищящи тийнове, или пък анимирани безумия (не знаеш това на какво изобщо прилича), които отново говорят във фалцет и то тотални глупости.
Първо бях оставила дъщерята да ги гледа по 2-3часа и повече на ден. След явни промени в нейното поведение, без никакви други в заобикалящата я среда...седнах и си направих труда да гледам заедно с нея. Сега гледа по 1-2часа за цялата седмица, защото е заета с достатъчно други неща.
Не съм привърженик на идеята - то детето само ще прецени кое е добро за него. Simple Smile Да бе...ще прецени, ама друг път.

# 658
  • До морето
Добро утро и от мен. Наистина ли е тъпа тази Човек на име Уве? Няколко приятели във ФБ така се превъзнасят по нея, бях я сложила в списъка.
И аз не харесвам Спондж боб, само глупости приказват във филмчето. Между другото по повод Маша, сига покрай малкия гредам редовно - ми тя е абсолютен терорист  Laughing Горкият Мечок. Същата работа е и Джери от Том и Джери, само тормози горкия Томас.
Да се оплача, Самуил е станал не-въз-мо-жен! Постоянно реве и се тръшка за нещо, а аз все повече крещя, от сутрин до вечер само викам! Не знам как да се справя, къде ми отиде доброто дете?

# 659
  • София
По мое време поне, детски канали нямаше. Детските филмчета се изчерпваха с Лека нощ и Милион и едно желания. Така че няма как да е ставало въпрос за ограничения.
Там, където аз живеех, гледахме основно сръбските канали, които се скъсваха от западни сериали и филми. Никакви ограничения не са ми налагали и тъй като виждам, че схемата добре е сработила с мен, я прилагам и върху дъщеря ми. Това, че й давам да гледа каквото поиска, не означава, че по цял ден седи и зяпа в телевизора.

Маша ми е безкрайно изнервяща, честно. Бих я шамаросала, ако можех.  Mr. Green Също като онази тиквена глава Дора-кикимора.

Общи условия

Активация на акаунт