Сладкарничка за книги - тема 60

• 31 956
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Миж, Нели, проблема ми е, че аз не я разбирам, привършвам я, ама не вдявам Embarassed Embarassed Embarassed

Лофче, и аз те мисля, та се весни да ни успокоиш / не знам дали го написах вярно, забравих правилото ooooh!/

Утре сме на зъболекар с малкия, дано мине добре, че в петък трябва пак.

Хубава вечер от мен Hug

# 661
Миж, Нели, Мариш  Hug Hug Hug

Маришко, терапирай се, ще мине  Flutter Hug

Лофче, Hug Hug

# 662
  • на североизток от Рая

Нели , мисля че страшно много ще ти хареса "Мостът ..." аз я погълнах тази книга , макар че е доста тежка тематиката . Но "Свещената билка" не съм я чела , свалена ми е само на четеца . В четвъртък - петък може да се поразходиш до пощата , и казвам от сега :Не си мисли че съм объркала , само се моля да не си .... млъквам  smile3505  Heart Eyes

??? Нещо не вдявам. Има ли за какво да ти се карам?  Angry

А Мостът я започнах и стигнах до момент, в който спрях да чета, като че ли като започна отначало, сцената няма да е пак пред очите ми. Не мога да търпя жестокост, изтезания и мъчения...Боже мой, наистина ще има моменти като във "Време разделно", които са още пред очите ми, като живи сцени. Confused

Мисля да купя "Свещената билка", затова събирам мнения. Нара, дано да я прочетеш скоро и да напишеш отзив. А може дотогава да съм я купила вече.  Wink

Хубава вечер!  Hug

# 663
  • Пловдив
Нели, аз четох Свещената билка. Не е лоша книжка. Има колоритност, аромат и живот. На места ми беше леко разпокъсана и сбита историята, но ми хареса.
Аз я четох благодарение на Елинка.

Лека нощ....хубава е тази нощ.

# 664
Добро утро  Hug

Благодаря за палците, всичко е наред  Crazy

Последно време много ми се спи, снощи заспах още в 9  Blush, а сутринта едвам отворих очи  Shocked

# 665
ДУ и от мен  Hug

Мариш, хич не се притеснявай за тези тромбофилии. То май само този, който не си ги е изследвал, само на него не са му ги открили   Stop Което ме навежда на разни мисли относно фармацевтичната индустрия и Ко, но да замълча...   Whistling А и като добавим факта, че всичко е в сферата на предположенията и твърди научни док.за момента относно опасността от тях няма, картинката е съвсем ясна. Но някои хора имат изгода да ни манипулират със страховете ни.
Сигурно ще си на фраксипарин, не е болка за умиране  Wink

Хубав ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 08:38 от Happy Mijjj ツ

# 666
Добро утро  Hug

Нели , няма за какво да се караш  gydi  Heart Eyes 

Лофче , Мариши и всички които имат нужда пращам цунки и прегръдки  Hug

Тук напече маааалко слънчице , но някак си се усеща че идва пролетта , малко по малко ще се постопляме  Party

Хубав и усмихнат ден !  Simple Smile

# 667
Добро утро!

Нещо май ранобудните са се успали, няма кафе!

Тук е толкова мрачно, че няма по-накъде. И аз едва се дотътрих до работа.

Маришка, много прегръдки за теб! Ти си силна, ще се пребориш с всичко, вярвам в теб!  Heart Eyes Hug Hug

Нели, аз имам и четох "Свещената билка". На мен много, много ми хареса! Такава невероятна жена е била Фрида Кало. А и самата структура на книгата е много интересна. Всяка глава започва с рецепта. Предлагам я за прочит!  Hug

Мери
, благодаря за предложението за книгата. Ще си запиша и след около двайсетина мои книги, които искам да прочета, ще дам знак.  Hug

Днес е Свети Харалампий!
И ден на пчеларите. Майка ми носи в църквата мед за освещаване и после през годината се хапва от него за здраве. Според поверието Свети Харалампий е бил лечител и е държи болестите. Да ни помага и закриля и държи всички болести далеч от нас!  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug Hug Hug

Оу, къде ми е любимия аватар? Пак ли някой сайт се е бъгнал?  ooooh!

# 668
Добро утро, мили другарчета!

Хайде едно кафенце от мен, отдавна не съм ви черпила... Wink

Успешен ден!!!!! Peace

# 669
  • Пловдив
Добро утро и от мен днес отново почивам, защото графика ми този месец не е това, което беше Simple Smile
Легнах си в три, едвам отлепих днес, сега пия кафе и правя мартенички, чувствам се като нахранена котка. Тук е мъгливо есенно време бррр. Хубава сряда прекрасни!

# 670
ДУ  Hug
По късно довечера ще ви почерпя, че днес ММ е именик, да ми е жив и здрав!  Не мога пусто от телефона да пускам разни снимки....
Снощи бяхме на кино на 11-а с дружките, хареса ми филма и после естествено на кръчма, тъй че и аз легнах късно..
Хубав да ви е денят,нищо че е мрачен!

П.С. Деска,нещо си ми съмнителна с тези късни лягания Simple Smile

# 671
Гигова, Честит Имен Ден на твоя мъж да е здрав и мн да те слуша.
И на мен мн ми се гледа този филм, ако може още отзиви..аз мн харесвам Яна Маринова и предполагам ще ми допадне..

# 672
  • София
Добър ви ден от мен  Hug

Да честитя на Гигова на НМ имения ден и да му пожелая здраве и късмет! bouquet

ХІ "а" и на мен ми се гледа и много хубаво сте направили,че сте отишли хем да го гледате,хем да се почерпите.Срещичките по женски са изключително приятни и разтоварващи.

Мариши, не съм забравила поста ти,но не ми остана време да се включа и да те призова към спокойствие и кураж.Всичко ще бъде наред.Прегръщам те силно  Hug

Лофче, за разлика от теб,на мен не ми се спи.Напротив.Събуждам се в 3 сутринта и се чудя,какво да правя.Натискам си очите само и само да заспя и да стана,когато му е времето за работа.Дори се майтапехме днес,че и други колежки се будят нощем и се чудят,какво да правят.Решихме,че е най-добре да се събираме за сутрешна гимнастика преди да отидем на работа.Хем доста бодри ще бъдем.

За библиотеката щях да казвам,че и двете ни библиотекарки ги няма.Едната в болничен,другата взела майчинство на щерката.Сега идва заместничка само до обяд.Хем не мога да я хвана,хем имам книги за връщане,хем с нищо ново не зареждат.Но дет се вика и това ще преживеем.Дерт да ни е Confused

# 673
  • Benelux / Varna
Гиговче, жив и здрав да ти е именникът!

Лофче и аз съм така напоследък, едвам отлепям тия дни от леглото, чувствам се уморена. В момнта ако си легна с книжката хич няма да ми е зле.

Нели
и аз обичам много китайско, но в китайски ресторант рядко стъпвам, само ако много настояват приятелите ми. Научих се сама да си го приготвям. А няма нищо по-хубаво от това което казваш за дъщеричката си,,,аз имам същата връзка с майка си и така бе още от ученическите ми години. По-добра приятелка нямам.Радвам ви се!  Hug

Отивам да си направя един ободряващ чай, че ще заспя права  food010

# 674
  • ГОре на черешата...
Да са ни живи и здрави дечицата, пчелите да се множат и да препълват кошерите с мед - чупнете си топла-топла, с мед от нашите кошери:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт