Сладкарничка за книги - тема 60

• 31 944
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Гигова, честит имен ден на любимия ти мъж! Обичайте се, здрави и влюбени бъдете!  Hug Хубаво е, че празнува днес,  а не на 14-ти. Не че е лошо да има празници, но аз си държа на нашия Валентин.  Mr. Green На 14-ти си е ден на Трифон.

Моят син ще гледа 11 "а" с класа си, организирали са им посещение на прожекция преди часовете утре. Не бях чувала за филма, но снощи погледнах в нета. Яна Маринова е голяма симпатяга, дано и филмът да е хубав и да им хареса.

Елинко, благодаря за отзива за "Свещената билка"! Ако реша, че няма да купувам книгата, а искам само да съм я прочела, ще те притесня да ми я пратиш.  Hug

Лофче, хубаво е, че всичко е наред. Не разбрах дали си писала нещо повече, но то няма значение. Важно е да си добре.  Peace

Вече ядох питка с мед, сега правя кекс, не съм почнала да го разбивам, де, но ще стане, да се постоплят яйцата само. Приготвих кюфтета, ще пържа картофи, а как ми се иска само на салата да започна да  я карам.

Хубав следобед!  bouquet

Ауууу, къде ми е черният котарак? А и някои от вас са "голи".  Rolling Eyes

# 676
Имгур не работи, Нелчо...Затова едни са голи, други - и голи, и боси... Laughing
Аз твоя аватар и подпис ги виждам, но моите - не  Laughing

# 677
  • на североизток от Рая
Имгур не работи, Нелчо...Затова едни са голи, други - и голи, и боси... Laughing
Аз твоя аватар и подпис ги виждам, но моите - не  Laughing

Пак ли не работи?  ooooh! Не е за сефте.
 Аз си виждам подписа, но ти си напълно гола.  Joy
 И да ви кажа, че толкова съм свикнала с аватарите ви, че не чета кой е публикувал поста, познавам ви.  Heart Eyes

# 678
  • Benelux / Varna
Нелко, много си лошаааа! Стига с тия изкушения- кюфтета и картофи! Мммм ,,искам!
Ние днес ще сме на риба,има и грах ама едва ли някой ще го погледне.

# 679
Сваке, да ти е живо и здраво мъжлето, все така да те глези и от пране да се не отървете!!!
 Hug Hug Hug

Ленинка где си? Все още ли се мъчиш с тоя Път Laughing

# 680
Всички сме голи май Rolling Eyes
Благодаря за пожеланията, момичета!
Аз Яна не я харесвах особено като актриса и талант, но вчера признавам си, си промених мнението  Wink Много добре си изигра ролята жената и филма много ми хареса!
Хапнахме и май ще се хоризонтираме да си чакам Екатерина Crazy
Нелко, голяма шетня си направила Hug
Кости, от твоята уста в на ММ ушите Laughing
Хубава вечер, девойки Hug

# 681
  • На високо
Здравейте, мили момичета Simple Smile!
Гиг, честит имен ден на ТМ! Да е здрав, успешен и много да те обича и слуша! Flutter
И аз много се радвам на истинско приятелство между майка и дъщеря. Най-добрата ми приятелка от гимназията имаше такива топли отношения с майка си. Можеше да обсъжда с нея и най-неудобните теми и да поиска съвет за разрешаването на който и да е проблем. Много се подкрепяха. При мен и майка ми това не е съвсем така. Не че не се обичаме или не сме си близки - просто има някакви граници в споделянето, които не преминаваме. Все пак сега е много по-добре от ученическите и студентските ми години, когато честичко се карахме и сърдехме една на друга. Понякога за глупости. Но и двете палим от четвърт, както се казва и после ела да видиш какво става Mr. Green.
Слив, прочете ли "Нощна буря"?
На мен много ми хареса! Картини от остров Йоланд още витаят в съзнанието ми.... Grinning
Аз виждам аватарите и подписите ви newsm78. Няма голи Peace.
Не ми се пише много тези дни. Стиснете едни палчета за баща ми!
Скрит текст:
Бяха болни от грип с майка ми. Тя го кара по-зле от него. Уж се оправиха, но баща ми пак започна да вдига температура и сега е в болница с двустранна пневмония. Вливат му два антибиотика, но засега няма голямо подобрение. А той е възрастен вече. Има и други заболявания.... Вярвам, въпреки всичко, че ще пребори и това Praynig!

Лека нощ на всички! Hug

# 682
  • на североизток от Рая
 Авлига, прегръдки, миличка!  Hug Hug Hug

Дано татко ти бързо да се възстанови! То как ли да ти се пише при такива тревоги. Confused

Лека да е нощта ви, мили момичета!  Hug

# 683
  • ГОре на черешата...
Авлига, стискам и аз палци, дано се оправи Praynig!

# 684
  • София
Авлига,стискам палци баща ти бързо да се излекува и да сте спокойни.
Прочетох книгата,това е втората книга,която чета от автора и съм възхитена от него като писане и развитие на сюжетната линия.
Доколкото четох някъде,ще има още книги за остров Йоланд.

# 685
  • София
Авлига, и от мен стиснати палчета  Praynig
Гигич, честит празник на ТМ, да ти е здрав и щастлив!  Hug
Миж, за малкото време, откогато се интересувам - един-два дни - и аз разбрах така. Общо взето, около 80% от европоидите имали някаква вродена тромбофилия, така четох някъде  Thinking Обаче, а иди отхвърли препоръката на лекарите на своя глава ....  newsm78 Правила съм го за други неща, тук не смея. А не смея и да започна Tired Шантава работа  Mr. Green
И аз ви виждам дрешките на всички  Flutter

# 686
  • Кърджали
Привет!
Авлигче, стискам палци и се надявам баща ти да оздравее, и то по-скоро. Силна прегръдка и за теб.
Гиг, честит имен ден на мъжа ти. Да е жив и здрав.
Миж,  на близка моя приятелка и поставиха също тази диагноза. Бременна е в момента, но егаси бременността, дето кара - много тежко повръщане, гастрит, хепатит Е (такъв даже не знаех, че съществува) , сега и тромбофилия. Сякаш всеки месец и излиза по нещо. Та лекарят и е споменал че много хора го имат това, но малко от тях го научават.
Аз днес се отдадох на готвене. Видях, че имам записана рецепта за меденки. Реших да ги направя за Кати, че нали си е вкъщи и боледува. То станаха като медени бисквити, тестото не го нацелих нещо, но пак са вкусни. Утре сутрин няма да ме търси за закуска. После правих опит за едни панирани крилца, и тях ги докарах на вкус, но на вид - не.
Сега пратих Кати да си чете приказка в леглото и да ляга. Знаете ли колко мило ми стана миналата вечер? Минавам аз по коридора и гледам тока в спалнята свети. Готова да я смъмря що не спи, влизач и гледам възглавницата на една страна, книжката - на друга, а тя - заспала по средата докато е чела. Не се сетих да я снимам, а днес и беше интересно като и го разказах.
Сега чакам Анди да заспи. Имам малко да пооправя и мисля да почета малко. Мисля да започна "Марсианеца". Надявам се да ми хареса, че иначе ще е третата книга в последния месец, която започвам и зарязвам.

# 687
  • Пловдив
Гиг жив, здрав, прав и корав да е ТМ. С много късмет и берекет да носи името си, а ти да му правиш мусака по-често. /гуш/

Авлига, стискам палци.

А аз ви пожелавам лека нощ, защото имам нужда от сън...

# 688
  • Пловдив

„Не можеш да направиш всичко днес.
Големите цели се постигат само с търпение,
постоянство и стъпки в избраната посока
малко по малко – всеки ден.”

Хубав ден, момичета!

# 689
Добро утро  Hug

Деси, благодаря за заешкото кафе  Heart Eyes

Хубав и слънчев ден момичета  Hug

Общи условия